ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО - Тема №20

• 137 015
  • 783
  •   1
Отговори
# 330
Гала, браво Hug И аз се нареждам за снимкииииииии Hug

Та сега пиша за един репортаж за Източните Родопи от пътешествието ми миналата година. Та там една дама ми каза- е тея 4 дни антидепресанти няма да ти трябват Wink

# 331
Само да разбера как се качват тук и ще кача. Ама те снимките на гущери, кобри, маймуни и слонове и аз барабар с тях  Joy

# 332
Иииииииииииииискам да видя блондинка сред кобри.  Сега, обаче аз не мога да се въздържа. Бях на 8 дневно обучение и ни преподаваше една психотерапевтка и доктор по психология. Повярвайте ми-направо душицата ми ликуваше. Божичко, това е човек, който буквално те лекува с думите си и с излъчването си. Не съм имала такова изживяване. Миличкият Енио, пък останал с впечатление, че съм имала лош ден. Нямах лош ден, слънчице-просто бях прекалено искрена....само погледни в последните ми снимки във фейса една мацка с коса до дупето и чак на теб ще ти се преходи да се обучаваш......
Имаше, обаче едно момиче, което ту се смееше, ту беше агресивно и се караше със всички и се опитваше да се покаже като най-компетентната персона и колко е над всички.....няма да коментирам какво си споделихме с обучителката, защото заболяването беше доста разпознаваемо, но се замислих, как един човек, който живее с някаква делегирана грандомания и, макар, че я осъзнава, няма достойнство да си го признае и  руши щастието и тишината  на околните ,може да вгорчи и най-прекрасното изживяване, защото на прекрасната ни фасилитаторка при всяко плоско изказване на тази жена-физиономията и помръкваше. Ивъпреки всичко направо летя. Най-неприятното е, че нашата етика не позволява да имаме терапевтични взаимоотношения  с колеги с, които имаме професионални взаимоотношения. Можем да ходим само на супервизия.......но моята неувереност има нужда от много супервизии  Wink

# 333
  • Пловдив
Ами да се запиша към темата, получавам паническа криза не за 1-ви път, но за сефте беше толкова тежка и продължителна. Цяла нощ трая, въпреки 2 инжекции успокоителни от Бърза помощ и един Ривотрил, който сама си взех. Имах ужасното чувство за огромно напрежение, което ме накара да помисля да сложа край на живота си Sad Обадих се на Бърза помощ отново, на майка ми и на роднините ми (които си спяха и не разбраха, че аз излязох навън пред къщата), и казах, че имам такива мисли. Беше ужасно.

# 334
    Светле, много страшно преживяване си имала  Sad  Това с напрежението и аз съм го преживяла-все едно са ме включили в електрическата мрежа и всеки момент ще експлоадирам.Ужасно неприятно и болезнено е,но да чукам на дърво такива мисли,за самоубийство не са ме спохождали.
Как отмина кризата тогава,с какво успя да се успокоиш?

# 335
Светла, ох, много са тежки кризите с мислите за самоубийство. Ти пиеш ли нещо - АД или да се лекуваш по друг начин Hug

Всички си траете. Сигурно поркате без мен и не казвате. Гала я знаем, че се вя по Шри Ланка и се крие да ни покаже снимки Hug Heart Eyes
Ако искате аз мога да ви дам от Врачански Балкан, барабар с мен отпред. Пък и едно хоро опрахме на Цветница на един връх. Не съм аз само за 4-ти км Laughing

Сега чакам събота и неделя. Ще ходим компания на Беласица. Нещо ще гледаме (водопади), на някакъв връх ще качваме (Конгур). Но ... има празнична вечеря с жива свирка  newsm36 (няма майтап,  в Македония така се казва на живата музика).
Аз отивам да се подготвям за празниците с една бутилка червено вино Wine Glass То и утре се работило Crossing Arms

# 336
Hora ,molya vi NE PIITE RIVOTRIL -strashno e ...

# 337
Тъкмо днес, щях да ви се карам, че нищо не пишете.
Светле, съжелявам за ужасната нощ. От ривотрила, много хора се чувстват добре, на мен също ми действа зле.
Чакам а се върне мъжа ми от гурбет, та да кача снимки, че нали съм блондинка и си държа на това  Grinning
Джери, давай снимки, жива свирка, всякакви  Simple Smile

# 338
Ne piite rivotril.
Tova e jiv narcotikako nyakoi iska da spre rivotrila da me pita, ot lichen opit shte kaja kakvo prejivyah za da se oturva ot nego .Shte vi posocha i edin dosta strashen sait , v koito shte vidite kakvo predizvikvat tezi lekarstva-vodyat do samoubiistva!!!

# 339
Ne piite rivotril.
Tova e jiv narcotikako nyakoi iska da spre rivotrila da me pita, ot lichen opit shte kaja kakvo prejivyah za da se oturva ot nego .Shte vi posocha i edin dosta strashen sait , v koito shte vidite kakvo predizvikvat tezi lekarstva-vodyat do samoubiistva!!!
Във форума задължително се пише на кирилица. Peace

# 340
Какво да пиша за ривотрила, аз малко съм го пила. В тази връзка искам да кажа - още миналата година, ама точно по това време за пръв път ми изписаха ривотрил. И тогава имаше еййййй такива заглавия по много вестници и сайта - Спират вноса на ривотрил. Така, че от тогава до изчезването му в аптеките мина доста време, едно 10 месеца. Кой искал, оправил се. Т.е. постепенно да го замени с друго.
Аз пия ксанакс при нужда, когато имам публична презентация.

Ето, надявам се да се вижда. Публичен съм го направила.
Едно ку-ку по Врачанския Балкан

Свирката след Беласица Wink

# 341
Страхотно Джери! Обожавам планини!
Аз ривотрила го спрях без никакви проблеми, не помня далии от раз или намалявах. И  ривотрила, както с другите лекарства, за някои добре, за други не.
Еньоо, къде спиш, какво става с теб?

# 342
ГалаHug
Еньо се крие да не го замъкнем по планините. Че две девойки сме му обещали Wink Hug

# 343
Джери, ако знаеш как ти завиждам, не е истина! Много искам и аз да ходя на планински обиколки, но с корема вече няма как, а и колкото повечеми тежи,толкова повече ме мързи  Joy Страхотни снимки си направила, личи си,че ти е било кеф! Запазвам си правото да се възползвам от поканата ти от преди време за такава разходка, ще ми бъде много приятно!

За ривотрила мненията наистина са разнопосочни, но е факт,че ако човек го гълта като бонбонки ще се закачи и откачането е страшно. Но това важи за много други неща в крайна сметка. На мен ми помага,макар,че аз пия 1 или 2 пъти в месеца по четвъртинка, което не го смятам и за пиене. Понякога чаша вино помага по същия начин Simple Smile

Светла, много съжалявам за ситуацията в която си изпаднала! Надявам се никога повече дане ти се случи и да не мислиш за такива неща. Ако може да помогнем с нещо, пиши!

# 344
    Лелеее,хора,направо съм изумена  ooooh! Тази сутрин реших да си взема Золофт ,че ми е на привършване и каква беше изненадата ми,когато обиколих 5 аптеки и във всяка от тях ми казват:" Няма вече Золофт,спрян е от внос,може да е временно,може да е завинаги.Можем да ви предложим негов заместител Сеталофт"   За 5 месеца от както съм на лечение,две от лекарствата ми ги спират,просто нямам думи.... Sick   То верно е значително по-евтин,но дали е същото като ефект и действие,и дали е така изчистен като Золофта Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт