ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО - Тема №20

• 136 853
  • 783
  •   1
Отговори
# 615
Кими, по принцип тритикото ,обикновено не се изписва без друг АД......по възможност SSRI.......нормално е да си била сънлива-аз го пия вече 9 месеца SR по 1/2 понеже имах сериозни проблеми със съня. Сега спя перфектно, обаче се страхувам да  го спра......а иначе метаболизмът ми от него тотално се скапа....

# 616
  • някъде
На мен само тритико ми изписаха, без никакви други. Каква е разликата между двата вида тритико?

# 617
  • някъде
Алина какво е станало с метаболизма ти?

# 618
Просто качих 30 килограма и сега не мога да ги сваля. Разликата, че тритико XR е с удължено освобождаване. На мен лично от обикновеното тритико ми е много зле и организмът ми не го приема....

# 619
Сладкишче, имам позната от Македония, т.е. македонка е, но си е женена ту. Тя от Македония си купува тяхното лексотан. Ходим по екскурзии заедно, но това е събота по някое време. Ако не ти е късно ще й намеря фейсбука и ще я питам за ривотрил Hug Ама там сега може ли да отидеш Rolling Eyes
А дали ще признаят тукашна рецепта Rolling Eyes

Али, край, 7 кила качих за 1 месец. Минава на диетата на Червеняшка, или Червенякова беше. То е добре балансирано. Ти си имаш голя звер да тичаш след него Heart Eyes

Отивам в петък при Карадалиев, чакам си, и изведнъж сестрата заявява, че приключил в 13.30. Е нали работното време е до 14.00. Някакво обяснение да даде?! И сега като приключил аз като пациент какво да правя. Край, не го обичам повече  Crossing Arms Мислих, че е интелигентен, отнасящ се добре и най-вече уважаващ пациентите. Да взема да напиша едно оплакване newsm78.

Та да се дооплача днес съм на следващия ден, май на по-по следващия. Щях да умра до 16.00 часа, сега станах да попиша един пътепис и си сипах чаша вино да ми просветне Wink

Хубава вечер, момичета и момчета!
Здравейте!Една позната ходи до сърбия но там имало само ривотрил от 2мг ,а на мен ми трябва от 0,5 мг и не ми е купила.А за македония не знам как стой въпроса.Ако все още важа предложението ти Джери и тя може да провери ми пиши.

# 620
Сладкишче, то нали от 2 мг е с четири деления, може да го разделиш на 0.5, но не си е работа. Ще заминавам на морето (в командировка де Wink). Като се върна ще потърся моята позната, че не сме се и засичали от месеци. А я познавам само от походи, както и да е, ще я питам като се върна.

Леле, от АД-та и аз се хващам за главата с тея кг ooooh! На оропрам съм и съм едно 7-8 кг отгоре за 7 месеца.
Сега се сещам, че ми трябва рецепта за оропрам, че тази е от преди 6 месеца и в аптеките се пудрят. А е такава мъка да се доредиш при Карадалиев, аз предпочитам да се застрелям, отколкото да чакам на тази опашка и да не ме приеме.

# 621
Здравейте.  На 23 години съм и аз като вас мами страдам от ПР. Лекувам го от 2 години с АД, като съм сменила много видове АД: ФЕВАРИН, ЦИПРАЛЕКС, ЕФЕКТИН, СТИМУЛОТОН, АНАФРАНИЛ, ЗОЛОФТ, БИФЛОКС. Приемам постоянно  и по една таблетка дневно Ксанакс от 0,5.Смених трима лекуващи лекари, като минах дори и през няко известни. От месец приемам по 2 таблетки СЕРОКСАТ дневно, трудно приех лекарството, но важното е че се чувствам малко по добре емоционално. Атаки рядко получавам, истината е, че големия страх си остана в мен, не излизам сама, изпитвам страх вечер по улиците, дори и да не съм сама.Избягвам далечните дестинации и пътувания.Постоянно имам чувството, че нещо ще ми стане и ще припадна или нещо по лошо ще ми се случи. Прочетох в началото на темата, че психотерапевта е най-доброто решение за този проблем.Затова съм готова да почна терапия заедно с медикаментозното лечение, за да може нещата да се подобрят. Много е неприятно да не можеш да се виидш с приятели да те е страх дори и до тоалетна да отидеш. Затова ви моля, да ми препоръчате наистина добър психотерапевт от СОФИЯ, независимо от цената, просто наистина искам да подобря начина си на живот и да живея пълноценно и да не мисля за глупости. Ясно е, е с АД постоянно не става, трябва си и терапия Simple SmileМного ви благодаря предварително, ще се радвам, ако ми помогнете. Хубав и слънчев ден Simple Smile

# 622
Джери, ха ЧРД и тук  Hug. Миличка, и аз съм се отчаяла с килата.От 15-17 съм в София на работна среща и направо се ужасявам с тези кила как ще застана пред сума народ да си представя презентацията. Ама и яка лакомия ме е нападнала пък-то поне апетитът си да можех да намаля  ooooh!

# 623
Нели за кой град е това? Нека се включат съфорумници, които са наясно с терапевтите.

# 624
Али, мерси Hug, мерси Hug Във фейса сега ще ходя.
Да вземеш на 15-17 да ми звъннеш един телефон да ходим тук да пием, да ядем ...
Ми аз сега в бански ще се показвам на морето ooooh! Поне ги обувам.

И аз на 2 конференции ще представям 3 материала. Все си мисля, че ме гледат колко съм дебела ooooh!

# 625
Али, мерси Hug, мерси Hug Във фейса сега ще ходя.
Да вземеш на 15-17 да ми звъннеш един телефон да ходим тук да пием, да ядем ...
Ми аз сега в бански ще се показвам на морето ooooh! Поне ги обувам.

И аз на 2 конференции ще представям 3 материала. Все си мисля, че ме гледат колко съм дебела ooooh!
Ами чудесно, ако си се завърнала от моренцето. О, и аз си мисля същото и все си подръпвам дрехите.

# 626
Нели за кой град е това? Нека се включат съфорумници, които са наясно с терапевтите.

За София Simple Smile Наистина Моля ви, дайте съвет за добра терапия и как да преодолея стреса.

Някой дали е използвал РЕСКЮ капките против страх на доктор Бах, много ги рекламират дали имат някакъв ефект и с АД и ксанакс могат ли да се комбинират. Благодаря.

Последна редакция: ср, 03 юни 2015, 16:16 от neli_20

# 627
Момичета, и аз като нели съм се оплела и търся изход от същата ситуация!!! Нели имах дражетата на д-р Бах, но да не те разочаровам-никакъв ефект при мен! Пих лайф 600 - малко замаза депресията, но тревожността остана...

# 628
Капките можеш да вземаш спокойно с всичко. Аз давам на малката, мисля че има някакъв временен ефект, но те са при конкретна ситуация на за цялостно лечение. Иначе четох, че една си лекувала канарчето с тях и била много доволна  Joy

# 629
Да и на мен ми висят няколко шишенца с капки на Бах от години, та щях да ги хвърлям, а една моя позната ме посъветва да ги давам на котката си, щяла да миряса, че е много палавка  Joy

Общи условия

Активация на акаунт