"Изпраща ФЕВРУАРЧЕ зимата студена и чака баба Марта румена засмена"

• 33 240
  • 728
  •   1
Отговори
# 90
Къти,аз съм пазарувала от там,но не обувки.И за мен първата покупка беше пробна-за да разбера  8 или 10 на Puma ми трябва примерно.Въпреки това,така и не си улучих номера-все нещо имаше.След 3тата покупка се отказах.За обувки пък ми е още по-съмнително.Дано някой те насочи и да ви пасне номера,аз ще купувам вече пролетни отворени обувки за малката,защото ще избутаме зимата/надявам се да е 3-4 седмици още макс./с ботушките,които имаме.
Мусе,аз за нос ползвам само Стеримар,нищо друго,защото пробвах Тобрадекс и още някакви/не помня името/,но ефекта беше нулев-само измъчих детето да го капя.
Мечева,мерси за инфото за термометъра-то май само такава марка не съм ползвала.Ще го потърся и евентуално -купя.
Ние също се разходихме,да видим малко слънце,че от утре пак ще сме затворници-нали дават само дъждове до края на седмицата SadИ си поревахме доста като давахме кръв Cry
Хубав ден,мами  bouquet

# 91
Почивни дни & хубаво време и... Изпразни се форучмето.
Влизам да се жалвам, всичко стана на обяд, ама още съм ядосана. Свеки е болна от 10 дни и днес ми звъни - навън ли сме, за да видела детето. Като видях как киха, кашля и смърча, а се навира да го целува и да играе с него, лошо ми стана. Замълчах си, сега се чудя защо. Изтраях половин час и подбрах детето да се прибираме за обяд...
Мусе, само стеримар пръскам в носа и смуча с помпата.
Ползваме термометър, какъвто е показала Ируканджи, но май е друга марка. Доволна съм от него.
Къти, не съм обръщала внимание на номерата. Обувки от интернет рядко ми стават...

# 92
  • Англия
Къти, при спортните обувки това С обозначава номерата за малки деца, може би идва от children. В Англия номерацията започва от 1 нагоре, което е номер 33, аз съм например 7.5 или 41ви по европейската номерация. За да се разграничат детските от възрастните имат това С отпре. Мисля, че почват от С3 (19ти номер) и стигат до С13(32 номер). Имай предвид, че различните марки дават отклонение.

# 93
  • NE
Къти Аз си чакам едни адидаски в размер C4, което е 12,5 см стелка, а C5 e 13,5, почти 14 см. Peace Ако ти трябва по-голям размер ще погледна.
Специално за Sportdirect в скоби пише евро номерацията - C3(19), C4(20), C5(21) и т.н.
Nike, Adidas и Puma имат почти еднакви стелки, но май Adidas са по-големи.

Последна редакция: ср, 04 мар 2015, 18:14 от Flower Fairy

# 94
# 95
Благодаря за отзоваването, момичета. Куриерите ме ореантираха и ... ние сме C6  Blush (нали малкият ми мъж си има сериозен, мъжки крак, та...)
Ето Тези найкчета му поръчах и ето тази раничка.
Чудех се между С5 и С6, но реших да са по-големите за всеки случай Whistling

# 96
Здравейте, наистина се поизгубиха мамите, но сега с това лошо време пак ще се появят всички  hahaha

Ние сме с афта, отвътре на устничката. Днес я водих на лекар и каза че е вирус. Имало някакъв такъв  newsm78 Ходим понякога в един детски кът и там лапа разни играчки, дали не го е лепнала от там. Изписа ни фунгостатин, ама нещо трудно и го давам, с една пипета е.
Трябва да правим ваксина за морбили, но я отложи да минат тези грипове и афтата, че и с нея не може.

Дуче питаше за разнообразие за закуска, аз и направих пастет от настъргано яйце или жълтък, сирене и масло и на филийка. Много вкусно и полезно.

Фрауст, това е много тъпо от страна на свекърва ти, още се дивя какви несъобразителни хора има. Поне да си сложи маска и да не се вре в детето като иска до го види.

# 97
  • София
здравейте мамчета, нещо тези дни хич не ми се пише, смотано ми е едно такова  bash

Къти мерси за хубавата тема   bouquet
За маратонките ние сега носим 5 номер, тъй че според мен добре си си поръчала 6. Аз му взимам PUMA, че аз само такива нося и нали съм пристрастна  Simple Smile.

Freyda преди ние имахме гъбички и аз го мажех с фунгостатин , слагах на стерилна марля по половин пипетка и мажех от вътре. Става лесно с марля, пробвай ако искаш така.

princessd тези търкалца са най любимите играчки на всички деца. Вземи му от тези най обикновените , пластмасовите дето тракат едно хубаво, тях най ги кефят . Моя с тях най много си играе, след тенджерите и тиганите де  Joy

Честит прощъпулник на Тели.

лека и спокойна нощ от мен.  Hug

# 98
Фрауст, много несъобразителна твойта свек Shocked как е детето, колко ви държа обрива, всичко наред ли е?

Феичка, беше писала тези дни за дни, в които детето има някакъв скок в развитието и откъм емоции и действия е по-различно в последствие. Има ги и при нас, забелязала съм, но не съм сигурна при нас дали е свързано с датата около термин.

Напоследък сме си гербови марки, киселяченце си имам - избиват ни зъбчета двенки ли са, три ли наведнъж и не спи, не се храни както обикновено. Въведох кисело мляко като айрян - много радушно биде прието и днес ми спаси обяда. Две пюрето предложих, мота из устата една лъжица и плюе. Дадох малко айрян, облиза чашата Mr. Green

# 99
Появи се някакъв сопол следобяд и се надявам да го пребори тия дни, защото наближава време за ваксината. Сигурно ще е следващата седмица по това време, дано да сме здрави. А обривът изчезна за един ден и розеолата е вече само спомен.
Скоковете в растежа май бяха на някакви нечетни месеци 3, 6... Нещо такова ми се върти. Днес станах свидетел на непровокиран истеричен пристъп - дете на 18м... Друга майка с по-голямо дете клатеше съчувствено глава, защото вече го били преживели. И като ревна, вкисна и писна т'ва дете - не ми се мисли какво ме чака. На периоди са децата, та ще трябва да засилвам хомИЮпатията.Wink
Сега съм в драма. Как детето да не яде на детската площадка - или някой ще извади солети/зрънчо/нещо си, или мойто почва да лапа фасове от земята.

# 100

Почерпете се за мое здраве-днес пораствам с една годинка!  Mr. Green

# 101
Съни, честито порастване! Пожелавам ти много здраве, щастие, късмет, безкрайна радост с детенцето и незабравими емоции на хубавия празник!

# 102
  • NE
Съни Честит рожден ден! newsm59
Бъди здрава, щастлива и обичана майка и жена.
  bouquet

Фрауст Това което се е случило е ужасно. Много се изнервям на такива нетактични хора ако ще да са роднини. ooooh!

Ние много объркахме режима. ooooh! Вчера не пожела да спи следобяд, заспа в 18 и се съдуди  2:00 с игра до 3:00 и накрая спа до 5:30 и се събуди росен-китен. Whistling То нормално да стане по-рано, ама до 9 ме разиграва и вече давам на заето, а няма обяд. ooooh!

# 103
Здравейте Simple Smile
Честит рожден ден, Кисче! да си много здрава и щастлива  smile3525 nbirthday
Фрауст, и аз се чудя какво да я правя като вижда другите лапета с кроасани, Фафлички и тн, но давам от бисквитките, които си и взимам  - другите майки ми казват, че съм лоша била, нищо не давам..минава ми покрай ушите и така  Laughing
Принцеска, гледах и аз такова бутало дървено и много ми хареса.
Бизи, ние също сме се слепили. Особено нощно време.

Ето нашите снимки от вчера. ( Не се плашете от мамата  Mr. Green)

Бягам за сега, че ме викат ....после пак  Grinning

# 104
Добро утро, мами!
ЧРД< Съни! Да си жива и здрава Simple Smile  Hug
Ние сме добре. Преборихме вируса, сега само някаква остатъчна кащлица си имаме, ама и това ще мине. И заради вируса ни се отложи сцинтиграфията за другия месец.  Rolling Eyes Понеже не е желателно да у се прави пълна анестезия, като е прясно преболедувал, при това с кашлица. И сега, да си призная, малко се радвам, същевременно се поотпуснах, щото имам време да се подготвя психически по-добре.  Peace
Покрай тоя врус нинЖата се храни като бебе на 3м. През 3 часа по 60гр....  ooooh! И само мляко. Сега почна малко по малко и човешка храна да похапва. Вече о аз съм здрава, ама да ви кажа, тия дни яко ме мързеше и наваксвах със съня и релакса, заради отминалата седмица. А детето ми беше тооолкова послушно тия дни, пу-пу. Спокоен, кротък, мечта. Не знам на какво се дължеше, ама факт. Даже имах време да се сдобия и с маникюр Grinning E, има още какво да се желае, изгубила съм тренинг, ама поне разбрах, че боите ми не са се развалили Grinning
Скрит текст:
E, сега е останал на 2-3 пръста само, ама си ги пазя, да имам спомен, че по едно време пак съм била жена Grinning Grinning Grinning
Изобщо, много ми беше хубаво тия дни. Едно спокойо, никой не ме ядосва, всички са послушни... идилия. Или просто се наспах и си починах, та ми се промени светогледа Grinning
Tуй то за сега.
Приятен ден, мами  Hug

Общи условия

Активация на акаунт