Доста изминахме, малко остана априлско бебче да гушне мама - Тема 13

• 47 492
  • 758
  •   1
Отговори
# 60
Ние ще запазим стволови клетки и на първото запазихме.Добре че ме подсетихте,че май е време да им се обадя:-)Има на изплащане, не са чак толкова много пари.
Сега се чудя какво да правя има случай на варицела в градината на каката били са заедно на балет. Та чуденката ми е,да я спра ли или да я пускам и да видя какво ще стане newsm78. Аз съм я карала, но пак ме е страх Sad

# 61
И ние ще запазим стволови клетки - вече даже подписахме договор. До 30 г.с. имаше 400 лв отстъпка - ние закъсняхме малко, бях в началото на 32-ра, но пак ни направиха отвтъпката  Wink
Аз днес вече започнах с прането на дрешките и чаршафчетата - не виждам какво ще им стане в шкафа, тъкмо да се поотмирише прахът за пране, че да не я дразни бебка  Heart Eyes
И багажът за болницата стегнах, знам че е рано, ама така ми е по-спокойно  Mr. Green
Мъжът ми поръча да му направя списък с подробни инструкции какво да приготви докато съм в болницата - на кое легло кои чаршафчета, къде какво да подреди и т.н., така че тия дни и с това ще се заема  Wink

# 62
Белинда нещо се губи  Thinking?!?

# 63
July беше ме питала за акушерките,имах работа и викам после ще пиша,а аз взех,че забравих.  Mr. Green Имената им са Жени Тодорова и Кета Парашкевова.  Peace

# 64
Днес бях на лекция в Майчин дом за раждането, там акушерката (която води и отворените врати) обясни, че смъкването на корема не е предшественик на раждане, може и повече от месец да се ходи така. Това важи и за тапата, за която си бяхме говорили по-рано.
Викси, като видиш дали има ефект комбинацията за анемията, ще съм ти благодарна ако споделиш, защото аз имам анемия от преди да забременея.
Момичета, имате ли впечатления от козметиката на Тьопфер, някоя от вас ползвала ли я преди?

# 65
  • Пловдив
И на мен ми направи впечатление,че Белинда се губи,но се сетих за почивката и на Пампорово.

# 66
  • София
Белинда си почива и от нас най-вероятно Simple Smile
Стволови клетки не съм се и замисляла да запазвам, защото първо не изследват материала дали е качествен при взимането, второ не гарантират, че го съхраняват правилно... т.е. Ми се струва минимален шансът този материал да може да се ползва ... Една машина да събират пари. След 10 год кой знае какви технологии ще излезнат.
И аз не съм много добре от една седмица, боли ме кръста, контракции... Днес отидох на работа и се чуествах перфектно. Бях на тонове и всичко е наред с бебока, но имам някаква резидентна инфекция...
Фотосесията направихме вече, както вика една приятелка - не в мой стил (не си падам по такива женски неща, виж друго си е да скоча с парашут или нещо подобно 😬), но се радвам, че направих нещо различно за мен.
Иначе отдавна се потя и едвам издържам на жегата ... Още като беше -20.

Последна редакция: пн, 27 фев 2017, 21:54 от vesi21

# 67
Изследват материала за стволовите клетки.Не мога да цитирам какви точно изследвания правят, че минаха 4 год, но ако някой се интересува мога да се разтърся.

# 68
Аз много обмислях въпроса със стволовите клетки  и си говорих с мой близък, който е човек с възможности и има две дечица, а в неговото семейство почти всички са лекари, професори и шефове на отделения в болници. Те не са запазвали стволови клетки и някакси след като те не са преценили, че има смисъл да го правят, се отказах и аз. Не звучи много мотивирано решението ми, но го взех на база мнение на хора, които разбират Simple Smile
С тия фотосесии ме запалихте и мене. Другата седмица ако има часове и аз ще се правя на моделка Simple Smile

# 69
Изследва се материалът и ако не е годен ти връщат половината капаро. Моят АГ има 3 деца, като най-голямото има тежко заболяване, което подлежи на експериментално лечение със стволови клетки, но уви - не са запазили. На най-малкият си син е запазил. Отначало си мислех да не би да ми прави реклама, но като го накарах да ми препоръча конкретна банка, отказа - каза да си ги проуча и да преценя според възможностите си коя да избера Peace

# 70
Изследва се материалът и ако не е годен ти връщат половината капаро. Моят АГ има 3 деца, като най-голямото има тежко заболяване, което подлежи на експериментално лечение със стволови клетки, но уви - не са запазили. На най-малкият си син е запазил. Отначало си мислех да не би да ми прави реклама, но като го накарах да ми препоръча конкретна банка, отказа - каза да си ги проуча и да преценя според възможностите си коя да избера Peace

В случая, защо не са ползвали материал от другите деца?!? Аз си го мисля, че нямаш гаранция просто, утре обявяват фирмата за фалирала и всичко отива по дяволите.

# 71
Тъкмо и аз за Белинда си мислих снощи, ама и аз се сетих за Пампорово  Simple Smile

Аз днес приключих с работата, и сега съчинявам благодарствен мейл, че ми направиха baby shower-изненада колегите. Шефът дойде, другият директор също, имах картичка подписана от целия офис, направо не можех да повярвам на организацията им. Хапнахме, разказвахме си истории, посмяхме се, имаше балони, цветя, торта. Имах и гифт-карта за Mothercare, която мисля да вложа в количка. Как после да не си обичаш работата и да не ходиш с кеф до 9-ти месец  Heart Eyes

Въпреки, че днес вече ми беше много тегаво и колежката беше много притеснена за мен, защото аз само пуфтях, цъках, и се държах за корема, че бебето риташе яко.

Снощи пак имах киселини, явно им дойде момента. Имах и контракции, а отдолу така ме боли, че все едно някой ми е набил едно коляно в интимната част. Не че някой ми го е правил, де, просто предполагам Laughing

Мисля, че ми се появи една капка коластра вчера, ама нищо повече. Само се оглеждам. С предната бременност рано-рано ми се беше появила, сега няма.

Стволови клетки и ние няма да съхраняваме.

# 72

В случая, защо не са ползвали материал от другите деца?!? Аз си го мисля, че нямаш гаранция просто, утре обявяват фирмата за фалирала и всичко отива по дяволите.

Няма гаранция за 100% съвместимост между братя и сестри - висок е шансът, но не е 100%. И мен от фалит на фирмата най-много ме е страх, затова с мъжа ми проучихме всички банки за стволови клетки, кои са най-утвъртени, кои дават най-големи гаранции и т.н. Сведохме избора до 2, срещнахме се с и двете и накрая имахме сигурен победител  Peace Освен това, фирмата, която избрахме, ако не дай Боже се наложи лечение, покрива разходите до 20000 евро.

# 73
Добро утро. Днес май не ме боли толкова много кръстът.. Свежичка съм.. засега  Grinning сигурно, защото ще ми пристигнат последните покупки от Асда и Металан и се вълнувам  baby_neutral
А пък края на тази седмица или началото на другата ще идем да купуваме кошара и ваничка. Да ви попитам, за кошарата трябва ли да се купува матраче, защото чета, че на половината има.. newsm78
Количките сега само ще ги пробвам и ще си харесам, а купуването й ще е живи и здрави като се роди бебчо, че няма кинтиии  hahaha

# 74
Добро утро, Дими Simple Smile Това с кръста и аз го преживях вчера ама при мен беше от преумора, реших че мога да чистя и готвя както преди  Laughing голяма грешка.
Аз си взех матрак отделно понеже нямаше към кошарата, пък и нали опитните мами казват, че матрачето трябва да е хубаво.
За количката има различни оферти за втора ръка по благотворителни търгове ако те интересува Wink

Общи условия

Активация на акаунт