иначе по въпроса ти за кг-мите в момента съм точно колкото забременях, но имам да махна още 6кг, които преди да забременея бях качила. Та... до 55кг (идеалното ми) останаха още 6кила, повечето ги махнах
Аз имам зимни и летни кг-ама разликата е 2-3кг,не повече
). Хубавото на пролетта е,че температурите навън са обратно пропорционални на апетита ми-т.е с увеличаване на градусите -лакомията ми намаля 
Добре,че направихме големи разходки уикенда щото днес ще сме на закрито,а ако прогнозата е вярна-утре също
Лек път и приятно пазаруване 
В петък поне с ММ ще я снимам и ще пратя ,у дома няма как да стане "пролетна "снимка

))
. Килограмите ги свалих много бързо, но аз качих само 10тина и 6месеца след раждането си извадих плочките на корема. Но всяка свободна минута тренирах!
иначе има такова без ръкави и дънково, но като гледам времето май ще вадиме ескимосите 

Имаше много хора и на малкия човек му беше интересно.

Дано да не е нещо сериозно и бързо го преборите

Незнам голям зор да дават на тези крехки телца боклуци. Ние всеки път в свеки се борим с това, особено свекъра. Много непросветени хора
Нали ще ходим на сватба и те иска да гледат малката, е как да я оставим, те най откровено се заканват, че ще и дават да яде всичко. После викат "защо не я оставите, мислите, че няма да можем да я гледаме ли". Само за това се включих, че се изнервих .
И аз като вас се ядосвам и ми писна да се обяснавам с тая храна. Ма скоро никой не ми се е опънал. Заплаших , че ще им скоча на вежда, ако се опитат да ѝ бутат боклуци.

Препоръчани теми