Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои начини за справяне с киселините по време на бременност?
Как да управлявам терморегулацията по време на бременност?
Какво е подходящо за транспортиране на бебе?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои начини за справяне с киселините по време на бременност?
-
Как да управлявам терморегулацията по време на бременност?
-
Какво е подходящо за транспортиране на бебе?
-
Какви са някои методи за облекчаване на терморегулацията и киселините по време на бременност?
-
Какви са препоръките за намаляване на корема преди раждането?
Манха мерси 

Гледайте ги как пробутват мостри на татковците,добре че нашият се усетил ,даже ми разказа вчера.
Май така ще е до края. На беба главата му е до диафрагмата, та ми удря крушета честичко. Не се е обърнал и корема още ми е високо. Притискаме и понякога ми е трудно да дишам, особено като вървя, пуфтя като парен локомотив
Не е много за частна болница 500лв,но ме спира това,че там всички лекари са много добри,обръщат страшно много внимание и за това се дърпам.Само дето има едно недоразумение наречено Драгнева.С толкова лоша репутация още не знам за какво я държат.Сигурно за да си избират екип жените.
Та мисля,ако се падна в нейната смяна тогава да си повикам моя доктор.Единствено повече се замислям за акушерка(150лв),не за друго,но има две жени от които останах очарована заради вниманието което ми обръщаха докато лежах там.Просто ще се чувствам по-спокойна.Като ги видя и душата ми се отваря,такива усмихнати жени на работа никога не съм виждала.Какво мислите вие по тези мои размишления? 
Комплекта за изписването не го мисля,леля ми изяви желание тя да го купи.Даже поръча една бибка с неговото име.