Веганизъм, суровоядство и спорт

• 75 354
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
Изобщо няма да чета статията. Не смятам, че си струва да си губя времето и да си хабя нервите заради хорското тесногръдие.

Симпа, много добре казано:
Различните не се приемат обикновено само от хора с някакви комплекси за малоценност. Този, който има самочувствие с реални основи, обикновено не усеща необходимост да мачка различните.

# 166

С какво точно този пост е по темата на темата?

Разбрахме, че не одобряваш този начин на хранене и пропагандираш колко е вреден. Не мога да разбера защо продължаваш да пишеш в точно тези теми?

# 167
Атари, не си струва. Омммм.

Днес (при мен все още е вторник) бях на любимата ми виняса (ащанга се води в БГ май). Винаги имам мускулна треска от тези тренировки.

По обяд ходих на едно годишно официално събитие, по време на което бяха наградени жените, които имат най-голям принос в областта на спорта. Сервираха ми такова разкошно тофу с лимонов сос, каквото не бях яла никога досега.

Утре сутрин няма да мога да ходя на тренировка, че трябва да съм на конференция в училището на фръцлите.

Ето и малко цвят: два вида цвекло (червено и жълто) с боровинки и мента

# 168
Изобщо няма да чета статията. Не смятам, че си струва да си губя времето и да си хабя нервите заради хорското тесногръдие.

Именно подобно изказване е ужасно тесногръдо!!! Да обсъждаш и категоризираш нещо, което не си чел.  ooooh!

Сега ще питате защо се изказвам като Анонимен? И аз ще отговоря. Защото сериозно обмислЯХ дали да не мина за месец- два на вегетариански начин на хранене,  интересувах се, четох, но... напоследък именно подобни тенденциозни постове, псевдо- Омммммммм поведение и изкуствени изказвания са на път да ме откажат от това своеобразно предизвикателство... И именно защото се оказва, че реално дори тези възвишени същества като вегани, суровояди и подобни новопокръстени са ужасно злопаметни, се възползвах от предоставената ми от форума опция  Mr. Green

# 169

Именно подобно изказване е ужасно тесногръдо!!! Да обсъждаш и категоризираш нещо, което не си чел.  ooooh!

Сега ще питате защо се изказвам като Анонимен? И аз ще отговоря. Защото сериозно обмислЯХ дали да не мина за месец- два на вегетариански начин на хранене,  интересувах се, четох, но... напоследък именно подобни тенденциозни постове, псевдо- Омммммммм поведение и изкуствени изказвания са на път да ме откажат от това своеобразно предизвикателство... И именно защото се оказва, че реално дори тези възвишени същества като вегани, суровояди и подобни новопокръстени са ужасно злопаметни, се възползвах от предоставената ми от форума опция  Mr. Green

Във форума има предостатъчно теми, в които Вие Анонимен имате възможност да се изказвате "за" и "против" избора на една част от хората да следват този начин на хранене.
Ето част от темите, сигурна съм, че при добро желание можете да откриете още:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=810695.0;topicrefid=4
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=756852.0;topicrefid=4
И ето тази, която в момента е изключително актуална
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=850508.0;topicrefid=4

Моля не превръщайте и тази тема в бойно поле и не се опитвайте да ни убеждавате, помагате, спасявате и още каквото там искате да направите с нас.

# 170
О, моля, аз не желая да ви променям, нито да превъзпитавам, воювам и подобни клишета  Mr. Green
Просто коментирах тесногръдо изказване  Laughing, споделяйки наблюдения, които не са от ден- два, или месец  Peace Както и своеобразното си разочарование от определена поведенческа щампа.

# 171
Оф айде стига драми бе хора! Гомям проблем кой какво яде  ooooh! Просто е покъртително нелепо, замислете се...

# 172

С какво точно този пост е по темата на темата?

Разбрахме, че не одобряваш този начин на хранене и пропагандираш колко е вреден. Не мога да разбера защо продължаваш да пишеш в точно тези теми?

Става въпрос за спорт и за начин на хранене - веганство. Така е по темата. Информирам ви, за да продължите да правите информиран избор за начина ви на хранене. Ти нещо се заяждаш, а ?

# 173

тесногръдие е актът. А той става ясен от самото заглавие. Следователно, има ли особен смисъл да се четат подробностите? В случая това не е обсъждане и категоризиране. Peace Беше констатация на своеобразен тесногръд акт, който е далеч от толерантност или широкоскроеност. Ако приемем цялата инфо от линка за достатъчно обективна и истинна, разбира се. Peace

има много хора, наистина много, които си живеят мирно и тихо, в хармония със себе си и със света и нямат нужда да си доказват на себе си (използвайки околните, форумите и пр.), че изборът им е правилния. Да не споменавам, че има много хора, които са родени такива.
Не знам защо отдаваш толкова голям акцент на 'новопокръстените' възвишени, злопаметни и т.н. - както ги наричаш, хора. Има ги, да. Но те са малцинство.
Просто са много шумни. Толкова ли е важно за теб да ги четеш, за да вземеш своето решение?
Аз например, не съм нито чела, нито обмисляла дали да стана и кога да стана такава. Всичко дойде спонтанно, отвътре. Ето, че годините се търкалят и вече по- голямата част от живота ми не съм всеядна. Не знам дали това ще бъде така или ще се промени, не съм давала обет. Свободен избор. Grinning

Последна редакция: чт, 18 юни 2015, 00:16 от take a smile

# 174
П. П.
Четох повече за случая и ми се струва, че веганството изобщо няма нищо общо и че то е използвано за параван. Склонна съм да се замисля дали Скатов не парадира и не изопачава нещата. От фирмата са отговорили доста ясно, че хранителният му избор няма нищо общо с взетото решение.
Честно казано, изобщо не ми е приятно да се ровя, но имам усещането, че Скатов се държи некоректно.
Взел се е доста насериозно явно. Mr. Green

# 175
СмайлHug

Я да взема аз да отчета днешната йога на открито. Двете фръцли пак дойдоха с мен, за втори път и по свое желание. Много ми е хубаво, че йогата ги влече така.

# 176
Здравейте и от мен, казвам се Радина на 23 години. Горда вегетарианка.  Peace
Много бих искала да се включа към тази тема, понеже единственото трудно нещо когато си вегетарианец е да търпиш обиди, присмиване и даване на акъли.
Зачетох се малко в последните коментари, не мога да разбера защо месоядните са в тази тема. Това си е вегетарианска тема, аз не съм писала в темата ви за Дюкан примерно (въпреки че я смятам за абсурдна). Не виждам смисъл да се създава излишно напрежение тук. Яжте си пържолите, ние ще си ядем салатките.

Тааа, от много години лутане по диети веганството е единственото на което се задържах.
13 кг. по- малко съм за сега.
Започнах с храненето за вашата кръвна група, понеже позната свали 41кг. така с вегетарианския режим.
Относно спорта, ходя на фитнес 6 пъти в седмицата в момента, освобождавам напрежението като чели.  newsm78

# 177
Интересувам се от Йога, мога ли я да правя у дома?
Някакви съвети/ клипове за начинаещи.
Благодаря предварително.

# 178
Добре дошла, Радина!

Не се притеснявай за всеядните. И те са добре дошли в тази тема. Повечето от тях са добронамерени и любознателни. Останалите, които са злонравни, заядливи или открито враждебни, просто подминавай.

Като ходиш на фитнес, сама ли работиш или с инструктор?

Разбира се, че можеш да правиш йога сама, в домашни условия. Пробвай с Али Каменова - българка, която живее в САЩ.

# 179
Бях един месец с инструктор. От който съм много доволна, но за жалост не мога да си го позволя в момента. И сега карам сама с наученото от него. Но наблягам предимно на кардио за да горя калории. И редувам горна и долна част за тренировки за стягане.

Много благодаря за ютуб канала, с удоволствие ще пробвам.

Общи условия

Активация на акаунт