"Изпраща ФЕВРУАРЧЕ зимата студена и чака баба Марта румена засмена"

• 33 250
  • 728
  •   1
Отговори
# 585
Момичета-благодаря ви за идеите !  Hug
Гери-забърках мед и джинджифил-мерси за съвета!  Hug
Къти-много добро решение си взела!  Peace

Забравих да ви кажа!Нали коментирахте,че малките ви бият-е,моята пък ме хапе!  Mr. Green Аз не съм си позволявала да я плесвам-само на майтап по дупето,но за хапане-не го е видяла от мен със сигурност!  Joy Зверче ви казвам!!!  Mr. Green И друго за което баща и е виновен-научила се е да му вдига тениската и да го шляпа по коремчето-казах му,че ще берем срам на плажа,като тръгне да пошляпва хората,а той не ми вярва!!!  hahaha

# 586
  • NE
Съни И мен ме хапят, не само по гърдите докато кърмя. Най-често по рамото ако го сърбят венците, както е сега.
Къти Браво за решението. Hug
Скрит текст:
Аз имах фейс още 2008 г. и с популяризирането му ми стана ясно каква клюкарщина е и го затрих дружно с ММ. Сега е нужно само да си напиша паролата и съм влязла, както го оставих 2011 г. и това ме ядосва още повече. Никакво зачитане избора на потребителя. Crossing Arms

# 587
Флауърче и аз установих това и точно поради тази причина реших да махна всичко и всички. Оставих си снимката на профила и на корицата и това е. 20човека (най-близките роднини-сестри, племенници, свекита, майки и т.н.) оставих и край. 3 години зарибеност ми стигат Laughing

Малкия не ме удря, но аз го шамаря по ръцете, защото пипа кабели, контакти, вади зарядното на лаптопа и смуче буксата (а от другата страна е включен в тока)  Shocked пуска пералнята, отваря си вратите и ги тряска след него ит.н. и т.н. та.... похапва си шамарки (само по ръцете пляскам) Мончо-бонбончо, ама и много палав стана. Любопитен, бърза, инати се, чудо голямо ooooh! а едва сега започва всичко Crazy Laughing
Обаче много ме хапе - където свари. Има здрава захапка и направо ми се привиждат звездички посред бял ден Crossing Arms И хапе само мен, баща си не.  Tired Crossing Arms

# 588
Здравейте, момичета. Отдавна не съм писала. И реших да се присъединя, ако е удобно... Александър се роди 2014 година, 05 февруари  и днес е един малък мъж на година и почти два месеца. Още не е проходил, въпреки че е стабилен. Затова пък има цели дванадесет зъба и сме в очакване на тринадесети кучешки, който вади с лека температура и сополи.

# 589
D.M. добре дошла Hug
Моят син -Маноел-също е роден на 5ти февруари. И ние имаме 12зъба, е, вече ходим, но и вие няма да закъснеете.
Приятен престой ти пожелавам, ако искаш остави нужното инфо от 1ва страница и момичетата ще те нанесат там

# 590
Здравейте момичета,
Отдавна не съм писала, но просто нямам никакво време! През деня, ако имам време, уча за изпити ( магистратура), през останалото време съм с беба, която все още не ходи самостоятелно, но има изключителна нужда от моя пръст! Иначе говори много ... Оня ден за първи път състави изречение : ПОПО (топката) ПА (падна) ТАМ! Тати ПИ ... Бебе НАНИ.. Ампата (лампата) тети ( свети)..
Ние проблеми с биенето и хапането нямаме - много е гальовна и мила само гали всички и всичко!
Д.М. Добре дошла!  bouquet
Ние бихме морбили ваксината преди две седмици -измериха ни бяхме 9,100кг и 76см... Финна мадама , ама си хапва - даноо винаги е така Simple Smile
Искам да попитам някоя мама поручвала ли е оттук:
 http://www.fashionkidsstore.net/
Имам още 2 въпроса Simple Smile
1. Колко големи филийки сандвичи давате на малчовците?
2. Кога ще въвеждате прясното мляко?
Аз й давах няколко лъжички и много й хареса....
Тази седмица й давах кухня от Ян Бибиян - харесва й, на мен НЕ....Десерите са с много захар и досега всичките хвърлих...
Другата седмица сме при Хер Бебе...
Беба пие мляко от шише само вечер... Всичко друго от чаша или паничка с лъжичка... В началото й беше трудно, но сега е професионалист Simple Smile
Лек и приятен следобед от мен Simple Smile!

# 591
  • NE
Добре дошла D.M. с Александър. bouquet
За първата страничка пиши колко се роди Алекс и какви са ви мерките на 1 г.
Ксиела Радвам се, че се разписваш. Hug За млечната кухня искат 10-11 месеца за въвеждане на прясното мляко. Щом се харесва от бебка давай. Hug
От този сайт не съм поръчвала.

Ние много малко сме били с шише. Сега давам директно с чашка. Ако един ден тръгна да давам АМ вместо кърма сериозно ще се замисля как ще го правя. Дано не ми се налага.

# 592
Къти много хубаво си направила, напоследък много разумни решения вземаш  Laughing

Фрауст ние сме на АМ и аз на годинката реших да махна шишетата, започнах със сламки, научи се за 2-3 дни, но сега дърпа сламката и иска да си играе и преминах на чаша. Малко сърба, но се справя. Трябва упоритост и постоянство ако искаш.

Ксиела, филийки сандвичи давам 1 и половина или 2 без корите. Прясното мляко мисля като тръгне на ясла защото там дават, иначе бих изчакала 2г.

ДМ добре сте дошли.

Ние нещо се мъчим със зъбите, пръстите и в устата, не излизат долните други два резци, като са се закучили. Първите 6 излязоха наведнъж и от няколко месеца нищо.

# 593
DM, добре дошли и от нас Simple Smile  Hug
И аз си давам на Рали мляко от шише един или два пъти на ден. Но прясно още не смея.
Иначе може да пие и от сламка, но млякото си е с биберон.
Иначе вече почти всичко яде като нас. Само дето тутманиците ги правим без сол, кексовете без захар... И така Simple Smile Много държи да яде "от нашето", така че все по-здравословно почваме да се храним Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 594
  • Англия
Каква е причината да не се дава прясно мляко? Тук след 6м.разрешават да се използва за приготвяне на храна, след 1г.-като напитка. Така като се замисля даже почти никоя майка не дава вече АМ, а само прясно мляко.

# 595
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Здравейте, мацки  Hug

За пр. мляко: давам в храна, но все още не съм давала да пие ... По този повод - пием АМ от шише сутрин и ве§ер по окло 150 мл.
Злате, страхотно решение за фейса  Hug Аз се принудих да си направя преди 3-4 месеца, за да у§аствам в една група, която ми е жизнено важна ... като у§астието ми се изразява в това да гледам какво пишат като инфо и да взема 1-2 телефона през лс Simple Smile
Скрит текст:
Става въпрос за група на един жилищен комплекс ... Купихме ап., който трябваше да е готов 2009 ... В§ера са се внесли док. за акт 16 Simple Smile А ние от години плащаме ипотека и живеем под наем ... А най-ирони§ното е §е го взехме, когато имахме само едно дете и второто не ставаше ве§е 6 години ... Сега ще ни е малък ..., защото се оказахме с 3 деца  Joy

За ските:
Скрит текст:
Нау§иха ме да карам ... С много зор ... От понеделник съм една §ервена на лицето ... никога не съм изгаряла така ... изгорях страхотно ..., а и не носих о§ила, та ми се напукаха капилярите в о§ите от вятъра и съм с §ервени вампирски о§и ... абе, картинка съм Simple Smile

Добре дошла D.M. с Александър  Hug

... уф ... извинете, но пиша от друга клавиатура и нямам буквата ...4 ... Малв, §е описание ... Ама вие разбрахте, нали?

# 596
Безобидна,честити ти ски:)Човек се учи докато е жив,и за ските се отнася-дори е много добра идея,според мен LaughingНа мен много ми харесва този спорт,но мога да карам само по зелените писти-с децата.На другите не смея,че ако счупя някой крайник ще стане лошо ConfusedАко си намеря едно видео из милионите файлове ще ви го кача да ме видите във втори или трети ден на ски Mr. Green
А иначе задължително трябва да си с очила ,ръкавици и слънчезащитен крем висок фактор-слънцето на високо не прощава,вятъра също.А и в снега светлината се отразява и е още по-силна.
Добре дошла на новата мама и бебе Алекс  bouquet
ние сме здрави и обикаляме по цял ден ,държейки се за ръка-само от време на време я държа за качулката и прави така обиколки.ММ предложи да и купя каска и да пускам сама,поне главата и ще остане здрава  Mr. GreenЧудя се дали да не последвам съвета,е,остават и други части като нос и уста за разбиване,ама ще видим,все  ще има контузии,няма как...

# 597
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Открих си Ч-то Simple Smile
Нели ...ами аз лично не съм по зимните спортове ...предпочитам разходките, походите в планината лятоС и ... конете Simple Smile Но се качих де Simple Smile И аз карам по зелени писти ... А средната се спуска с татко си по сини и червени ... без щеки и страх ... Ама, аз се навих, защото ходя с тях за "обслужващ персонал" (разбирайте хранене и ходене до тоалетна Simple Smile) и ми е много, много студено да вися в по 3-4 часа на една пейка в някое кафе и да ги чакам ..., че то и кафето си е на 2300 м. височина ...
Скрит текст:
Първия ден ще ме учи ММ ... Леле, що псувни, крясаци и пак псувни и истеричен рев понесе  Embarassed, а аз никога не съм псувала ... учудих се какви каруцарски ми идваха в устата  Embarassed После молене и молене от негова страна да не се ядосвам ... да наемем учител Simple Smile Следващите 2 дни по 2-3 часа с бай Иван ... жив и здрав да е ... ама колко го събарях ... само той си знае Simple Smile После ... 1 ден сама по една зелена пистичка ... и така ... Сега не искам и да чуя за друга писта ... Искам си тази, която познавам Simple Smile И съм казала, че не ми е кеф, не е моя спорт ... Ще се уча и карам заради тях, за да сме заедно, защото те се радват ..., но определено не е моето нещо ...

Последна редакция: чт, 02 апр 2015, 20:20 от Почти безобидн@

# 598
  • София
Здравейте!
След година и един месец не спане взех решение Алекс да спи при нас на спалнята и от три дни спя - прекрасно усещане.
Алекс вече не иска да си яде пюретата и спирам окончателно да му готвя отделно.
Има четири зъба и половина, петия само прозира, но още не иска да се покаже.
Не знам вече какви игри да му измислям, много му става скучно когато сме само двамата, а сам не иска да си играе въобще.
Хубава вечер!

# 599
Здравейте момичета,
Отдавна не съм писала, но просто нямам никакво време! През деня, ако имам време, уча за изпити ( магистратура), през останалото време съм с беба, която все още не ходи самостоятелно, но има изключителна нужда от моя пръст! Иначе говори много ... Оня ден за първи път състави изречение : ПОПО (топката) ПА (падна) ТАМ! Тати ПИ ... Бебе НАНИ.. Ампата (лампата) тети ( свети)..
Ние проблеми с биенето и хапането нямаме - много е гальовна и мила само гали всички и всичко!
Д.М. Добре дошла!  bouquet
Ние бихме морбили ваксината преди две седмици -измериха ни бяхме 9,100кг и 76см... Финна мадама , ама си хапва - даноо винаги е така Simple Smile
Искам да попитам някоя мама поручвала ли е оттук:
 http://www.fashionkidsstore.net/
Имам още 2 въпроса Simple Smile
1. Колко големи филийки сандвичи давате на малчовците?
2. Кога ще въвеждате прясното мляко?
Аз й давах няколко лъжички и много й хареса....
Тази седмица й давах кухня от Ян Бибиян - харесва й, на мен НЕ....Десерите са с много захар и досега всичките хвърлих...
Другата седмица сме при Хер Бебе...
Беба пие мляко от шише само вечер... Всичко друго от чаша или паничка с лъжичка... В началото й беше трудно, но сега е професионалист Simple Smile
Лек и приятен следобед от мен Simple Smile!

А ние сме 8800гр. Много е злояд. Голяма мъка е това ядене... Иначе и ние сме на хер бебе, но десертите са много желирани и нишестени. Другите две основни се харесват Simple Smile

Последна редакция: чт, 02 апр 2015, 20:38 от D.M.

Общи условия

Активация на акаунт