Доста изминахме, малко остана априлско бебче да гушне мама - Тема 13

• 47 494
  • 758
  •   1
Отговори
# 75
Аз съм ползвала Тьопфер, много са добри.
И на мен ми залипсва Белинда Simple Smile

# 76
Аз съм ползвала Тьопфер, много са добри.
И на мен ми залипсва Белинда Simple Smile

Диди, кое тяхно би препоръчала?!? Аз си мислех за лосиона за тяло и за душ гела за тяло и глава Thinking Thinking Thinking ?

# 77
Нана, близки ни казаха да изчакаме с количка, че може да ни дадат пари и това да им е подаръка. Така че ще почакаме.. и без това едно 20 дни няма да излизаме и няма да ми трябва  Party
И аз все си мисля, че ще чистя и подреждам като преди, ама цък  hahaha
Вчера 2 шкафчета докато оправя и капнах.. затова и мисля с прането и чистенето за бебо да я карам по-леко. Днес едното, утре другото и така.
Ех тази Белинда, много обичана от нас  Grinning

# 78
Дими, защо да не излизате 20 дена? То времето ще е хубаво най-вероятно.
Нана, ползвала съм триците за вана, нещо измивно за тяло пак с трици май, крема за дупе и крем за лице.

# 79
Дими и тоя момент го има, аз мисля за това да оставя столче за хранене, проходилки и разни такива за подаръци. При нас пък ние си купихме количката (разбихме касичката със стотинки) и аз казах на свеки, че сме си купили и сега иска първо да се роди бебето и после да ни даде пари и да сме си купили количка. Много и се издразних и казах, че нямам нужда от две колички, просто можеше да каже, че иска количката да е от тях не да ми се прави на луда и неразбрала!!!

# 80
Добро утро  Tired Май от сега няма да се спи.Базунко си обърна режима,сега спинка през деня и нощем се започва с игрите  Crazy А аз само трамбовам напред назад до WC и обратно през 20 мин  Laughing Като легна по гръб се заиграва с пикочния ми мехур,а ако легна на която и да е страна ме човърка къде с ръчички,къде с крачета  Crazy Нищо,да свиквам от сега  hahaha
Относно матрачето ние взехме бамбуково  newsm78 май не беше най-добрата идея,ама свърши вече.
Манха,кога най-рано може да се излиза с бебчетата навън? Rolling Eyes
Дими и аз като теб по кротко го раздавам с чистенето,лека полека,че да си нямаме болежки после  Mr. Green
Хубав и усмихнат ден ви желая мами  bouquet

# 81
Стволови клетки и аз няма да запазвам, нещо не ме спечелиха, няма гаранция и наистина това с пирамидите и фалити на фирми ....  Peace
За чистенето и аз вчера така уж малко, уж само това, ами аз не можех да дишам направо, накрая докато се замъкна до едно кафе съжалих 100 пъти че изобщо излезнах, не можех да вървя .. много зле ми действа на психиката това ограничение в нормалните действия  ooooh! но айде слънцето пече гледам да съм позитивна  Grinning
Нанна и аз онзи ден се ядосвах на свекърва си, вдигна ми нервите за мазане на бебто, за това как няма да съм му слагала терлици, какво като имало чорапи и побеснях ..  #Cussing out та малко повиших тон. После номера с количката същия от нея щяла да е подарък. Аз още преди да знам че ще взема количката на приятелката ми гледах избирах, и тя си трае. Сега я взехме и ми вика  уу тя чудна. Нито пари е дала, и ми каза добре че не харесваш онея с кръглите дръжки (Видяла стоке), че много били скъпи та все ми е тая вече, аз си знам да разчитаме само един на друг, пък подаръците лесна работа  Peace

# 82
Явно всички свекита са такива  Laughing. . ние имахме същия проблем с дрехите, че тя най-мразела голи бебета и разни такива, опитах се да и обесня, че тя е гледала деца преди повече от 30 г. и сега няма нищо общо. С ММ сме се разбрали, че не я искам след като родя да ми се мотае в краката и да дава акъл и тази мисъл ме крепи за сега  Laughing
В Пловдив си е пролет, то е грехота да си стоим вътре, а получих и есемес за болнични още един повод за разходка днес.

# 83
Манха, а ти сега към коя козметика си се насочила, спомням си че беше споменала и че ще бъдете и на преварен зехтин. Аз също мисля да ги пробвам.
Лили, я не се ядосвай на свеки, то това си им е част от работата, да се бъркат и да дават неискани съвети Simple Smile
Ако тръгна да ви разправям при нас какъв турски сериал няма и да повярвате. Аз за тях не съществувам, те са от малък град, а там живее и бившата жена на ММ, нали си представяте аз колко желана и обичана снаха съм  Mr. Green
В началото по ги изживявах нещата, но сега не ми пука грам. Всеки в тоя живот е свободен да избира пътя си и решенията си. Насила нищо не става. Така че момичета, дишайте дълбоко. Семейните отношения са с хиляди сценарии, вие си гледайте вас си, да сте си добре и да не създавате дискомфорт на бебчовци с негативни мисли още по-малко от коментари от близки и родители.

# 84
Това с преварения зехтин подходящо ли е за пролетни бебенца?!?
Споко и аз не съм част от семейството, защото нямаме брак и не искам да подписвам  Laughing

# 85
  • Бургас
И аз щях да купувам козметика на Тьопфер, но не намерих.
И аз малко им се дразня на моите свекита. Те пък са в другата крайност - никакви акъли не дават, нито се обаждат, въобще никакви ги няма. Уж им е първо внуче и от години ни натискат, а сега никаква емоция. От една страна предпочитам пасивните свекъри пред обсебващите, които все се бутат и дават непоискани съвети, но си мислих, че за толкова години реване за внуци, щяха да вкарат някаква емоция и загриженост. За майка ми е трето внуче и е супер ентусиазирана. Да не говорим, че от сума ти време са казали, че ще ни дадат пари за скрин, а още се ослушват. Като се чуем само слушам как щели да ни дадат пари за скрина и до там. Така не мога да си направя сметката на парите, а този месец купихме доста неща на значителна стойност

# 86
  • София
Не мога да ви смогна. Тия дни са ми последните в офиса и гледам и служебните задачи да изчистя, та ми е малка лудница.
Много актуални за мен теми обсъждате.
Нощните киселини бях забравила колко са ужасни Close Особено, ако легна на дясно.
В петък правихме фотосесия. Исках да ми остане този спомен, а и бременните жени винаги са ми изглеждали толкова женствени.  Flutter Мисля, че се получиха много хубави снимки. Чакам сега да ми ги обработят.
Намерих си педиатър. Една грижа по-малко, че с раждането още не съм се ориентирала. Избрала съм болница, имам акушерка, но бебка май ще ме накара да търся и лекар за секцио. Така не ми се иска. Правя хиляди неща само и само да се обърне, но рогатото си е рогато.
Ходих и на въздушна йога за бременни. Не помня коя от вас ходеше. Много ми хареса. Жалко, че нямах възможност да ходя от по-рано, но с тая работа часовете не ми бяха удобни.
От другата седмица мисля и на училищата за бременни в Мол оф София да походя.

SilverLining, много мило от страна на колегите ти. Heart Eyes Благородно ти завидях. Моите не биха се сетили. Ще си правим само прощално похапване в сряда в един гръцки ресторант.

# 87
Манха, искам поне 2 седмици след като ни изпишат да сме си сами у дома, да си свикнем и без да ни гледат чужди очи, предполагам тогава няма да знам на кой свят съм..
Ох, като ви слушам за свекитата ми става много мъчно.. аз моята не съм в познавала, но целият град говори колко добра и възпитана жена е била. А пък свекър ми беше най-добрият приятел, уникален човек беше .. все си мисля колко хубаво щеше да е ако бяха живи..  Cry

# 88
Мис, ако решиш да я пробваш козметиката на Тьопфер, кажи ще ти пратим от тук. Нали затова сме се събрали да си помагаме, ако можем с нещо.
Пумичка, аз ходя на въздушна йога в Дивали при Мира, но в последните две не успявам да стигна, понеже имам много работа. Твоята как е застанала към момента? Моята беше напречно, сега е косо, при все йоги, асани и какво ли още не чекнене от моя страна. Аз реших, че няма да се кахъря повече, както е решила, така да излиза, важното е да е здрава и всичко да бъде наред, че какви ли не мисли ми минават понякога.

# 89
  • Пловдив
Аз се каня, че рано-рано ще съм навън за разходки, но зависи много от времето и това как се чувстваме. А и какви мисли ще са ми в главата след като родя.
Бъдещите баби ме заредиха с плетени елеци и терлици за бебка, а аз още от сега ходя по тениска. Не виждам след още месец приложение на такива дебели дрехи, но пък като са решили, няма да им посичам желанието. Вече дали ще обличам беба с тях си е моя работа. Някой говореше за потенето - на мен ми е много топло и ми се случва да се къпя и по три пъти на ден, заради тази "екстра". Много е неприятно.
Да се похваля - поръчах си разни материали и мисля да си изработя албум за бременността. Ако ми се получи, ще направя и бебешки албум (от сорта на Дневник на бебето, Моето бебе и т.н.), но ще си е направен от мен  Heart Eyes Дано да имам време и желание за такива неща. Идеята вече се избистря в главата ми.
Пумичка, честит ти педиатър. Аз още не съм избрала и този избор ми се струва все по-сложен.
Мече, и аз поръчах матрак бамбук с кокос. Защо смяташ, че изборът ти не е добър? Аз след всичко, което четох, най-много харесах този вариант. Важно за матрака е да бъде твърд, а не мекичък.
Зачестиха ми контракциите. Не са болезнени, но са по-често от преди. При вас как е?

Общи условия

Активация на акаунт