ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО - Тема №20

• 136 830
  • 783
  •   1
Отговори
# 630
Мда, капките на Бах значи са моят по-малък котарак Grinning Да миряса малко. Само да няма валериан у тях, че ще стане лудница Laughing

Али, на 9 юни се връщам, ще ти пратя номера на телефона ми Hug

Нели, някой от темата ходеше тук в София на такъв специалист и беше доволен, дано се включи

Брех, тоя рожден ден вчера. Обърнах си бутилка и половина вино ooooh!. И днес съм на - Никога повече. Ударих един ксанакс, а дано заспя по пътя към Бургас. И довечера с този коктейл на конференцията няма да е леко Laughing

# 631
 Mr. Green ама ти мноу си се изложила бе. Ми може ли пък на рожден ден само бутилка и половина-хубава работа  Wink А пък аз днес след обяд ще водя котаранището на ветеринар ,белким му изпишат котешки ксанакс  Joy Една шепа котка ни прави луди...... #Cussing out

# 632
Сладкишче, то нали от 2 мг е с четири деления, може да го разделиш на 0.5, но не си е работа. Ще заминавам на морето (в командировка де Wink). Като се върна ще потърся моята позната, че не сме се и засичали от месеци. А я познавам само от походи, както и да е, ще я питам като се върна.

Леле, от АД-та и аз се хващам за главата с тея кг ooooh! На оропрам съм и съм едно 7-8 кг отгоре за 7 месеца.
Сега се сещам, че ми трябва рецепта за оропрам, че тази е от преди 6 месеца и в аптеките се пудрят. А е такава мъка да се доредиш при Карадалиев, аз предпочитам да се застрелям, отколкото да чакам на тази опашка и да не ме приеме.
Да,така е Джери от 2 мг като се разчупи стява 0,5 но аз трябвя да дапочна с 1\2 табл от 0,5 мг .
А някой от вас пие ли Клонарекс,дайте някакви отзиви за него дали пък него да не почна .като цяло ме е страх да гго пия но май ще се наложи.
Относно кг и аз много качих ибсе чувствам ужасно Sad ако идем на мморето ще ме е срям да се съблека от 46 кг станах 55 кг до тук.а занапред не зная .
Али иак си мила? Къде се губиш??¿

# 633
Тук съм! Боря се с жегите. Ти как си?

# 634
На мен слънцето много зле ми действа на очите,станалансъм адски чувствителна към него и като вляза от вън вкъщи абсолютно нищо не виждам все едно съм сляпаюнещо тея антидепресанти много ми преьцакаха зрението.поне аз така смятам,че е от тях.преди нямах такъв проблем.Иначе съм си все така никакво подобрение .

# 635
Какво стана със скенера?

# 636
На мен слънцето много зле ми действа на очите,станалансъм адски чувствителна към него и като вляза от вън вкъщи абсолютно нищо не виждам все едно съм сляпаюнещо тея антидепресанти много ми преьцакаха зрението.поне аз така смятам,че е от тях.преди нямах такъв проблем.Иначе съм си все така никакво подобрение .
Не си мислиш само ти така за очите.Аз направо сложих и очила.Миналия ден си забравих слънчевите и бях като слепец.Направо не мога да си отворя очите.

# 637
И аз и аз, обаче все си мисля, че е от компютъра...

# 638
Да ви успокоя, и моето зрение много се е влошило, ама не е от АД, от възрастта, така че споко

# 639
Какво стана със скенера?
Ще правим този иили др месец скенер.Сега било много натоварено ....
А дали като спра АД ще ми се оправи зрението или не как мислите?

# 640
Как сте тези дни? Аз не знам от промяната на времето ли е, но вчера и днес се чувстам ужасно - световъртеж, слабост, не ми стига въздухът....  Tired

# 641
Мами, някоя да има опит със Сероксат? Мина почти месец, от седмица съм на 2 таблетки сутрин, колкото е препоръчителната доза и не се чувствам ок. Казват че по късно действал сероксат. Незнам вече, минах толкова много и с никой не съм била ок. Феварин, ципралекс, стимулатон, ефектин, анафранил, золофт, ужас вижте колко съм сменила. Всички от всички групи почти. Никоя ли не е ходила на терапия с психотерапевт? Все имам чувството че ми става лошо, че ще припадна че съм болна от нещо, помагайте. Благодаря

# 642
Здравейте,

Търся книгата "Раят зад страха" на Елена Шахънска
Книгата е изчерпана и ако някой я има излишна - моля да ми пише, купувам я.
Препоръчаха ни я като добър метод за справяне с паническото разстройство.
Търсих  книгата навсякъде - в нета, по книжарници, на Славейков - никакъв шанс.
Има вариант да я поръчам в електронен вид от авторката, но по принцип ми се иска да я имам отпечатана.

Благодаря предварително!

# 643
нели, а имаш ли въобще подобрение от АД?

# 644
нели, а имаш ли въобще подобрение от АД?
Единствено от анафранил, но след спирането му всичко по старо му. Затова търся Добър психотерапевт за да съчетаят лечението.

Общи условия

Активация на акаунт