Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои начини за справяне с киселините по време на бременност?
Как да управлявам терморегулацията по време на бременност?
Какво е подходящо за транспортиране на бебе?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои начини за справяне с киселините по време на бременност?
-
Как да управлявам терморегулацията по време на бременност?
-
Какво е подходящо за транспортиране на бебе?
-
Какви са някои методи за облекчаване на терморегулацията и киселините по време на бременност?
-
Какви са препоръките за намаляване на корема преди раждането?

Май така ще е до края. На беба главата му е до диафрагмата, та ми удря крушета честичко. Не се е обърнал и корема още ми е високо. Притискаме и понякога ми е трудно да дишам, особено като вървя, пуфтя като парен локомотив
и все се разминаваше, но реших, че вече наближава края, а и не се бях сетила за някои неща, които доктора ми обясни. Определено бях решила, че щом досега всичко е наред ми се е разминало. Не ме е плашил, но искаше все пак той да провери всичко и тогава да обсъдим какво ще е най-добре за нас и вариантите за раждане и колко често ще трябва да се виждаме, което лично на мен много ми допадна, че не си даде заключението на база най-различни изследвания от различни доктори в различните седмици на бременността. Не смятам, че съм имала сложна бременност, но и не е минала и без проблеми с посещения само в деня на консултациите.