ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО - Тема №20

• 137 026
  • 783
  •   1
Отговори
# 315
Елика,малко имах дискомфорт като го спрях. Малко нервност и лека тревожност. Бързо отшумява.

Някакъв грип ме мъчи, сега съм на етап кашлица. Личната ми изписа един антибиотик, знае че съм на АД. Явно с него няма проблем.

# 316
Питай го. Той обича да говори за себе си. Няма да ти откаже. Па и ти си веща в ще си допаднете по логорея.
Само, че първо дефинирай твърдение, че аз не видях такова в изказа си.

Аааааааааааааааааа, слънчевото ми, Джери. Ми няма те, няма кой да разведрява, та и аз спрях да влизам, че нещо много помрачня темичката ни......и Енио не влиза, колкото пъти надникна, все едни печални......оф сякаш и аз окончателно ще спра да влизам. Позитивните хора лека полека се изнизаха.....Галааааааааааа, Енио, Джериииииии, Мимиииии-къде сте бе милички?!

Последна редакция: пн, 30 мар 2015, 19:56 от alinnna

# 317
Питай го. Той обича да говори за себе си. Няма да ти откаже. Па и ти си веща в ще си допаднете по логорея. Само, че първо дефинирай твърдение, че аз не видях такова в изказа си.

Аааааааааааааааааа, слънчевото ми, Джери. Ми няма те, няма кой да разведрява, та и аз спрях да влизам, че нещо много помрачня темичката ни......и Енио не влиза, колкото пъти надникна, все едни печални......оф сякаш и аз окончателно ще спра да влизам. Позитивните хора лека полека се изнизаха.....Галааааааааааа, Енио, Джериииииии, Мимиииии-къде сте бе милички?!

Не разбрах в какво съм веща и това с логореята обида ли беше или какво? Няма за какво да го питам, на мен ми е все едно така ли е или не е така. Твърдението ти е следното: "Орлин имаше много по-тежко заболяване, за, което дори не искам да споменавам."

Повече информация нужна ли ти е?

# 318
 Като ти е все едно, не се чувствай задължена да си на всяка манджа мерудия, че не се диша в темата. Всички , малко, или много, близки до Орлин знаят каква сериозна операция претърпя.  Пък и ще се радвам да не четеш постовете ми, както аз от как си се появила избягвам твоите, понеже яко товариш психически и душевно. Жива и здрава да си!

# 319
Али, мила, ми какво да правя и аз в темата да досаждам с болести, ремонти, предстоящи публични изяви. Но това е повод да ходя при моята любов за ксанакс. На фризьор вече отидох. Сега трябва да ходя в секс шоп за бельо Laughing Откога се каня да си купя розе, гледам от теб и се надявам да е по-безвредно Wink

Идват празници, почивки. Аз на що екскурзии се изпозаписах. Тъкмо моят ще си отдъхне от мен април Mr. Green Карадалиев ми разправя да съм ходила по планините, добре действало на такива като мен. Че на къде повече. Освен да стана един хижар на някое било. Тогава ще ме нервят туристите Mr. Green
Хубав и спокоен ден, момичета и момчета Hug

# 320
Като ти е все едно, не се чувствай задължена да си на всяка манджа мерудия, че не се диша в темата. Всички , малко, или много, близки до Орлин знаят каква сериозна операция претърпя.  Пък и ще се радвам да не четеш постовете ми, както аз от как си се появила избягвам твоите, понеже яко товариш психически и душевно. Жива и здрава да си!

Alinna, ако си имала кофти ден, никой не е длъжен да понася последствията от натрупаната в теб негативна енергия и гнева,който изливаш. Не мога да вляза в тона ти, съжалявам. Надявам се да решиш емоционалните си проблеми и да ти олекне. Между другото, бг-мамма е форум в който могат да влизат всички и да пишат каквито и да било мнения, не си ти човека който да определя тези неща. Благодаря за пожеланието ти, но нямам нужда от него, най-малкото не е искрено. Няма да чета и отговарям на постовете ти, същото важи и за моите. Всичко най-хубаво!

# 321
  • София
Всеки има кофти моменти понякога и всеки има различни бутончета, които, като ги натисне някой, и включва на обороти. Преди ме успокоявахте мен, сега и аз да ви разтърва малко (само да не отнеса някое кроше) Simple Smile
Алина, Оушън, успокойте се и си стиснете ръцете! Няма причина да се карате.  Hug
Алина, аз малко се отдръпнах от форума, макар че чета редовно. Добре съм сравнително, да чукна на дърво Simple Smile А и честно казано, като ми е кофти, това тук е последното място, за което се сещам, не искам да се оплаквам, затова...
Джери, гледам, добре разведрява обстановката, макар че няма особено развитие с доктора, явно събира кураж още  Mr. Green Джери, вземи го с теб на някой похот (упс, имах предвид поход) в планината - романтика, чист въздух, птички пеят, слънце весело пече... нали Simple Smile
Гала ми се губи нещо, дано причината да е някоя екзотична екскурзия... Simple Smile
Хубав ден на всички и повече радост пожелавам на всички, пролетта дойде, идва лято, море, туй-онуй...   bouquet

# 322
enyo, разбира се, всеки има такива моменти. Не мога да се сърдя на alinna, в крайна сметка тя изказа собственото си мнение. Не съм искала да обиждам, засягам или натоварвам никой. Винаги съм смятала,че мога да бъда полезна с нещо, жалко,че тя така реагира.

Надявам се ти да си добре и наистина вече с нетърпение чакам да дойдат хубавите,слънчеви дни (без ПА и подобни).  smile3502

# 323
Али, мила, ми какво да правя и аз в темата да досаждам с болести, ремонти, предстоящи публични изяви. Но това е повод да ходя при моята любов за ксанакс. На фризьор вече отидох. Сега трябва да ходя в секс шоп за бельо Laughing Откога се каня да си купя розе, гледам от теб и се надявам да е по-безвредно Wink

Идват празници, почивки. Аз на що екскурзии се изпозаписах. Тъкмо моят ще си отдъхне от мен април Mr. Green Карадалиев ми разправя да съм ходила по планините, добре действало на такива като мен. Че на къде повече. Освен да стана един хижар на някое било. Тогава ще ме нервят туристите Mr. Green
Хубав и спокоен ден, момичета и момчета Hug

Какви болести, мила. Та ти само разведряваш обстановката........и аз съм си записала доста екскурзии, че се преуморих, но най-очакваната е Мармарис, че там най-много се зареждам.
Енио ето тееееее. Аз пък си помислих, че стана време за планини и ти се уплаши  Wink Радвам се, че си добре..........а ,иначе грешката ти за  похот беше вярна  Mr. Green Честно казано за Мими предполагам, че стяга почивката в Кушадасъ и затова се губи, но Гала определено ме притеснява......надявам се да е добре.

# 324
Еньо, радвам се за теб Hug Стягаме се за пролетни емоции, пазим диети за моренце. Живот и здраве да е, ще се разведрим с по-топлите месеци Hug

Али, едно грипче ме мъчи, посвършва де. Поне си отспах тези дни. Записахте ли се за Мармарис, знам, че има отстъпки с по-рано. За Кушадасъ още март се бях записала.

Гала беше болна, с грип. Дано е наред вече Hug

Аз съм още болнични и сега гледам офертите и се чудя на кое рилско и кое пиринско екскурзионно да се запиша. Да дават повече хонорари, да има повече бачкане в допълнителната ми работа.
Както казах да сме здрави и усмихнати, пък всичко ще се нареди. На всякъде ще отидем  Laughing

# 325
“Здравейте след спирането на флунаксол има ли ли сте проблеми и странични реакции от това, че прочетох страшни неща за това лекарство и са спирането му, а на мен точно ми предстои след 2 месеца пиене да го спра?
Здр аз пих 3 месеца и нещо флуанксол и то в големи дози последно пиех по 5 на ден ,но нямаше ефект и го спряхме.Нямах никакви проблеми,нито дискомфорт.и то го спрях за 2-3 дни.не постепенно.Сега пия хедонин,мен пък той ме притеснява,има симптоми на отнемане.Но важноъо е да ми помогне найнаптед.поздрави на Всички

# 326
Еньо, радвам се за теб Hug Стягаме се за пролетни емоции, пазим диети за моренце. Живот и здраве да е, ще се разведрим с по-топлите месеци Hug

Али, едно грипче ме мъчи, посвършва де. Поне си отспах тези дни. Записахте ли се за Мармарис, знам, че има отстъпки с по-рано. За Кушадасъ още март се бях записала.

Гала беше болна, с грип. Дано е наред вече Hug

Аз съм още болнични и сега гледам офертите и се чудя на кое рилско и кое пиринско екскурзионно да се запиша. Да дават повече хонорари, да има повече бачкане в допълнителната ми работа.
Както казах да сме здрави и усмихнати, пък всичко ще се нареди. На всякъде ще отидем  Laughing
Да, Джери. Още февруари се записахме. Сега за Великден, още не сме решили къде да ходим. По принцип като стоя на едно място залудявам-добре, че има повече командировки.

# 327
Джери, вземи го с теб на някой похот (упс, имах предвид поход) в планината - романтика, чист въздух, птички пеят, слънце весело пече... нали Simple Smile

tooth tooth  tooth

# 328
Тууук съм. Еньо, уцели в десетката!!!! Завърнах се от почивка в Шри Ланка Hug Отидох с грипа и с всичко останало, ама взех, че оживях /благодаря ти Господи/. Изкарах си страхотно, невероятно прилючение, екзотика, мизерия, джунгла. Качвах 2 скали, почти успях де, брах чай, храних слон, абе много има за разказване. Сърчицето милото не ме предаде, да чукна на дърво. Та така. Пожелавам на всички една такава почивка и екскурзия! Ще забравите за депресия, гарантирам!!!

# 329
Тууук съм. Еньо, уцели в десетката!!!! Завърнах се от почивка в Шри Ланка Hug Отидох с грипа и с всичко останало, ама взех, че оживях /благодаря ти Господи/. Изкарах си страхотно, невероятно прилючение, екзотика, мизерия, джунгла. Качвах 2 скали, почти успях де, брах чай, храних слон, абе много има за разказване. Сърчицето милото не ме предаде, да чукна на дърво. Та така. Пожелавам на всички една такава почивка и екскурзия! Ще забравите за депресия, гарантирам!!!

Душица златна  Hug. Я бързо дай снимкииииииии!

Общи условия

Активация на акаунт