Проблем при боядисване.

• 933
  • 4
  •   1
Отговори
Проблема е че боята не ми покрива белите коси или ако ги покрие след първото измиване пада.
Сменям фризьорските салони , но няма подобрение.
Последните пъти се заинтересувах с каква боя ме правят ("keune" и "bes").
Косата ми е тъмно кестенява с дебел косъм. Имам желание постепенно да я изсветля малко и затова ме боядисват с #6.
Каква може да бъде причината да не ми хваща боята?
Моля за съвет   bouquet !

# 1
  • София
Побелялото кестеняво много трудно държи боя.
Още повече бял дебел косъм.
По-добре се направи тъмно руса - нещо 7ца, 8ца, даже 9ка.
Питай в темата за блондинките за професионални бои.
Аз се клепам с бои от супермаркета, но ми покриват бялото.
Давам съвети защото и аз съм така - побеляла кестенява коса, опитах се да я поодържам кестенява, но минах на тъмно русо.

# 2
  • София
Наскоро ми правиха обезцветяване, за да премахнем остатъци от стари бои, и забелязах, че най-упорити са в тези участъци, където съм боядисвана с Индола, а тази боя я ползвах само един път миналото лято.

# 3
Благодаря ви за отговорите!
L'Agent и аз мисля да я изсветля , че да не си личи много разликата между побелелите коси , но постепенно. От друга страна не знам дали ще ми отива светла коса на тена.
Serpentine с какво ти  обезцветиха косата и изтощи ли се  много?

# 4
  • София
Oxycur на Goldwell - изсветляваща пудра, мисля че ги наричат супра или блондор, все същото е. Още ми е рано да преценя доколко е изтощена, защото е стилизирана професионално и изглежда здрава, пък и сместа не стоя много дълго време, може би около 15 минути. Аз ползвам силни възстановяващи продукти и ще я оправя така или иначе. От моя опит досега Индола е най-упоритата и неизбледняваща боя, без това да води до сериозно изтощаване. Не знам защо повечето салони не я предлагат, но може да се купи от някои специализирани магазини и да я нанесе фризьор, който няма проблем да работи с боя на клиента. Иначе да - ако си с по-светла коса, няма да личи толкова побелялото.

Общи условия

Активация на акаунт