"Изпраща ФЕВРУАРЧЕ зимата студена и чака баба Марта румена засмена"

• 33 247
  • 728
  •   1
Отговори
# 600
Благодарим на всички за приветстването!!! Simple Smile

# 601
Добре дошла D.M. с Александър. bouquet
За първата страничка пиши колко се роди Алекс и какви са ви мерките на 1 г.
Ксиела Радвам се, че се разписваш. Hug За млечната кухня искат 10-11 месеца за въвеждане на прясното мляко. Щом се харесва от бебка давай. Hug
От този сайт не съм поръчвала.

Ние много малко сме били с шише. Сега давам директно с чашка. Ако един ден тръгна да давам АМ вместо кърма сериозно ще се замисля как ще го правя. Дано не ми се налага.

Александър се роди 3250гр, 52см.
На годинка беше 8600гр, но нямам представа за дължина, защото тепърва ни предстои преглед.

# 602
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Я ... "у лЕво" и ДМ и ксиела ... и не се "бутайте" при дребусите  Joy Моята онзи ден беше на мерки и теглилки и е 8200 и 74 Simple Smile
ДМ дано да ми схващаш иронията и да не се обидиш от изразяването ми  Embarassed

# 603
Безобидна,честити ти ски:)Човек се учи докато е жив,и за ските се отнася-дори е много добра идея,според мен LaughingНа мен много ми харесва този спорт,но мога да карам само по зелените писти-с децата.На другите не смея,че ако счупя някой крайник ще стане лошо ConfusedАко си намеря едно видео из милионите файлове ще ви го кача да ме видите във втори или трети ден на ски Mr. Green
А иначе задължително трябва да си с очила ,ръкавици и слънчезащитен крем висок фактор-слънцето на високо не прощава,вятъра също.А и в снега светлината се отразява и е още по-силна.
Добре дошла на новата мама и бебе Алекс  bouquet
ние сме здрави и обикаляме по цял ден ,държейки се за ръка-само от време на време я държа за качулката и прави така обиколки.ММ предложи да и купя каска и да пускам сама,поне главата и ще остане здрава  Mr. GreenЧудя се дали да не последвам съвета,е,остават и други части като нос и уста за разбиване,ама ще видим,все  ще има контузии,няма как...
Нели, благодаря за посрещането. Ние взехме каска. Но не я търпи- малко му запарва главата- може би за навън ще е ОК. Алекс също се държи за една ръка, но сам не се престрашава.

# 604
Кантарът ни е в банята. Известен е още като "уред за незабавна депресия". Катери се сама на него и се тегли. Заковала е 10 кг точно... А моите си седят вече не знам кой месец по ред едни и същи. Вече не знам.
Добре дошла, Д.М.! Добре дошъл, Александър!
Къти, приветствам решението ти за фейсбук. Губи ми и на мен много време и се опитвам да го намаля. Засега - неуспешно.
Благодаря за идеите за шишетата. Ще го обмисля още малко и ще действам. Надявам се, че сама ще се откаже от него до няколко месеца.
Безобидна, страхотно за ските! Колко е хубаво, когато са споделени емоциите!
Исках много неща да кажа/пиша, но главата ми е компот...

# 605
  • София
привет,
добре дошла на новата мама ДМ.

Безобидничка честит ти ски и тен Simple Smile . Аз също не съм по този спорт, но при мен е защото не понасям снега и студа.
А за Дидка просто не знам къде слага туй дребосъче това ядене . Да е жива и здрава и все така да си папка и дано и като порасне да не й се лепи така Simple Smile, ще е най щастливата на света  Laughing

Моя пък юнак прояде , успешно намаляваме кърменията, даже вече почти не цокане денем. Като огладнее и ако съм му под ръка ми бърка в пазвата или сочи ядене ако види, та давам бързо да яде и забравя за цокането.

За кухните аз нали ги пробвах почти всичките, без държавната и само Българче харесах. Не са им нишестени десертите. Не са и много сладки, но си слагат захар де, но не прекаляват.

Прясно мляко аз давам от малко преди годинката, но го давам в десерти нали. Вчера бях сварила мляко и той сочи  и мрънка и му давах от каймака и малко мляко и много му хареса, чак се чудя да си му давам да си пие. Той КМ така и не иска, АМ също. Но мисля още да поизчакам, но май след кърмата ще е направо прясно, него го хареса. Купувам си сигурно мляко от един фермер.
Дадох му и прясно биволско сирене , а него как го хареса, но не смея да му давам много. А сега като започне и овчето мисля да му дам и овче КМ да видим дали ще го хареса.

# 606
  bouquet

Къти, хубаво решение си взела. Hug Бях си го махнала ФБ-ка за половин година и не ми липсваше особено, нооо пак се "цопнах" в него  Laughing
Фрейда, все забравям да кажа, че пробвахме от филийките с жълтък, масло и сирене и много се харесаха  Hug
Вече яде и кашите с 2-3л. КМ в тях и доста ги харесва така. Благодаря ви за идеята   bouquet
Д.М., добре дошли с Алекс при нас  welcome
Безобидна, браво за смелостта. Мен много ме е страх от ски и не бих се качила..ще си кибича на кафето  Laughing
Ксиела, и аз не съм поръчвала от този сайт. Филийки яде по 1 или 1 1/2, без коричките - нормални филии хляб. Прясно мляко съм давала в нещо сготвено 1-2пъти, ще изчакам още малко да давам за пиене.
От шише си пие айряна и водата, но защото имаме още останали неизползвани.Режа им бибероните и си пие от широк процеп.Пие и от сламка, чашки и от една каничка  Laughing С последното малко се покъпва, но ще свикне  Wink Също много иска да яде от общата храна, но в повечето случаи не и' харесва, за това си готвя отделно за нея. а как ми е омръзнааалоооо

Нещо много разхвърляно писах и забравих какво още исках да пиша. ш'мъ проща'ате  Grinning

# 607
  • Варна
Здравейте мами , аз давам прясно мляко заедно с АМ ,примерно в 120  мл,вода слагам 3 лъж. АМ и доливам с прясно мляко до 220 мл. , много се харесва така .КМ засега не иска под никаква форма
, освен като  таратор . Днес за пореден път съм разочарована от ДК , то няма такъв буламач .Минахме на втора група уж по вкусна , уж по едри парченца .Всичко плуваше днес в мазнина , в основното имаше един пръст олио  #Cussing out гадост , аз не бих го кусала камо ли да го предложа на детето си , та така май ще си готвим пак  , както цяла зима .
 Момичета знае ли някоя от вас какво се прави , ако детето погълне  малък твърд предмет, (да не дава Госнод )  , Малкия разглоби едното рафтче , а там има държачи  ,пластмасови четири на брой , видях го да си играе с едното .Веднага го взех , но  изпаднах в паника като видях че едно липсва , претърсих цялата стая , през това време звянях на ЛЛ да питам какво да правя да го водя ли в спешното , не  си вдигаше телефона нашта - подивях . ММ го няма извън БГ. ами сега .Облякох малкия и ще го водя аз , рева като магаре и си мисля колко лоша майка съм ,  и как се случи всичко  това ,като не изпускам  детето от очи .Викам си чакай да погледна за последно и се сетих че малкия хвърля всички малки боклученца в кофата .Камък ми падна от сърцето като намерих държача там  Praynig
Та в такива ситуации какво се прави

Последна редакция: чт, 02 апр 2015, 23:19 от djoia

# 608
  • NE
А добър вечер!
ДМ В новата тема ще има спешъл място за вас с Алекс.
Гери Хм и моя не понася ни КМ, ни АМ. Досега съм давала сухо мляко в безмлечна каша и се е харесвало.
Щях да ти благодаря и че ме светна за кашите на Топфер. Вървят много за закуска сутрин. Ще взема да въведа прясното мляко в някой кисел.
Безобидничка Ох някой ден и аз ще се жертвам за някоя такава кауза, но засега не ми се рискува.
Принцес Както и където има сън значи е правилна тактиката. Как е най-малкото човече?
И при нас се задава зън номер 5. Засега е ок положението, пък да видим.
Оня ден беше голяма игра с един хелиев балон. Общо взето се научи по малко да играе сам. Качвам играчки и му отнема време да събори всичко. Ходенето е само по мебелите. Грам не му загрява, че може и без тях.
Джоя Знам, че се приема в детското за наблюдение. Едно съседче глътнало 50 ст. и влязоха за наблюдение. Проблема р какво е чуждото тяло. Но пък малките трудно поглъщат още големи части. Да не се случва.

# 609
Кантарът ни е в банята. Известен е още като "уред за незабавна депресия". Катери се сама на него и се тегли. Заковала е 10 кг точно... А моите си седят вече не знам кой месец по ред едни и същи. Вече не знам.
Добре дошла, Д.М.! Добре дошъл, Александър!
Къти, приветствам решението ти за фейсбук. Губи ми и на мен много време и се опитвам да го намаля. Засега - неуспешно.
Благодаря за идеите за шишетата. Ще го обмисля още малко и ще действам. Надявам се, че сама ще се откаже от него до няколко месеца.
Безобидна, страхотно за ските! Колко е хубаво, когато са споделени емоциите!
Исках много неща да кажа/пиша, но главата ми е компот...
Ние имаме вече групичка във фейсбук, ако ви интересува Simple Smile

# 610
А добър вечер!
ДМ В новата тема ще има спешъл място за вас с Алекс.
Гери Хм и моя не понася ни КМ, ни АМ. Досега съм давала сухо мляко в безмлечна каша и се е харесвало.
Щях да ти благодаря и че ме светна за кашите на Топфер. Вървят много за закуска сутрин. Ще взема да въведа прясното мляко в някой кисел.
Безобидничка Ох някой ден и аз ще се жертвам за някоя такава кауза, но засега не ми се рискува.
Принцес Както и където има сън значи е правилна тактиката. Как е най-малкото човече?
И при нас се задава зън номер 5. Засега е ок положението, пък да видим.
Оня ден беше голяма игра с един хелиев балон. Общо взето се научи по малко да играе сам. Качвам играчки и му отнема време да събори всичко. Ходенето е само по мебелите. Грам не му загрява, че може и без тях.
Джоя Знам, че се приема в детското за наблюдение. Едно съседче глътнало 50 ст. и влязоха за наблюдение. Проблема р какво е чуждото тяло. Но пък малките трудно поглъщат още големи части. Да не се случва.
Мерси много Simple Smile

# 611
Добро утро, мацки! Идвайте да видите какво кафе съм ви спретнала!  Hug

Джоя, онзи ден намерих в нааканата пелена една малка батерия, която даже не бях разбрала, че Рали я е глътнала.  Embarassed За някои предмети май не е толкова страшно.  Joy
Безобидна Hug И аз пращам ДМ у лево.  hahaha Последния път Рали я измериха 8500 с памперса. Та сме в групата и ние. Simple Smile

Чакайте да ви покажа с какви играчки се сдоби в последно време Рали и пада страшна игра.

От вчера (понеже ще има имен ден в неделя):
Скрит текст:

И от преди 2-3 седмици:
Скрит текст:
Прекрасен ден на всички от нас!   bouquet

# 612
Добро утро на всички  bouquet
Лили,да се поправя за честитката-за месечинката,а не за годинка трябваше да е #CrazyАма и аз като всички мами тук от недоспиване и други бебешки обстоятелства леко "мръднах".Така че-извинявам се за грешката  bouquet Много хубави играчки за Рали,дано да си играе доволно с тях.
Ние снощи имахме зъбна криза,пак рев около час и половина,без резултат от никакви облекчаващи средства Cry CryГоркото накрая чак взе да хълца от плач ooooh!...Сега спи и я чакам да се събуди за закуска и после-разходка.Тук е доста ветровито,но поне има слънчице.
Като прочетох за мерките на други джуджета се успокоих Mr. GreenНе сме ние най-дребните от групата на джуджетата-дори сме в средата така да се каже hahaha
Хубав ден ,мами и дано дочакам благата вест(майчинските Wink)

# 613
Нели, изобщо не се притеснявай! Simple Smile Благодаря за пожеланията! То нали вече не е много интересно да се празнуват месечинки, ама си казах, че отдавна не сме се "черпили", та затова. Simple Smile

# 614
  • София
Здравейте!
Алекс прояде добре, даже вече след банана иска и попара на закуска. Прясно мляко дадох в готвено, но аз самата не пия и мисля да не го давам още. КМ харесва с бисквити.
Flower Fairy, благодаря добре е малкия човек, чухме сърчицето. Понякога забравям, че съм бременна, но бързо ми напомня Simple Smile - тази бременност е по-различна, повече ми се гади. Много добра идея даде за играчките - и аз започнах да ги нареждам и Алекс се заиграва с тях... за около 5 мин  Crazy. Голяма лепка е това дете!
Весел ден!

Общи условия

Активация на акаунт