Професионални серии за коса - тема 76

• 74 640
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
Мис Облаче, много ти благодаря, ама много  Hug Имам въпрос за L'Oreal Professionnel Mythic Oil, как точно го нанасяш и по колко, за да не утежни косата и само в краищата ли или и леко по цялата коса? И още нещо, този сайт arlen.bg, предполагам, че е надежден и мога да си поръчам от него?

# 556
  • София
Арлен е надежден сайт  Peace Поръчвай смело  Peace

Магнолия, линка за диагностиката излиза като спам  Sad как да потърся в Гугъл за да ми излезе мястото?

# 557
  • София
Пробвах на Лакме пилинг шампоана за мазна коса (Lakme K.Therapy Peeling Shampoo Oily Hair).
Резултата беше премита коса, заплетена, пресушена и скърцаща. И двата пъти ефекта беше един и същ.
Аромата на шампоана е подобен на "Низорал"-а, мирише на аптека Simple Smile Съвсееееем лек обем забелязах след сушенето.

Ако косата ви е като моята нормално към мазна идва силен, но за силно омазнена коса според мен ще върши много добра работа.

# 558
Момичета, трябва ми нещо, което предава текстура, обем на косата. Не само в корените, но и по дължината. Какво ще ми препоръчате ? Разгледах нещата на Tigi, както и серията на Schwarzkopf Osis+ volume, но не мога да реша.  newsm78

Последна редакция: пн, 16 мар 2015, 19:42 от vanessa111

# 559
Мис Облаче, много ти благодаря, ама много  Hug Имам въпрос за L'Oreal Professionnel Mythic Oil, как точно го нанасяш и по колко, за да не утежни косата и само в краищата ли или и леко по цялата коса? И още нещо, този сайт arlen.bg, предполагам, че е надежден и мога да си поръчам от него?

За нищоооо  Hug  за Арлен вече са ти казали  Wink 

От митик ойл слагам една помпичка само в краищата на влажна коса, след Л2 на Лакме и до сега не ми е утежнявал . Олиото Сахара първо нанасям по краищата пак на влажна коса и остатъка леко минавам и по нагоре - миналото лято бях много доволна от него, не ми се иЗсуши косата, не ми утежни, слагах го лятото и на влажна и на суха коса. Зимата само на влажна.
За мен по хубаво е Сахарата, митика ми идва една идея по силиконово, и двете са супер икономични и нямаш нужда и от двете  Peace Но и митика за всеки тип коса да вземеш ще ти хареса  Flutter  Съветвам те да си вземеш и Л2 на Лакме малкото за проба  Party

# 560
  • София

Магнолия, линка за диагностиката излиза като спам  Sad как да потърся в Гугъл за да ми излезе мястото?

Пробвах да оправя мнението, но бгмама явно сложила определени сайтове като нежелани. Иначе не мога да си обясня какъв рекламен спам е. Клиниката е Jewel skin и се намира на Бул. Арсеналски до южния парк. Аз съм си правила някои неща там, но не съм си правила диагностика на коса и скалп, просто не съм имала нужда. Но клиниката работи с много добри уреди и предполагам и този за диагностика е добър. Имам позната, която ходи при тях за мезотерапия на скалп - имаше много силен стресов косопад и каза, че е доволна.

# 561
Magnolia, би ли споделила мнение за продуктите на Keune So Pure, ако си ги пробвала вече  Simple Smile  bouquet

# 562
  • София
Пробвах на Лакме пилинг шампоана за мазна коса (Lakme K.Therapy Peeling Shampoo Oily Hair).
Резултата беше премита коса, заплетена, пресушена и скърцаща. И двата пъти ефекта беше един и същ.
Аромата на шампоана е подобен на "Низорал"-а, мирише на аптека Simple Smile Съвсееееем лек обем забелязах след сушенето.

Ако косата ви е като моята нормално към мазна идва силен, но за силно омазнена коса според мен ще върши много добра работа.

Този за суха коса е също доста агресивен - бързо се преборва с пърхута, но и доста изсушава дължините на косата! При мен имаше обем, но и хвърчаща коса.

# 563
  • София
Магнолия,  много ти благодаря!   bouquet

# 564
Или обърках коприната на Чи, от която всички сте ултра доволни, или просто за пореден път става ясно, че финиш с протеин не е за моята коса, два пъти пробвах, по съвсем малко и ми стои суха та суха косата. Уж за СУХА и изтощена коса, пък тя става с по-сух вид newsm78
Взех ето това http://www.zlatnaribka.com/chi/chi-keratin-line-keratinova-podhr … lk-infusion-59-ml
Да кажа и тук, вече е в размените (заедно с розова четка макадамия, само тествана...бухвам Mr. Green)
След какви продукти я ползваш? Ако я ползваш след хидратиращи шампоан и маска, няма как да подейства.  Peace протеинов финиш се ползва след протеинови продукти. Пробвай и ще видиш разликата.  Peace

# 565
Или обърках коприната на Чи, от която всички сте ултра доволни, или просто за пореден път става ясно, че финиш с протеин не е за моята коса, два пъти пробвах, по съвсем малко и ми стои суха та суха косата. Уж за СУХА и изтощена коса, пък тя става с по-сух вид newsm78
Взех ето това http://www.zlatnaribka.com/chi/chi-keratin-line-keratinova-podhr … lk-infusion-59-ml
Да кажа и тук, вече е в размените (заедно с розова четка макадамия, само тествана...бухвам Mr. Green)
След какви продукти я ползваш? Ако я ползваш след хидратиращи шампоан и маска, няма как да подейства.  Peace протеинов финиш се ползва след протеинови продукти. Пробвай и ще видиш разликата.  Peace
След протеинови я ползвах разбира се, след като следя темите отпреди да почна с проф. козметика никога не съм слагала протеинов финиш след хидратиращо миене. Просто при мен всеки протеинов финиш до момента ми идва пресушаващ - и р-ра със зелен чай, и Алфапарф бамбуковия спрей, сега и това Чи...

# 566
Линда, тази коприна не съм я ползвала, но много хвалена тук е тази с червената капачка. И аз съм доволна от нея. Има я в малък вариант 15мл за 6лв.

# 567
  • София
Момичета, тези ампули на Лореал - Aminexil с отмиване ли са или без

# 568
  • София
Не се отмиват!  Peace

# 569
  • Добрич
Magnolia, би ли споделила мнение за продуктите на Keune So Pure, ако си ги пробвала вече  Simple Smile  bouquet

И аз бих искала Магнолия да си каже мнението. Аз пробвах от серията KEUNE ENERGIZING SHAMPOO, ENERGIZING GROWTH LOTION и ОФОРМЯЩА ПЯНА СЪС СИЛНА ФИКСАЦИЯ KEUNE AIR FOAM STRONG

Измих със шампоана. Тъй като не знам как да го класифицирам/ хидратация или протеин/ не сложих нито маска нито балсам. На влажна коса на скалпа сложих лосиона и оформих със пяната. Оставих косата да изсъхне сама.
Аромата ми е странен, но не е неприятен и не се задържа много в косата за разлика от Дисциплин и Макадамия. Шампоана при първото шампониране не се пени много. След всички продукти усетих косата си много твърда но когато изсъхна се омекоти. Обема след изсъхване е невероятен - не само в скалпа но и цялата коса. Преди машата пръснах малко термо. Косата ми е мека и много плътна на допир.
Моята коса по принцип е много мека, с тънък косъм. Според мен при плътна коса след шампоана ще си трябва балсам или маска  задължително. При следващото миене ще пробвам маска, но още се чудя коя.

Общи условия

Активация на акаунт