Доста изминахме, малко остана априлско бебче да гушне мама - Тема 13

• 47 488
  • 758
  •   1
Отговори
# 45
  • Бургас
За матрачето- има магнифлекс на промоция в айко за 140 и няколко лева с 5 5 год. гаранция.
Сега погледнах и вече не са намалени. Иначе ние взехме на Магнифлекс Пиер Карден за 135 лв, намален от 169

# 46
За матрачето- има магнифлекс на промоция в айко за 140 и няколко лева с 5 5 год. гаранция.
Сега погледнах и вече не са намалени. Иначе ние взехме на Магнифлекс Пиер Карден за 135 лв, намален от 169
Ние в събота взехме магнифлекс бамбо, но явно промоцията е била до вчера.

# 47
Здравейте, аз официално съм малко тюленче вече   newsm62. Търкалям се и пъшкам изобщо не мога да се сгъна  hahaha олее изведнъж станах така. Въздух не ми стига това детенце стана по силно от мен рита мърда, доста стяга на моменти боли не мога да вървя.
И да ви се оплача кой ме кара да си гледам изследванията онлайн (не че утре доктора нямаше да ми каже какво пише де) желязото горе долу бива, но имам кандида  smile3514 от къде значи .... даже посления месец и от секс се стискам  Crossing Arms Да идва утре, да видим с какво ще я борим, и  нямам търпение да видим бебка колко е голяма вече Simple Smile) и вече окончателно ще се решава как ще раждам.  Peace
За матрачето аз взех Нани доволна съм от стария ни десет години издържа, и още е здрав, ползваме го в спалнята за гости. И детския беше на прилична цена.
Мисс у нас не санират, но комшията прави ремонт и имам чувството че вкъши ще паднат стените... добре че е топло ей сега излизам то не се търпи.  #2gunfire
За фотосесия като ви слушам и аз се навих, ще запазвам час Simple Smile) да видим после ще рева ли или ще се смея на снимките  Joy

# 48
Няма страшно, Лили Simple Smile ще я пребориш тази кандидас. Аз също много пъшкам и охкам и ми тежи, а едва вчера почнах 8и месец, хич не ми се мисли.
За фотосесиятав Пловдив - https://www.facebook.com/Darya-Plocheva-Photography-300901540063492/?fref=ts
знам, че е много добра и търсена и аз ходих при нея. Може да и разгледаш снимките, аз така се зарибих  Laughing Laughing Laughing

# 49
Lily бременните сме предразположени към гъбички.  Confused
Утре съм на тонове и тъй като ще ми е за първи път вече нямам търпение....  Crazy

# 50
И аз се записах за фотосесия, малко съжалявам, че не го направих по-рано, защото тогава тъкмо ще влизам в деветия .. И аз утре съм за първи път на тонове, и ще ходя при ЛЛ да я питам как стоят нещата със записването при педиатър Hug

# 51
Мерси за успокоението нана и бейби. Ще си пъшакаме заедно още малко нали така Simple Smile
И много благодаря Нана за линка направо ще взъня за сесията да разпитам какво що и да запазя час Wink
Алиса ми аз като четох те фотографите казват че е най-добре края на осмия началото на деветия за се снима. Така че си точно на време не съжалявай Simple Smile

# 52
Доктор от шуслеровите когато имам  киселини мятам поне 3 под езика преди лягане...... Иначе четох че 10 се разтварят в топла вода и се пият на малки глътки, но на мен ми е по-удобно да си ги смуча. И 5 да сложиш няма да сгрешиш, ама аз понеже хич не съм фен на каквито и да е илачи, винаги първо пробвам с по-малки дози и само ако не се получава увеличавам до където има ефект Simple Smile
Между другото има една комбинация от Шуслерови соли при желязодефицитна анемия - сега я тествам и при следващите кръвни изследвания ще видя има ли ефект и дали ми се е качило желязото.

Иначе аз много се задъхвам, особено ако говоря по телефона и едновременно с това се движа. Мислех че съм като хипопотам, ама май вече съм един огромен кит, затова за фотосесия и дума не може да става.

Манха, моя корем е ниско вече повече от месец, а деветия е мнооого далече. И аз си бях изкарала акъла - викам си, край ще се ражда в седмия, ама не. Надявам се още месец да добутам че да качи някой друг грам. Последно беше 1900 гр. Аз съм се родила 2100 гр., пък ей ме на какво туловище съм сега. Simple Smile

Последна редакция: пн, 27 фев 2017, 17:25 от Викси

# 53
Здравейте,ами аз чак на 12.03. влизам в деветия месец,а поне от 2 седмици навеждането и сгъването ми е безкрайно трудно- обувки се обуват по 5 минути Simple Smile
Утре имам час в МД при една лекарка,която съм си харесала за секциото,дано и на живо да си допаднем и да я избирам,че от много информация и размисъл направо съм блокирала.Иначе на 01.03. съм при АГ да си взема 45 дневния болничен и чак не ми се вярва колко наближи...Все си казвам има време,има време,дай Боже наистина да има...
Вие мислили ли сте в посока запазване на стволови клетки?Много се колебая,а пък ММ е против ,а и не знам,както съм на фраксипарин дали ще е възможно изобщо.

# 54
Нев, коя е докторката?
Ние няма да съхраняваме стволови клетки.
И дано всички си дочакаме 9 месец!

# 55
минавам за един бърз отчет - бебето се е завъртяло най-после, явно след вчерашния тормоз, който ми приложи и ще е момиченце Simple Smile))) та сега вече съм по-спокойна, че нещата се нагласиха за нормално раждане. ще се надявам да спази и другата ми молба - да не чака до последно, за да си празнуваме както трябва - всеки с негов си рожден ден. взех си и 45-дневния болничен и сега ме викат всяка седмица на преглед.

# 56
Аз също се отказах от съхранение, нещо ми се вижда много пари и несигурна работа.

# 57
# 58
Манха,докторката е Карамишева,ако някоя от вас има някаква информация за нея,ще съм ви благодарна да я споделите.
За стволовите клетки,както изглежда и ние ще се откажем...
Някои дни съм с ужасни киселини,ето сега- един айрян изпих и направо изгарям,нито апетит имам,нито нещо ми се прияжда като на бременна,като се сетя какво ме чака после...

# 59
минавам за един бърз отчет - бебето се е завъртяло най-после, явно след вчерашния тормоз, който ми приложи и ще е момиченце Simple Smile))) та сега вече съм по-спокойна, че нещата се нагласиха за нормално раждане. ще се надявам да спази и другата ми молба - да не чака до последно, за да си празнуваме както трябва - всеки с негов си рожден ден. взех си и 45-дневния болничен и сега ме викат всяка седмица на преглед.
Бравооо и честита ти девойка Simple Smile Сигурна съм, че си на 7то небе.

Общи условия

Активация на акаунт