"Изпраща ФЕВРУАРЧЕ зимата студена и чака баба Марта румена засмена"

• 32 835
  • 728
  •   1
Отговори
# 690
Къти,честитоооооооооооооооооооооооооооооооооооооо newsm44 newsm44 newsm44 newsm44
Хайде,като се нанесете и обзаведете,нарадвате и починете,следва......един як купон за нас-да ни поканиш да нов апартамент-виртуално-и да се напием(пак виртуално,а може и реално) по повода!
Супер новина Hug Hug Hug Hug

# 691
  • NE
Къти Честито. smile3501
Бизи И при нас закуската не върви с попара. Давам млечна каша и редувам 2-3 вида. Peace Иначе сме на закуска-обяд-закуска, но си търси кърменето за да заспи. Яде към 100-120 гр., но колкото толкова.

Днес постригахме Вилито, но по домашно му. Асиметрично, но такава му беше и бебешката косица.

# 692
Фрауст, щурченце Ева много ми харесва какъв режим си е направила, браво на вас  bouquet значи да не се притеснявам като похапва по ок. 300 понякога гр каквото му поднасям Whistling опасявах се да не му претоварвам тумбачето Peace

Феичка, честита прическа на Вили Party млечна или не кашата я харесва само с плодове смесена. Млечната (напр. грис млечна каша или ябълки и овес пак млечна) приготвена само с вода както са указанията я помирисва и до там Mr. Green горе-долу и при нас е закуска-обяд-закуска, понякога обяд-закуска-похапване преди къпане и сън, но задължително се приспива с кърмене. Не знам как ще се приучи към друг вид приспиване, ще ми се той да го инициира...по някакъв негов си начин newsm78

Дуче, четох и вашия режим - мислиш ли, че се отбива Борянка? Без кърмене ли заспива?

# 693
Злати, честитоо! Много се радвам и ще стискаме още малко палчетата, докато не врътнете ключа на новия дом  Hug
 Бизи, задължително се кърмим преди сън (само вечер). Мисля, че до лятото сама ще се отбие. Сутрин към 7 иска да цока, но понеже е много гладна не ѝ стига, та си закусва твърда храна.

Горе долу яде така:
към 9-9:30ч попара,сандвич,КМ (около 200гр)
12-13ч обяд(около 250гр)
15-16ч каша с КМ или друго (200-250гр)
19ч супа или нещо от нашата храна
20-20:30 кърмене.

Само толкова от мен, че лаптопът е на ремонт и се измъчих от джиесема  Mr. Green

# 694
Благодаря ви, мамчета, че споделихте хранителните си режими. Мъниците като че ли установяват вече някакъв режим действително. И при нас има определени порядки в това отношение, макар и да не е много последователен малчо. Ама гледам като успеем да спазим за деня да го насърчавам и на следващия ден да е така...
Искам вече топло и хубаво време за разходки, дъъъъълги разходчици със самоходещо човеченце Heart Eyes
И да се разпишете всички липсващи от тайфата маминки Hug

# 695
  • Бурса
Здравейте  Hug

Да драсна и аз два реда макар и през телефона.

Ние сме добре, Теди се радва на каките и те на нея. Особено сладка е като играе с малката, която е на 6 годинки. Постоянно ходи след нея и я имитира, а тя и пее, гонят се, играят с балони а на мен ми се пълни душата Simple Smile Чакаме с нетърпение боядисването на яйца.

Къто честито!  Hug Хубави новини, нека само с такива пълним темичките ни!

Бизи ние сме на закуска-обяд-закуска-вечеря, но яде по малко - 100-150 макс 200 гр. Пие около 100мл АМ преди обедния сън а вечер задължително заспива и тя с кърмене. И аз като теб много се надявам да инициира друг вид заспиване ама за сега цък... То е ясно, че няма да я отбия до май-юни, когато живот и здраве ще се прибираме, ама в БГ пак ще има да му мисля...

Дуче благородно завиждам, че не се буди вече през нощта Борянка, ние все така ставаме по 3-4-5 пъти ама здраве да е Simple Smile

Тук го дават следващите 5 дни да вали - УжасТ  #Crazy

Лека нощ  Hug

# 696
  • NE
Добро утро!

Тели Много се радвам, че Теди се забавлява с каките. Дано след време има още една сестричка/братче да си играят постоянно така. Hug За отбиването я остави сама да се отбие. Hug
Бизи Мен точно такива разходки ме притесняват. Тук си нямаме парк и бичим разходки на слънце, а Вили така мрази да му напича в очите. Ще купувам май шапка, че със сенник вече не иска да се вози - закрива му гледката. Whistling

Вчера почнах да му мия зъбките с една паста за бебета от iherb и съм много доволна. Тя си е гелче и не се мие, а вкуса е много готин. Мацвам на накрайника и малкото яко търка в зъбките. hahaha Голяма краста е айхърб. Blush
Ето новата ни прическа. hahaha
Скрит текст:
bowuu
Хайде изписвайте темата, че ще трябва да влезем във великденската тематика. Joy

Последна редакция: ср, 08 апр 2015, 23:51 от Flower Fairy

# 697
здравейте,мами:)
Флауър,много е сладък Вилито и какво високо чело има-ще стане умен юнак сигурно WinkЕ,нямате парк при вас,ама имате страхотна ботаническа градина и много приятна крайбрежна алея за разходки LaughingА ресторанта на х.Мистрал ми е любимо място за хапване ,даже смятам към края на месеца да го посетя Peace
Моята буболечка снощи се измори рано от обикаляне навсякъде и след топлата вана си изпи 210мл АМ(което за 1ви път от доста време дори не и стигна и взе да мрънка за още),и в 21.50 беше в леглото Mr. GreenПогъзурчи се малко,погледа бейби тв 5мин и заспа CrazyЧак не можах да повярвам ,че си легнах в 23ч Shocked
Днес няма дъждове тук и ще поизлезем малко навън
Хубав ден,мами Hug

# 698
Страхотен е Вилито Heart Eyes Флауърче, след някоя друга годинка дай Боже да си имам и едно момиченце - взимам Вилито за зет Laughing
Благодаря за кафенцето  Heart Eyes
Нелинце, приятна разходка ти пожелавам. Ние излязохме сутринта, но тук времето е кофти и се прибрахме. Хайде и тази вечер пак така раничко да си легнеш Hug
Оставих колата на сервиз, че аудио системата се скапа нещо и след 2-3 часа трябва да ида да си я прибера пък хич никъде не ми се мърда вече ooooh!

# 699
Здравейте,
и аз да се похваля– от вчера моята буболечка е на ясла и не плачеееее!
Яде,спи ( ако не бях видяла с очите си,нямаше да повярвам) , тя заспива само с цокане.
Днес още на входа на яслата започна да пляска с ръце.
Вчера си я взех наобяд, днес ще я оставя цял ден.Е, към 3/3,30 ще отида... 
Мерси на Гери за моралната подкрепа, чудеса правят наистина в яслите !

# 700
  • NE
Къти Благодаря ти. За зетя закъсня ... обещала съм го на Дари на мама magyg още от времето когато забременяхме заедно. Wink Ние се познаваме от една друга тема. Grinning
Селика Браво! Hug

# 701
Флауърче еййййй изтървахме го Joy
Момичета, да ви се оплача Cry
Ще търсим май друг апартамент. Тоя смотаняк обеща, че ще намали с 3,000лв, а сега се отметна. Не иска да сваля и мъжа ми се ядоса, не за друго, а че първо каза "добре, за -3,000" стискаме ръцете като дойдете с парите, а сега се отказа.
Хем ми е гадно и го искам, хем ме е яд, че знае, че го харесахме много и сега си прави чалъми, ама няма да му стане номера #Cussing out Направо ми се скапа деня.
Мъжа ми е обеден, че ще харесаме друг, ама ... то да не е някоя рокля "тази не ми е удобна, ще си харесам ей сега друга" Crossing Arms Cry

# 702
Къти-всяко зло е за добро!  Peace Ще видиш,че накрая всичко ще се подреди по най-добрия начин!  Hug

# 703
  • NE
Къти Наши приятели така са дали ултиматум за "идеалния" за тях апартамент и не са се съгласили на по-високата цена и хоп обадили им се че в крайна сметка са съгласни продавачите. Mr. Green
Айде дано и при вас се случи така, но вероятно продавача има някой потенциален и затова се прави на чук.

# 704
Оххх, Къти, егати мошеника!  ooooh! Съгласна съм с Феичка, че това може да е номер и накрая да станат нещата на уговорената сума, но все пак аз на твое място бих си имала едно наум що за човек е този... Някъде ви чака по-хубав дом, да знаеш!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт