Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои начини за справяне с киселините по време на бременност?
Как да управлявам терморегулацията по време на бременност?
Какво е подходящо за транспортиране на бебе?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои начини за справяне с киселините по време на бременност?
-
Как да управлявам терморегулацията по време на бременност?
-
Какво е подходящо за транспортиране на бебе?
-
Какви са някои методи за облекчаване на терморегулацията и киселините по време на бременност?
-
Какви са препоръките за намаляване на корема преди раждането?

Май от сега няма да се спи.Базунко си обърна режима,сега спинка през деня и нощем се започва с игрите
А аз само трамбовам напред назад до WC и обратно през 20 мин
май не беше най-добрата идея,ама свърши вече.

но айде слънцето пече гледам да съм позитивна
та малко повиших тон. После номера с количката същия от нея щяла да е подарък. Аз още преди да знам че ще взема количката на приятелката ми гледах избирах, и тя си трае. Сега я взехме и ми вика уу тя чудна. Нито пари е дала, и ми каза добре че не харесваш онея с кръглите дръжки (Видяла стоке), че много били скъпи та все ми е тая вече, аз си знам да разчитаме само един на друг, пък подаръците лесна работа
Особено, ако легна на дясно.
Мисля, че се получиха много хубави снимки. Чакам сега да ми ги обработят.
Благородно ти завидях. Моите не биха се сетили. Ще си правим само прощално похапване в сряда в един гръцки ресторант.