Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 14

• 64 360
  • 731
  •   1
Отговори
# 390
Страхотна серия! Смях се с глас Grinning

# 391
newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62
Страхотен епизод rotfImbo rotfImboтолкова смешни и забавни бяха всичките rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo Такова желание на всички да нахранят Сандиика с любимото и чатни Two Hearts Two Hearts Арунчо като жена беше толкова забавен newsm62
На Сантош и се оказаха къси ръцете Joy Joy Joyна Мена корема и пречеше rotfImbo rotfImbo
А Сурадж се оказа пишман водопроводчик rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImboобичам си ги всичките Two Hearts Two Hearts Two Hearts
Толкова хубаво сте го разказали, че  си мисля че няма нужда от превод txtloves txtloves txtloves txtloves newsm51 

О, от превод винаги ще има нужда! Едно е какво гледаме - друго е да разберем и какво си казват. Затова ще се радвам, когато имаш време да пуснеш превод на основното ...  newsm51 Two Hearts  Kissing Heart Аз просто толкова се впечатлих и развълнувах от епизода, че не се стърпях и му написах коментар, а като погледнах после - то пак станало мини роман ...  Joy Joy Joy Супер много ми хареса жертвоготовността на Сурадж, Сантош, Менакши и Арун да набавят така желаната храна за Сандия - страхотни са ...  smile3501 Two Hearts  newsm76  По едно време си викам Мена с този корем и тя тръгнала - ама се справи и добре напълни купичката ...  rotfImbo rotfImbo rotfImbo Арун ме разби като жена, Сантош и тя дърпа тенджерата.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Накрая заловиха Сурадж - а той милия чак чешмата му оправи. Добре, че онзи се смили после ...   hahaha hahaha hahaha За Сандия и Сурадж нямам думи - уникални сладури! Той как й даде да си хапне направо от пръста му - на нея определено много й хареса така, че решиха да се усамотят ...  txtloves txtloves txtloves  Kissing Heart Two Hearts hug  love001  Oha! smile3521

# 392
Пушкар
photo
В Пушкар се спазват стриктни правила на въздържание – не се консумира месо, алкохол и яйца, а целувките на публични места са забранени WinkТук се намира единственият храм на Брахма в света и се провежда  един от най-големите панаири на камилите в света, който е истинска атракция за туристи и местни. Peace photo photo photo

# 393
Акция "чоти" в индийската серия премина перфектно Joy Joyдори Сурадж стана майстор ВК в къщата на продавача, за да вземе за Сандийка храната която и харесва и си похапва с апетит Laughingа Сантош остави и пари като се оправдаваше с боговете предполагам JoyАрун  ми приличаше на Дайса с това сари rotfImbo rotfImbo обаче си заслужаваше, Сандия си похапна направо от ръката на Сурадж Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Two Hearts Two Hearts щастливи сладури Heart Eyes Heart Eyes

В промото за утре, Сандия ще се подвизава като сомнамбул,за да си похапне Laughing #Crazy Crazy preggo

Laughing Laughing

bowuu Joy Joy Joy newsm10 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 smile3501 smile3501  love001  love001  loveuuu

Пушкар
photo
В Пушкар се спазват стриктни правила на въздържание – не се консумира месо, алкохол и яйца, а целувките на публични места са забранени WinkТук се намира единственият храм на Брахма в света и се провежда  един от най-големите панаири на камилите в света, който е истинска атракция за туристи и местни. Peace photo photo photo

Наистина страхотен епизод! Великолепни снимки - тамън като мислеха плана и после Сурадж с двете визии - сладур ...  smile3521 newsm76 Two Hearts Two Hearts txtloves  Kissing Heart newsm44

Благодаря ти за информацията за Пушкар - беше ми интересно да прочета за града и обичаите там ...
Hug Hug Hug

# 394
  • София
newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62
Страхотен епизод rotfImbo rotfImboтолкова смешни и забавни бяха всичките rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo Такова желание на всички да нахранят Сандиика с любимото и чатни Two Hearts Two Hearts Арунчо като жена беше толкова забавен newsm62
На Сантош и се оказаха къси ръцете Joy Joy Joyна Мена корема и пречеше rotfImbo rotfImbo
А Сурадж се оказа пишман водопроводчик rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImboобичам си ги всичките Two Hearts Two Hearts Two Hearts
Толкова хубаво сте го разказали, че  си мисля че няма нужда от превод txtloves txtloves txtloves txtloves newsm51  

О, от превод винаги ще има нужда! Едно е какво гледаме - друго е да разберем и какво си казват. Затова ще се радвам, когато имаш време да пуснеш превод на основното ...  newsm51 Two Hearts  Kissing Heart Аз просто толкова се впечатлих и развълнувах от епизода, че не се стърпях и му написах коментар, а като погледнах после - то пак станало мини роман ...  Joy Joy Joy Супер много ми хареса жертвоготовността на Сурадж, Сантош, Менакши и Арун да набавят така желаната храна за Сандия - страхотни са ...  smile3501 Two Hearts  newsm76  По едно време си викам Мена с този корем и тя тръгнала - ама се справи и добре напълни купичката ...  rotfImbo rotfImbo rotfImbo Арун ме разби като жена, Сантош и тя дърпа тенджерата.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Накрая заловиха Сурадж - а той милия чак чешмата му оправи. Добре, че онзи се смили после ...   hahaha hahaha hahaha За Сандия и Сурадж нямам думи - уникални сладури! Той как й даде да си хапне направо от пръста му - на нея определено много й хареса така, че решиха да се усамотят ...  txtloves txtloves txtloves  Kissing Heart Two Hearts hug  love001  Oha! smile3521

Ще го пусна Роси Two Hearts
Просто се пошегувах rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImboняма да се отървете толкова лесно отмен rotfImbo rotfImbo още тази вечер даже Two Hearts txtloves Two Hearts txtloves

# 395
Ще го пусна Роси Two Hearts
Просто се пошегувах rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImboняма да се отървете толкова лесно отмен rotfImbo rotfImbo още тази вечер даже Two Hearts txtloves Two Hearts txtloves

Само така Миха!  newsm51 Ние изобщо не искаме да се отърваваме от теб - ти си нашето спасение ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Пусни превода, когато можеш ...  love001 newsm76 Two Hearts

# 396
# 397
Добър вечер момичета  Hug Hug Hug
Изгледах си новата серия от Индия  smile3521.няма такива сладури като нашите хора  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy JoyСурадж,Менакши,Сантош и таткото ако се бяха разбрали да действат заедно щеше да  е по-добре ама пък така Сандийчето ще си има повече да си хапва от това тооооооолкова вкусно ядене  smile3521
Обаче как си личи ,че Сурадж е син на майка си и татко си  smile3521.Значи те тримката ще крадат ,но  няма да оставят хората без нищо -мама ще остави пари ,татко ще остави от любимите си листа бетел ,а Сурадж нали е добричък  ще му оправи на човека чешмата  Joy Joy Joy Joy Joy JoyСамо Менакшито си крадва без изооообщо да се притеснява ,но тя пък като имаме в предвид колко по принцип мисли само за себе си това ,че краде за някой друг си е един огромен плюс  smile3521
Сурадж какво тънко мустаче си беше лепнал  hahaha hahaha hahaha hahaha и ще оправя чешма ,еее хванаха го на края на местопрестъплението но всичко си струваше заради Сандия която си хапна на право от ръката му ,даже да си го кажем осмука си му пръста доволно  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 398
# 399
Изгледах си новата серия от Индия  smile3521.няма такива сладури като нашите хора  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy JoyСурадж,Менакши,Сантош и таткото ако се бяха разбрали да действат заедно щеше да  е по-добре ама пък така Сандийчето ще си има повече да си хапва от това тооооооолкова вкусно ядене  smile3521
Обаче как си личи ,че Сурадж е син на майка си и татко си  smile3521.Значи те тримката ще крадат ,но  няма да оставят хората без нищо -мама ще остави пари ,татко ще остави от любимите си листа бетел ,а Сурадж нали е добричък  ще му оправи на човека чешмата  Joy Joy Joy Joy Joy JoyСамо Менакшито си крадва без изооообщо да се притеснява ,но тя пък като имаме в предвид колко по принцип мисли само за себе си това ,че краде за някой друг си е един огромен плюс  smile3521
Сурадж какво тънко мустаче си беше лепнал  hahaha hahaha hahaha hahaha и ще оправя чешма ,еее хванаха го на края на местопрестъплението но всичко си струваше заради Сандия която си хапна на право от ръката му ,даже да си го кажем осмука си му пръста доволно  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Здравей Ени!   bouquet Съгласна съм с теб - всички са страхотни, а като нашите сладури няма равни!  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Всеки измисли по нещо, за да зарадва Сандийка - дори Менакши. За нея е супер похвално, че този път не все нищо за себе си, а реши да открадне от храната, за Сандия. Направи ми много добро впечатление - да не говорим, че не й е лесно с този корем ...  smile3501 Сантош и бащата оставиха по нещо на човека, а Сурадж чак чешмата му оправи.  newsm44 Въпреки, че го заловиха си струваше - Сандия беше доволна. Ще има от храната в изобилие. От всеки по една купичка.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Обаче най-хубавото е, че всички връчиха купичките на Сурадж и той ще си храни Сандия ...  Two Hearts  loveuuu Oha! На нея й се услади още повече като му облиза пръста, така се загледаха, че хукнаха на някъде да се усамотят ...  smile3521 newsm76  Kissing Heart  love001 luvbed  ura txtloves txtloves txtloves

Тара - благодаря за прекрасните колажи!
  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 400
Миха  Hug Hug Hug хич даже и не искаме да се оттърваме от теб  момиче  [smilie=smile3521.gifБлагодарение на теб ние не само гледаме красиви картинки ами и разбираме действието  smile3521
Тара Hug много ,много хубави колажи си направила  smile3521
Роси Hug винаги ме впечатляваш колко цветно описваш действието ,така даже и да не мога да гледам серията все едно всичко ми е пред очите  smile3521
Софи Hug мерси за инфото за Пушкар  smile3521
Леее ние все се ядосваме на Сантош ,че е толкова консервативна и не позволява никакви волности ,а то това там е в действителност забранено  newsm78
Обаче въпреки консерватизма любовта си е любов ,мерака  си е мерак и Сурадж все повече му отпуска края  в новите серии по ВОЙО  smile3521Сандийчето била толкова разсеяна ,че не виждала ,че ще се сблъска с него  и ако мама ги видела той щял да каже ,че махал мравка от ръката на жена си   Joy Joy Joy Joy Joy Joy JoyОще се смея на предложението му Сандия да го претърсела и той нямало изобщо да се съпротивлява  Joy Joy Joy Joy Joy JoyОооох Сантош колкото повече се мръщи той толкова повече се отпуска забелязвам  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
А Раджкумар направо го съжалявам горкия  Joy Joy Joy Joy Joy JoyЕгати късмета дето го има тоя пич да реши да използва точно семейство Рати за прикритие  Joy Joy Joy Joy JoyТой си мисли ,че те са едни съвсем обикновени хорица обаче хич не знае,че с тях живее едно необикновено момиче  което всичко забелязва с хубавите си  очички и винаги и всичко и прави впечатление и иска нейното семейство и нейния град да бъдат в безопасност  smile3521
Сандия веднага усети ,че има нещо нередно с тази интернет връзка която изведнъж се появила на място където никой не ползва безжичен интернет и естествено веднага информира полицията  smile3521.После се намеси и когато Раджкумар искаше уж да пръска срещу комари ама така ще изкара всички Рати на вън и ще си открие флашката безпроблемно .Сурадж вика добре ,а сандия несъгласна вика Нееее не може Раджкумар  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy с което си навлече гнева на мама ,че си позволява да говори и да оспорва думата на мъжа си  Joy Joy Joy Joyно се оказа ,че Сандийчето пак е права да се намеси щото тия отрови могат да навредят на бременната Мена  smile3521.
В утрешните серии Сурадж ще ни направи  показно как се мие ориз  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 401

ЕНИ Hug смея се с глас  на коментара ти..  Laughing rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo smile3501 smile3501 newsm62 newsm62 newsm62  Сурадж най-после се яви с мустаци на Сандия Joy Joy Joyбеше му голям мерак още като правиха куклите ДОЛА и МАРУ newsm62 newsm62 newsm62

Скрит текст:

# 402
Миха  Hug Hug Hug хич даже и не искаме да се оттърваме от теб  момиче  smile3521 Благодарение на теб ние не само гледаме красиви картинки ами и разбираме действието  smile3521
Тара Hug много ,много хубави колажи си направила  smile3521
Роси Hug винаги ме впечатляваш колко цветно описваш действието ,така даже и да не мога да гледам серията все едно всичко ми е пред очите  smile3521
Софи Hug мерси за инфото за Пушкар  smile3521
Леее ние все се ядосваме на Сантош ,че е толкова консервативна и не позволява никакви волности ,а то това там е в действителност забранено  newsm78
Обаче въпреки консерватизма любовта си е любов ,мерака  си е мерак и Сурадж все повече му отпуска края  в новите серии по ВОЙО  smile3521Сандийчето била толкова разсеяна ,че не виждала ,че ще се сблъска с него  и ако мама ги видела той щял да каже ,че махал мравка от ръката на жена си   Joy Joy Joy Joy Joy Joy JoyОще се смея на предложението му Сандия да го претърсела и той нямало изобщо да се съпротивлява  Joy Joy Joy Joy Joy JoyОооох Сантош колкото повече се мръщи той толкова повече се отпуска забелязвам  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Скрит текст:
А Раджкумар направо го съжалявам горкия  Joy Joy Joy Joy Joy JoyЕгати късмета дето го има тоя пич да реши да използва точно семейство Рати за прикритие  Joy Joy Joy Joy JoyТой си мисли ,че те са едни съвсем обикновени хорица обаче хич не знае,че с тях живее едно необикновено момиче  което всичко забелязва с хубавите си  очички и винаги и всичко и прави впечатление и иска нейното семейство и нейния град да бъдат в безопасност  smile3521
Сандия веднага усети ,че има нещо нередно с тази интернет връзка която изведнъж се появила на място където никой не ползва безжичен интернет и естествено веднага информира полицията  smile3521.После се намеси и когато Раджкумар искаше уж да пръска срещу комари ама така ще изкара всички Рати на вън и ще си открие флашката безпроблемно .Сурадж вика добре ,а сандия несъгласна вика Нееее не може Раджкумар  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy с което си навлече гнева на мама ,че си позволява да говори и да оспорва думата на мъжа си  Joy Joy Joy Joyно се оказа ,че Сандийчето пак е права да се намеси щото тия отрови могат да навредят на бременната Мена  smile3521.
В утрешните серии Сурадж ще ни направи  показно как се мие ориз  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Благодаря ти за прекрасните думи Ени!  Hug Много се радвам, че коментарите ми ти харесват ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes От край време обичам така да обяснявам - уж гледам по накратко ама то все си става по-дълго, а и с емотиконките е много по-красиво и добива атмосфера за това, което искам да кажа ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Колкото до Пушкар - аз преди бях чела и за област Раджастан, че до ден днешен си има по-консервативни хора с подобен начин на мислене. Затова и в сериала ни го показват така - на публични места не са им позволени толкова интимности и волности, но като са сами влюбените явно наваксват ...  Joy Joy Joy

Нашите гълъбчета Сурадж и Сандия все повече се отпускат! Той с тези предложения ме разбива - а и на нея и харесват ...  txtloves txtloves txtloves  Kissing Heart Two Hearts smile3521  loveuuu

Миенето на ориза ще е интересно или по скоро интимното готвене на двама влюбени - при което Сурадж повече гледаше да измие и да гали ръката на Сандия, вместо ориза ...
  Flushed Flushed  grinning039

# 403
  • София
 newsm51   Светлината на моя живот   в Индия 05.03.15г.

Дават ги дневната дълбоко замислени всичките  newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62
Мена:
   "Какво ще правим откъде ще намерим чатни за етървичката. newsm12
 GrinningИ ето ти го Сурадж с кърпа на главата и мустаци пред къщата на продавача.Ще се прави на водопроводчик thumbsup Grinning Grinning Grinning Grinning
Приготвя си нещата и почва да се труди усърдно над тръбата Grinning Grinning Grinning Grinning
          Подава се Мена на прозореца на кухнята hahaha Joy Joy Joy Joy
   "Сега ще открадна чатни за етървичката. С този апетит дано да и стигне,че не мога да взема цялата тенджера." smile3532
          Е да де, но и Сурадж си мисли наум как да му отвлече вниманието, и го праща да спре водата.
Менакшито бързичко се скрива, а Сурадж през това време тъкмо стига до тенджерата и продавача се връща. Grinning Grinning Grinning Grinning
         Менакшито оправна, с една пръчка стига до тенджерата и си пълни купичката Joy Joy Joy
"Танку"- Joy Joyблагодари си на пръчката rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Измъква се тя и пристига, втора смяна- Сантош Joy Joy Joy Вижда ги двамата със Сурадж вътре, вижда и тенджерата. И на нея не и стигат ръцете до там Grinning и тя с пръчката, бързичко пълни купичката, ама почва да я гризе съвестта  Grinning Grinning Grinning Grinning
   "Господи, аз не съм крадла. Но какво да направя, снаха ми е бременна а е гладна Joy JoyАз съм и майка, не мога да я гледам така. Ще оставя пари. Господи прости ми." smile3521
Сурадж:
   "Няма нужа да стоиш до мен, отиди си почини. Ще те заболят краката. Като свърша, ще те извикам."
Е да ама той отказва..да работел по-бързо Grinning
          И ето ти го Арунчо Grinningсърцето май започва да му бие по-силно. Мисли,мисли.. и го измисля thumbsup С едно хубаво розово сари и кош на главата за разкош, с една люшкаща походка, нали все пак е жена, дирекно си влиза rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo Прави същата процедура Joy Joyвади купичката пълни си я и тъкмо да излезе.... tooth tooth tooth tooth tooth tooth tooth
Продавача:
   "Братко какво правиш, въртиш на обратната страна. Знаеш ли въобще какво правиш с водата." tooth
Сурадж:
   "Ти не ми се меси, зная какво правя..." tooth tooth tooth tooth
Арун докато ги слуша, само дето не им се навря пред лицата Joy Joy JoyПак врът,врът..с балетна стъпка се изнася rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
          Най после идва и редът на Сурадж newsm62праща го да пусне водата отвън. Отива той до тенджерата и какво да види rotfImbo rotfImboчатнито останало на дъното rotfImbo rotfImboпочва да събира каквото е останало и хоп  Joy Joyпродавача го хваща  smile3534

В къщата всеки от крадците седят  по ъглите и чакат.. Grinning Grinning GrinningСандиика. Идва тя и те хоп, пред нея с купичките едновременно rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Мена:
   "Майка да не се е научила да краде като мен." Joy Joy Joy Joy
Арун:
   "Сантош, откъде го донесе това чатни." Grinning
Сантош:
   "Откраднах го от продавача.." rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
А другите двама:
   "И ние от там!" rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Анкита:
   "В дома на полицейски офицер, крадци ли има." Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Обръщат се те и виждат Анкита с Анкур и Булбул. Уж се опитват да си скрият купичките.И двамата ги питат всички ли крадат, но усмивка разбира се thumbsup
Сантош:
   "Откраднах за да има за нея. Човека който го прави отказа да ни даде, и за това откраднахме."
Анкита:
   "Дойдохме не само на гости, а да вземем и Сандия вкъщи, но при такива грижи които полагате всички, с толкова любов. Виждам,че тук и е мястото."
И тъкмо Анкур пита за Сурадж и продавача им го води Joy Joy JoyАрун веднага се светва, че това е водопроводчика който ги е тормозил през цялото време.
Пристъпва той едва, едва Joy Joy А Арун,Мена и Сантош в един глас:"Ти ли беше водопроводчика?!" rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Продавача:
   "Е вие пък кога сте го видяли..- крият кутиите пак Joy Joy Joy- ама вие всичките ли сте крали днеска от мен"
Сантош:
   "Извинявай братко, Сандия е бременна. Тя харесва чатнито. Трябваше да го вземем на всяка цена." Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning
Продавача:
   "Добре сега,ще си платите...- всички го гледат с едни умоляващи погледи- щом толкова и харесва, ще и нося всеки ден. Благословете ме и да си вървя."
          Всички се отдъхват а нашите отиват в кухнята да оставят чатнито txtloves Two Hearts txtloves Two Hearts txtloves
Сандия:
   "Защо отиде да крадеш. Какво ще кажат хората сега, мъжа на офицер Сандия Рати краде чатни." txtloves
Сурадж:
   "Офицер Рати, искаше точно това чатни. Какво трябваше да направя." txtloves
Дава и да го опита, като му облизва пръстчето newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 txtloves

Идва Емили да им поднесе чай, но Сантош и прави забалежка, че не е сложила и извара. Тя и казва че е свършила.
Сантош:
   "Как така е свършила. Десет килограма така лесно ли се изяждат." smile3532
Мена:
   "Майко...казвала съм ти и преди. Има една котка която влиза и прави голями бели." hahaha Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Анкита и казва да не се притеснява. Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning
Сантош:
   "Знам аз, кой е направил тази беля. Сандия ще трябва да направим нещо с тази котка, дето обикаля толкова." rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
          През това време минава Чави покрай всички,но вместо да ги поздрави ги подминава като пътни знаци Grinning Grinning Grinning Grinning Всички от семейството се поглеждат малко сконфузено. Анкита ги пита как е и как се чувства.
Сантош:
   "Дилип я напусна, от тогава тя така си седи все сама и отделно.Боли ме като я гледам така, но не знам какво да направя."
Анкита:
   "Не трябва да се притеснявате, а да вярвате в господ." Сантош и казва,че това и правят, молят се на господ.

newsm62 newsm76 newsm62 newsm76 newsm62 newsm76 newsm62 newsm76 newsm62 newsm76 newsm62 newsm76 newsm62 newsm76 newsm62 newsm76 newsm62 newsm76 newsm62 newsm76 newsm62 newsm76 newsm62 newsm76 newsm62 newsm76

# 404
Добър вечер и от мен! След кошмарната седмица, която изкарах от днес започвам лека полека да се възстановявам. През това време естествено не съм пропускала да ви чета, даже се информирах за някой неща, които не разбирах от епизодите по войо, тъй като освен, че имаше музика, бях и доста неадекватна и на моменти съм проспивала важни части. Въпреки това, сериите бяха много интересни напоследък, особено това с телефона много ме изкефи, дето Сандия го скрои като му го подаряваше на Сурач. Утре все още няма да съм във форма да ги разказвам, но в понеделник вече ще съм си починала напълно.

Благодаря на Миха за преводите на новите серии, които също са много интересни. Жалко, че е много далеч времето, когато ще и излъчат в България. Особено това, дето са крали яденето е супер забавно, даже се учудих, че и Менакши се е включила, ама явно е решила да стане човек след последната случка.

В днешните епизоди не разбрах дали наистина Чатури се обади в къщата, тъкмо когато щяха да отиват в селото и, или Менакши се е престорила. После тя разказа на сестра си, така че не би трябвало да е била тя, ама от къде Чатури знаеше, че са казали, че майка и е болна, нещо не можах да го схвана това. Тя Сандия започна и в нея да се съмнява, понеже и видя портмонето, че е останало там. Не бях разбрала също, че целта на Рачкумар да напръска е била за да може да вземе по този начин флашката, но току що го прочетох от вашите коментари. Дано по скоро го разкрият тоя Рачкумар, че е отвратителен. Вече започвам редовно да следя дискусията, а от понеделник както вече казах, се включвам с разказите.

За сега лека вечер на всички!

Общи условия

Активация на акаунт