ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО - Тема №20

• 136 862
  • 783
  •   1
Отговори
# 600
Джери, при малката още не забелязвам промяна, ще звъня тия дни на психито. Аз започнах и бетаблокер, ама е рано да се каже още.

За страховата невроза - мога да кажа, че ММ  имаше периоди на паник атаки като по учебник, които отключи след смъртта на близък. Имаше и стягане в сърдечната област. Обаче отиде на кардиолог, направиха му пълни изследвания и ехограф и вело, разбра, че е напълно здрав, успокои се и да чукна на дърво е ок.

При приемането на АД може да се усилят симптомите и да се появят мисли за самоубийство, и на мен са ми се появявали, но не знам дали трябва да се изчака да мине периода или трябва да се смени с друг АД. Абе шибана работа е това психиката.

# 601
Здравейте,дами от 6-7 месеца приемам АД, но ми се увеличи с 200 над нормата пролактина.Вие имали сте такива проблеми?

# 602
На каква възраст си и какви АД приемаш?

# 603
Здравейте!

Имам панически атаки, които са по- чести вече.
Бихте ли ми препоръчали психотерапевт, от който сте доволни или в гр. Шумен, или в гр. Варна.
Благодаря предварително за отговора!

Лека вечер

# 604
Как сте дружина.Аз си останах с надеждата че от новите лекарства няма да имам странични ефекти  Sad.Сънливоста ще я преживея.Но съм доста нервна особено следобяд.Стяга ме в гърлото.Кофти работа.На моменти ми идва да убия някой.

# 605
Аз по преценка на психиатъра ми спрях вечерната доза хапчета. Вече цяла седмица. Чувствам се добре. След още една две седмици започвам и дневната доза да я намалявам наполовина. Стискайте палци да успея да се откажа.

# 606
На каква възраст си и какви АД приемаш?
На 23 години,приемам Рексетин по 1т.

# 607
Здравейте!

Бихте ли ми препоръчали психотерапевт, от който сте доволни или в гр. Шумен, или в гр. Варна.

Лека вечер
В Шумен-Венета Бучкуджиева, Стефанка Томчева, в Търговище-Боряна Асенова, Във Варна-Мариян Господинов, Яни Любомиров....

# 608
trada нямам идея за това лекарство, но при всички случаи явно си получила някакъв страничен ефект и трябва да кажеш на лекаря си!

# 609
Здравейте!

Лека вечер
В Шумен-Венета Бучкуджиева, Стефанка Томчева, в Търговище-Боряна Асенова, Във Варна-Мариян Господинов, Яни Любомиров....
За Варна -Др.Емил Енев 4-то ДКЦ(в двора на Окръжна Болница)Паник атака с психотерапия само, трудна работа.Търси качествен лекар е моя съвет.

# 610
  • някъде
Някой знае ли дали може да се пие по 1т. деанксит, ако вечер се пие 1т. Тритико XP 150 мг?

# 611
Да, може, но защо пък точно деанксит при толкова съвременни АД?!

# 612
  • някъде
Понеже една приятелка го пие по едно на ден, а и Тритикото нали пак е АД...

# 613
Да, Тритико е АД и обикновено се пие вечер. Само, че това, че приятелката ти пие деанксит не означава, че и ти трябва да го пиеш. Посъветвай се с психиатър. Деанксит е доста стар , сравнително агресивен АД и при доста пациенти влошава състоянието....но ти си знаеш, щом си решила на своя отговорност пък пий си го....

# 614
В зората на моето ПР личната ми изписа по 1/3 тритико вечер. Една седмица го пих това чудо и през деня бях страшно отпаднала. Все гледах да полегна. Та накрая го оставих. Сега пак съм на деанксит и като чели имам леко подобрение. Ама тихо да не се хваля.

Общи условия

Активация на акаунт