Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 14

• 64 473
  • 731
  •   1
Отговори
# 210
  • София

Ето и от мен един клип на Анас, в който явно показва подаръците си, които е получил на Нова година - много ми е интересно дали е от роднини и приятели или от феновете и за какво говори, на мен ми се струва, че може би е от феновете. txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves

https://www.youtube.com/watch?v=jy_PgN2JYIQ

Попадала съм и на други подобни клипове само че показвал подаръците от рождения му ден.

Мерси Ани newsm51 Много ми харесват тези клипчета newsm10 а това е и добро качество thumbsup
Обикновенно за рождения му ден и за Нова година, събират всичко което са получили от феновете и му ги носят.
В Индия по принцип това е традиция. Почти всички актьори или публични личости правят такива интервюта с подаръци от феновете. Two Hearts
Умеят да показват отношение към публиката си. Two Hearts
Той е винаги супер на тези предавания..виж с какво внимание се отнася към всичко което му поднасят. Благодари на всеки:hearts:радва се на всичко което е получил Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Ето и от мен един от любимите ми клипове  Two Hearts Two Hearts Two Hearts То е ясно ,че сме изгледали почти всичко. Но пък показваме това което ни е направило впечатление thumbsup
 Тук е на последния си рожден ден с подаръци от индийските форуми. Правен е по време на снимките на епизодите с терористите, преди тези в самолета thumbsup До него е най-добрата му приятелка Каника. Тя се радва като дете на подаръците му Grinning
В клипа има един смешен момент GrinningПитат го на колко години става.. той се замисля и казва на тридесет и пет thumbsup
Каника:"Ти сериозно ли!?! Grinning Grinning Grinning мислех че си по-млад Grinning Grinning
Анас:"Каква е тази реакция Smile Ще ме накараш да изключа камерите и да си тръгна Grinning Grinning GrinningТридесет и пет е добра възраст, не е като да си на четиредесет или четиредесет и седем" Grinning Grinning Grinning  txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves                                                                                                          
Анас:"Каника е най-добра в подготвянетото на изненади за рожденни дни. Но когато дойдат веселите моменти с храненето е цапането с торта,тя е винаги отстрани. А обиктновенно тя е подготвила всичко. Много е срамежлива в такива моменти. Ако не я извикам, тя винаги си стои някъде в страни  newsm76

Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Последна редакция: пн, 02 мар 2015, 13:04 от miha-

# 211
Здравейте,
Аз съм нова във форума, но също съм голям фен на "Светлината...". Някой може ли да ми каже дали публикацията по - долу е поредната клюка или наистина най - накрая са се оженили Simple Smile

Indian TV Serials TRP & Tellynews
24 февруари в 10:48 ·

Diya Aur Baati Hum's Anas Rashid (Sooraj) marries Rati Pandey

https://www.facebook.com/288166851393288/photos/a.29064039114593 … 073755332/?type=1

# 212
Ето и от мен един клип на Анас, в който явно показва подаръците си, които е получил на Нова година - много ми е интересно дали е от роднини и приятели или от феновете и за какво говори, на мен ми се струва, че може би е от феновете. txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves

Здравейте, момичета txtloves

Аni Heart Eyes Miha Heart Eyes
 напълнихте ми душата с тези клипчета, много е харизматичен Анас, спор няма! И как сладко говори на английски Grinning А феновете, изпратили подаръците са от Тайланд, Шри Ланка, Индия. Не чух да споменава друга държава, но може и да има. Обаче много бонбони му изпращат, ще натрупа килограми и ще трябва отново да тръгне на фитнес Grinning А защо си празнува рожденния ден само с Каника? Къде са колегите му от екипа, приятелката му, всъщност момичето от лявата му страна да не би да беше тя?
Както и да е, хубав празничен ден ви пожелавам!

Последна редакция: пн, 02 мар 2015, 11:53 от Juls-556

# 213
  • София
Здравейте,
Аз съм нова във форума, но също съм голям фен на "Светлината...". Някой може ли да ми каже дали публикацията по - долу е поредната клюка или наистина най - накрая са се оженили Simple Smile

https://www.facebook.com/288166851393288/photos/a.29064039114593 … 073755332/?type=1

Здравей Петя  Grinning
Напоследък определно изкараха връзката си на светло Grinning и аз четох за уж състояла се сватба тайно направена. Той не е потвърдил а и винаги е казвал,че когато се ожени със сигурност ще иска да знаят всички Grinning Grinning Grinning Grinning

# 214
Здравейте,

Здравей Петя  Grinning
Напоследък определно изкараха връзката си на светло Grinning и аз четох за уж състояла се сватба тайно направена. Той не е потвърдил а и винаги е казвал,че когато се ожени със сигурност ще иска да знаят всички Grinning Grinning Grinning Grinning

Здравей pettioffi Heart Eyes

И да го е направил, какво значение има, то нали казват, че човек и добре да живее накрая се жени Grinning Grinning Grinning
Всъщност време му е, ще стане на 36 след няколко месеца

Последна редакция: пн, 02 мар 2015, 11:53 от Juls-556

# 215
  • София

напълнихте ми душата с тези клипчета, много е харизматичен Анас, спор няма! И как сладко говори на английски Grinning А феновете, изпратили подаръците са от Тайланд, Шри Ланка, Индия. Не чух да споменава друга държава, но може и да има. Обаче много бонбони му изпращат, ще натрупа килограми и ще трябва отново да тръгне на фитнес Grinning А защо си празнува рожденния ден само с Каника? Къде са колегите му от екипа, приятелката му, всъщност момичето от лявата му страна да не би да беше тя?

Джули HugПразнува на снимките с Каника. Просто в този момент са имали снимки тези хора. А Каника  ще е там задължително thumbsup те наистина са много добри семейни приятели. Четиримата ходят заедно дори на почивки.

Момичето е актриса и играе една  терористките в самолета. Това са епизодите в които тя му става асистентка и така се вмъква с семейството.

Същата вечер приятелката му Рати Twisted Evil му прави изненада, като събира повечето от екипа  и избира тема на партито да е белият цвят.
Имат няколко снимки от този рожден ден thumbsupно по това време нали се крият и нямат много кадри.

Последна редакция: пн, 02 мар 2015, 12:00 от miha-

# 216

Джули HugПразнува на снимките с Каника. Просто в този момент са имали снимки тези хора. А Каника  ще е там задължително thumbsup те наистина са много добри семейни приятели. Четиримата ходят заедно дори на почивки.

Момичето е актриса и играе една  терористките в самолета. Това са епизодите в които тя му става асистентка и така се вмъква с семейството.

Същата вечер приятелката му Рати Twisted Evil му прави изненада, като събира повечето от екипа  и избира тема на партито да е белият цвят.
Имат няколко снимки от този рожден ден thumbsupно по това време нали се крият и нямат много кадри.

Миха Heart EyesБлагодаря за инфото
Според мен всичко е все още на ниво клюки
Намерих ето това клипче, публикувано е на 21.01.2015, в него около 0.30мин отново казват, че двойката е заета да планира сватбата си, а годежът ЩЕ се състои в следващите няколко месеца Grinning Grinning
Така че дори не е сигурно дали въобще има годеж, сигурно е само, че са заедно вече 7 години. Да си живеят живота, както си преценят. Сега търсих, но не открих едно видео, в което Анас моли феновете да не му се месят в живота  Grinning да не му казват за кого да се жени  Grinning Grinning какво да прави и какво не. Искал да е волна птичка  Grinning Grinning Grinning Сладур! Още не съм го намерила обаче

# 217
Забравих да сложа клипчето Simple Smile

# 218
  • Prague Czech Republic
Нямам търпение да гледам епизода по повод холи  Hug   Наистина са много бързи с бебеправенето  baby_neutral  hahaha

# 219
  • Prague Czech Republic
http://youtu.be/5BaCb__BqdU 

Ето я и Сандия, как хубажо си хапва сладки :д

# 220
  • София
Забравих да сложа клипчето Simple Smile

Като го намериш го пусни, аз съм ги гледала всичките thumbsup thumbsup и според мен са само клюки, все още smile3503
      Анас е сериозен мъж, няма да си играе на такива игрички щом става въпрос за брак според мен.   Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 221
  • София
http://youtu.be/5BaCb__BqdU 

Ето я и Сандия, как хубажо си хапва сладки :д

Мерси Глори newsm51
Гледахме и това и целия епизод Simple Smile Simple Smile Simple Smile въобще купона е пълен.
Мога да си тледам този епизод много пъти Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 222
  • София
Поли newsm51 Преди време ми беше пратила въпроси за предстоящите епизоди  по VOYO мисля ,че сега е времето да ти отговоря на тях. Видях,че май утре ще ги пуснат( пак два).

В техните сериали имат навика да си гостуват два  един на друг thumbsup
 На "Светлината.." в предстоящия епизод ще им гостува сериала "Yex Rista Kya Kehlata Hai" излъчват го от 2009 г.  снима се и ден днешен с много висок рейтинг. На техните награди за сериали винаги са в челните места и печелят много награди thumbsup
    Едно намигване към тези които гледахме и "Цветовете..." продуцента е същия. И май на времето е толелирал повече този сериал от "Цветовете.." Grinning Grinning Grinning Grinning

Главните герои са Акшара и Нетик и те са с уреден брак и т .н. Но има и още нещо, в този сериал наблягат и на другите двойки..млади, стари.

В тези два много красиви епизода всъщност вмъкват повече от историята и проблемите на този сериал а не нашия. Така,че е нормално да се питаш какви са и от къде са дошли изведнъж в сериала Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

Надявам се да съм била полезна Two Hearts txtloves newsm76

Последна редакция: пн, 02 мар 2015, 13:19 от miha-

# 223
  • Prague Czech Republic
как ви се получава да пишете с цветни цветове  Thinking    На мен не ми се получава?  smile3511

# 224
  • София
как ви се получава да пишете с цветни цветове  Thinking    На мен не ми се получава?  smile3511

Натрупай стаж и тогава Joy Joy Joy Joy Joy
 Влизаш най- отгоре при промени цвета, избираш и пишеш newsm10

Общи условия

Активация на акаунт