ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО - Тема №20

• 136 887
  • 783
  •   1
Отговори
# 555
Чудесен избор сте направили. Радвам се, че няма да участвате в дискусията ни. Но е редно да се извините на Енио, защото той си е доста класен и хубав мъж, а вие го нарекохте моя приятелка.  Joy
А аз със цялата си душа, колкото и да не ви се вярва Ви пожелавам най-добрият психотерапевт в България да ви помогне, защото съм минала през този огън и знам за какво иде реч. Късмет.

# 556
[qote author=alinnna link=topic=830042.msg30867508#msg30867508 date=1432225733]
Ти пък не си позволявай дори да цитираш името на Мария, защото тя е човек от този форум, на който всички държим и винаги сме се радвали на ентусиазма и, така, че е противно точно ти с цялата си проклетия и злоба да  я коментираш,независимо дали за добро или зло.. Азз....да ти се извиня публично-абе верно ходи на психиатър, защото ситуацията е извън контрол.....ти, която влизаш тук да ни налагаш психически тормоз и предизвикваш тотално отвращение да си позволяваш да ми искаш извинение......върни се към старите си коментари от 2014, когато скимтеше и всички ти обърнахме съвсем доброжелателно внимание, а ти се върна тук да ни тормозиш и да ни обиждаш.....
[/quote]

СПРИ !!! и кого ще цитирам аз ще реша. Ако още веднъж си позволиш да ме обидиш публично, честно казано ще се замисля дали да не те съдя за клевета. Аз до този момент никога никого не си позволих да обидя. Не съм длъжна да ти понасям нервните изблици

# 557
 Joy Нервни изблици!? Вярно ме развеселяваш. И без това покрай матурите на съкровищата ми ми е лекичко напрегнато, но ти с постовете си просто ми вдигаш настроението на макс. Тука юристът до мен също много се развесели от заплахите ти.  Wink Гуш, да си жива и здрава и да намериш читав специалист. Благодаря ти за настроението. Направо си класна  Hug Аз съм до тук. Моят уикенд започна малко по-рано. пожелавам на всички обичковци и обички, дето си ви зная, великолепно настроение и не се връзваме на приходящи. Знаете, че ви обичкам.  Hug

# 558
С риск да помрача доброто създало се настроение, ви уведомявам, че утре е посетя детски психиатър за малката, стискайте палци, че е много зле положението.

# 559
С риск да помрача доброто създало се настроение, ви уведомявам, че утре е посетя детски психиатър за малката, стискайте палци, че е много зле положението.
Praynig

# 560
Гале стискам палци да попаднете на правилния специалст, който да намери подход към детето и да успее да помогне. Стискам палци

# 561
Цитат
СПРИ !!! и кого ще цитирам аз ще реша. Ако още веднъж си позволиш да ме обидиш публично, честно казано ще се замисля дали да не те съдя за клевета. Аз до този момент никога никого не си позволих да обидя. Не съм длъжна да ти понасям нервните изблици

Ще ми е интересно да видя това. Останалите от форума ще бъдат ли призовани за свидетели?

# 562
Али, на туй една позната му казва душевен вампиризъм Mr. Green  Heart Eyes Разкажи как минават матурите!

Гала, успех Heart Eyes Hug Взимайте мерки, каквито може още от по-рано, че после става много по-трудно.

И аз малко да сменя последните настроения.
Имаме си количка. Спортен мерцедес, двуместен, синичък. Как не бях добре, всичко ми мина. Вчера ме возиха.
Утре ще го пробваме някъде по "Пътя на Ботевата чета".

Пожелавам Ви спокоен ден и весели почивни дни и прекрасен празник!

# 563
Галка  Praynig , дано всичко е наред. Стискам палци.  Джери, честито,мила! Да си караш със здраве количката и умната  Heart Eyes. Само дето не се похвали кой те сюрпризира така мило. У_ем, Мими, бубалече,как сте? Енио няма да го питам. Него го грабна животът. Пожелавам ви слънчев уикенд и много спокойствие.  Hug

# 564
Когато ви е тежко https://www.youtube.com/watch?v=oL2yaSKLX_4&list=PL-KSQjLDy9 … 6TZvgqnY2Kf4g1cyd ... на мен ми помага много. Simple Smile

# 565
Али, че няма Карадалиев да ми я е купил е ясно Mr. Green Моят приятел ме изненада, да аз пък исках порше  Crossing Arms При мен диетата на  Ваня Червенкова завърши безславно на третия ден. То бива кудкудякане, ама цял ден на пиле ooooh! Вечерта си направих огромна зелена салата с нахут Crazy

Този работен ден няма ли да свършва най-накрая Wink Ако има празнуващи в неделя, весело изкарване Ви пожелавам Hug

# 566
Ауууууу, само да съм те чула да кажеш нещо лошо за момчето. Не бил я обичал. Аааааааааа. Браво на него. Явно кебапчийницата е потръгнала. Идвам да ям кебапчета  Hug

# 567
alina аз съм все така за сега.Бих казала направо добре.От понеделник почвам другото лекарство за да имам 10 дни да видя на къде ще съм преди морето.

# 568
Радвам се, Мими. Само такива неща да се чуват. Хайде после, ще разказваш за морето, че аз съм след теб.  Hug

# 569
Аз съм много добре здравословно, но сега НЕ чакам другата седмица да ми дойде. Стискайте палци с мен

Общи условия

Активация на акаунт