ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО - Тема №20

• 137 003
  • 783
  •   1
Отговори
# 345
    Лелеее,хора,направо съм изумена  ooooh! Тази сутрин реших да си взема Золофт ,че ми е на привършване и каква беше изненадата ми,когато обиколих 5 аптеки и във всяка от тях ми казват:" Няма вече Золофт,спрян е от внос,може да е временно,може да е завинаги.Можем да ви предложим негов заместител Сеталофт"   За 5 месеца от както съм на лечение,две от лекарствата ми ги спират,просто нямам думи.... Sick   То верно е значително по-евтин,но дали е същото като ефект и действие,и дали е така изчистен като Золофта Rolling Eyes

В София ли си?

# 346
    Лелеее,хора,направо съм изумена  ooooh! Тази сутрин реших да си взема Золофт ,че ми е на привършване и каква беше изненадата ми,когато обиколих 5 аптеки и във всяка от тях ми казват:" Няма вече Золофт,спрян е от внос,може да е временно,може да е завинаги.Можем да ви предложим негов заместител Сеталофт"   За 5 месеца от както съм на лечение,две от лекарствата ми ги спират,просто нямам думи.... Sick   То верно е значително по-евтин,но дали е същото като ефект и действие,и дали е така изчистен като Золофта Rolling Eyes

В София ли си?

Не,защо?

# 347
Wonderrr, щях да ти препоръчам една аптека, в която знам,че има. Ако имаш нужда мога да взема и да ти пратя няколко опаковки?

# 348
       Много благодаря за човещината,която проявяваш,но мисля първо да се обадя на пси за да видя тя какво ще реши.  Запазвам си правото по-късно да ти пиша на ЛС,но обмисляме и варианта да влезем в гръцко евентуално за Золофт.

Още веднъж благодаря      bouquet  Hug

# 349
       Много благодаря за човещината,която проявяваш,но мисля първо да се обадя на пси за да видя тя какво ще реши.  Запазвам си правото по-късно да ти пиша на ЛС,но обмисляме и варианта да влезем в гръцко евентуално за Золофт.

Още веднъж благодаря      bouquet  Hug

Няма проблем изобщо, ей го къде е, така или иначе ще излизам, ще ти взема 2-3 опаковки и ти ги пращам веднага по Еконт, ще ми отнеме 20 минути, а за теб ще е безценно. Това да е проблема Simple Smile
Даже аз имам една изостанала опаковка в нас, която е до 2018 годна, мога и нея да ти пратя.

# 350
Джериииииии, ама ти яко се запиля. Браво на момичето. Само да си казала, че си болна. Я виж каква си свежичка. Къде изчезна сладкишче........не пише, а и аз не съм я чувала?  newsm78

# 351
А, ще се появи Сладкишче, писа ми във ФБ. А, не станахме приятели там.
Али, много съм свежа, няма що след снощното вино. Че и една комшийка мина да почерпи с по бира. Страшна комбинация. Никога повече Crossing Arms
То и ти се затри някъде. Как е при теб, нещо ново, хубаво, слънчево да има Hug

То и белергаминът изчезна така. Много добре ми действаше. Удрям 3 и не преперя при презентации. И за махмурлук помагаше Wink Днес ходих да си купува атаракс и забравих да питам. Атаракса го пия само за приспиване.

# 352
А, ще се появи Сладкишче, писа ми във ФБ. А, не станахме приятели там.
Али, много съм свежа, няма що след снощното вино. Че и една комшийка мина да почерпи с по бира. Страшна комбинация. Никога повече Crossing Arms
То и ти се затри някъде. Как е при теб, нещо ново, хубаво, слънчево да има Hug

То и белергаминът изчезна така. Много добре ми действаше. Удрям 3 и не преперя при презентации. И за махмурлук помагаше Wink Днес ходих да си купува атаракс и забравих да питам. Атаракса го пия само за приспиване.
Здр тук съм Алиннна.Да,с Джери вчера станахме приятели във Фб.
Днес за 1 път от 7 месеца насам ходих из София с градския транспорт,но бях с баба не посмях сама.Разгледах няколко магазина,взех си дънки,че съм напълняла и нищо не ми става,хапнах Макдоналдс и сега се прибрах.Но тази дереализация ми разказва играта,постоянно ме преследва и тормози,не мога да се оттърся от нея.
Чета ви редовно,но при мен нищо ново.няма с какво да се похваля и затова и не пиша.Ходя си на психотерапия,спи много от лекарствата и така .

# 353
  • Пловдив
    Светле, много страшно преживяване си имала  Sad  Това с напрежението и аз съм го преживяла-все едно са ме включили в електрическата мрежа и всеки момент ще експлоадирам.Ужасно неприятно и болезнено е,но да чукам на дърво такива мисли,за самоубийство не са ме спохождали.
Как отмина кризата тогава,с какво успя да се успокоиш?

С най-близките ми роднини, с посещението на лекар и включване на лекарства още на следващия ден, а пулсът ми се успокои след 14-часово неповлияване от лекарства - дали е чудо или внушение - от енерготерапевт.

# 354
Джери, днес и аз съм на същия хал. Снощи ми беше крив целия свят. Подпийнах си винце, че като викнах, де що имаше народ из къщи им казах какво мисля, че чак и телефони въртях да се карам  Joy Днес главица трещииииии.....Ужас.
Сладкишче, имай търпение  Hug ........е, че аз го имам де  Wink
Тази пък Гала избяга да не поства снимки  Mr. Green

# 355
Джери, а ти защо е ми приемаш приятелството във фейса м?  Crossing Arms

# 356
Няма го виликия ум мъжа ми да качи снимки, но днес се връща, обещавам веднага като го хвана да не е кисел да качим. Аз съм си казала вече каквото ми е на душата да ми е на езика, главно мъжа ми го отнася  Grinning

# 357
Хи хи, е то е ясно. Кой да го отнесе я....... И при мен е така, ама снощи го отнесе и майка му  Mr. Green

# 358
Момичета и момчета желая ви слънчеви Великденски празници.  bouquet Hug Heart Eyes

# 359
Слънчеви и щастливи празници и от мен......Мими, ти да не си потеглила към Егейско моренце по празниците?  Hug

Общи условия

Активация на акаунт