Професионални серии за коса - тема 76

• 75 082
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
  • гр. София
______Freya_______, благодаря за новата тема!  Hug

1.Кои са любимите ви ”финиш” продукти? Любими стилизиращи продукти?
За момента не ползвам, в процес на издирване съм на лек финиш, който да не сплесква и омазнява прекалено косата. Стилизиращи продукти също не ползвам.
2.Кои са най-ефективните продукти, които сте използвали срещу косопад?
Най-ефективни засега се оказаха шампоана и таблетките на Приорин. Преди това съм ползвала на Дапел Херц, Ново фан, GNC, маски правени в къщи, различни шампоани - Давинес + гел и др.. Ефекта винаги беше временен. Проф. козметика не бях ползвала. Сега ползвам ампулите с Аминексил по-скоро като поддържащи.

# 106
1.Кои са любимите ви ”финиш” продукти? Любими стилизиращи продукти?
За момента не ползвам, в процес на издирване съм на лек финиш, който да не сплесква и омазнява прекалено косата.
Мога да ти препоръчам ето този финиш, който ползвам от близо седмица http://www.enzo.bg/matrix/biolage-exquisite-ukrepvassho-olio-za-nepoddajna-kosa/  слагах в началото по 2-3 изпомпвания, както с друго олио, но постепенно станаха повече, вчера след баня даже към 8 и не ми утежнява грам, страшно омекотена и пригладена ми е после косата... даже малко ме е яд, че не взех това за всеки тип коса. Whistling

# 107
  • София
kaly*, да в крема на Лакме има блестящи частички, но след като изсъхне косата не се забелязват много ( поне при мен), а на следващия ден- изобщо ги няма. Иначе и при мен ефекта е точно както го описваш Peace

# 108
Здравейте  момичета , интересно  ще ми е  да чуя  вашето мнение, какви  продукти  ще препоръчате за този проблем .
Косата ми е  дълга  под раменете , чуплива , суха  , тъмно  руса или лешник   - боядисана , мога да приложа и  снимка .
Ползвам   само хубава  професионална козметика от 15  год  , докато  бях  брюнетка нямах  проблем със заплитането на тила , но  откакто  я изсветлявам  , на тила  отвътре  става като  топка .
Ползвам Керастаз и ФК , позлвала съм  и  Л.  Проф .
Сега ползвам   Керастаз  Нутри  термик - маска и  шампоан , Ейдж  речърдж , шампоана  за чувствителен скалп - маската която използвам  едната  е Маск Интенс   за тънък косъм , Макадамия  , Нутри термик  купих голяма опаковка . Не всек шампоан ми понася ...
Финиши -  МШ  - балсам без отмиване - спрей , Керастаз  - крем  Еликсир Ултим , Олео  Релакс  флуид, макадамия - крем  -  редувам ги  ,Термо протектор - Нектар термик.
Всичко  това не помага !  На  2-3  месеца   боядисвам  корени   и  стоя после 10 мин с боята по дължините  разпенват и   я  мият , ползват Иноа .
Фризьора сподели, че явно  русото  не е за моята косата при  тази подръжка и  да  я  боядисам пак  тъмна  Sick, а не искам  Sad
Има  здрав  вид, не се  къса , и не цъфти  но се заплита  Sad ,
В темата за размяна видях шампоан Аритект и маска Ciment Anti Usure  на Керастаз.Поискай проба (ако не се получи ми пиши).Имах такова заплитане(и изтъняване) на косата около тила.Появи се от триене на гмуркачески костюм и горната комбинация даде чудесен резултат  Peace.

______Freya_______ много правилно те е насочила.Проблемът ще си остане, дори и да потъмниш косата.
С двустъпковия протеин нямам опит и не мога да сравня с Керастаз.Митик ойл ми пасва идеално, олиото на Вела ми е слабо.Косата ми е подобна на твоята.
 Всички продукти, които си изброила са чудесни, но са по-балансирани. Имаш нужда от повечко протеин.
Зелената ампула на Керастаз също е вариант, както и Редкен Екстрийм.

Аge Recharge  при няколко последователни ползвания как ти се отразява?

Бъдете здрави  Hug!

Последна редакция: нд, 01 мар 2015, 09:42 от martinidan

# 109
Момичета, как нанасяте ботокс ампулата на Лореал, само по дължините или и в корените? Колко време стоите с нея?
Честита Баба Марта на всички!!!

# 110
Момичета, как нанасяте ботокс ампулата на Лореал, само по дължините или и в корените? Колко време стоите с нея?
Честита Баба Марта на всички!!!
На първа страничка поглеждам, ако трябва да си припомня  Wink.

20-ина минути, само по дължините  Peace.

# 111
Честита Баба Марта  bouquet

Pinki_81  - благодаря

# 112
Вчера пробвах хидратиращата серия на Alterna - шампоан и балсам и съм със смесени чувства.Косата ми е много по-лъскава и я усещам малко по.плътна ,но очаквах да  е по-мека.Май ще пробвам с възстановяващата.... искам да питам момичетата,които използват възстановяващата на Alterna с какви финиши я комбинират-имам от млякото без отмиване с 12 ефекта  и арганово олио на Милк Шейк и искам да ги изхабя ,става ли да ги комбинирам с тази серия на Алтерна?

# 113
  • Стара Загора
Пробвай и ще видиш как ти се отразява. Аз не изпитвам нужда от нанасяне на финиши след използване на възстановяващата серия.

# 114
  • На точното място
Честита Баба Марта! Вържете по една мартеничка на плитките, да ни растат здрави косиците  Laughing

Момичета днес ми е ден за боядисване (русо) на корените. Ще сложа малко зехтин в боята , но ми се иска и малко маска да сложа. Косата ми сега харесва само протеин, но каква маска е по подходящо да сложа в боята: хидратираща или протеинова  newsm78

# 115
Момичета,имам мостричка на някакво олио на Керастаз Елексир Ултим,но доколкото мога да си преведа е за преди ш-на. Някой знае ли  как си е ползва,какво е?

# 116
  • София
Не е само преди шампоана, то има няколко опции за ползване. Едната е като подхранваща маска преди шампоана, но може и като финиш, преди или след сешоара. Моето е във варианта за боядисана коса и е лекичко.

# 117
  • Щастлива мама на 3 слънца
Момичета знаете ли в кой салони във Врана дават мостри на Kérastase (шампоан и балсам )

# 118
Момичета Честита Баба Марта, да сме здрави и по-доволни от косите си!!!

dudhen, за уплътняване серията Денсифик на Керастаз (но на мен ми изсушава ако ползвам заедно шампоана и маската), Ботокс ампулите и поддържащата маска на Лореал, Милк шейк терапията и въобще всички по-силни протеинови серии на мен ми уплътняват. Но ако се ползват често може да изсушат краищата и да заплетат косата... Маслените маски преди миене доста ми уплътняват, а и някои финиши имат тази функция... Но винаги съм на кантар дали искам уплътнена и по-изсушена коса или искам по-жива и по-мека, хидратирана коса.... Това е въпроса... newsm78

# 119
В Арлен нова марка за коса newsm78Гледам това за къдрици newsm78
http://arlen.bg/product.php?ProductID=1753

Общи условия

Активация на акаунт