Твоята история за премеждията в Турция ми беше много интересна. Наистина като си на непознато място и не знаеш какво можеш да очакваш. Те може да са миролюбив народ ама може и да си хапват блондинско 
Сигурна съм че сте отбелязали РД на малката по специален начин, каквато е била и идеята ти 

Ние обаче и сложихме тенис топка, че ако ще става спортистка поне да я насочим в някой по-женски спорт. Остава да и хвърлим и пъпчето на някой голям тенис корт и е готова
Ама да не си помислите, че сме някои супер амбициозни
То детето ще си покаже какво го влече, ние можем само да помагаме и насочваме.

Добре ,че ММ ме подсети.И второ-не съм измислила къде да го хвърля.То не че съм толкова суеверна,но да се спази традицията:)
!
!

Като скочи на лаптопа ми прави такива комбинации на клавишите, че си е роден "компютърен гений". 
,въобще не обърнах внимание.Тъй като там имам приятели,познати и графата "други"
Но пък може да стане волейболистка или нещо друго,където има топки.Разбира се,худ.гимнастика е най-женствения вариант:)Бъдещето ще покаже
Примерно аз не съм от родителите,които ще карат детето си на всяка цена да стане еди какво си.Мога само да го насоча и посъветвам,но до тук.Мисля да и дам пълна свобода
Как сте, момичета?

Дано да не побъркаме човека този път, че дребното е още по-диво и по-бързо от преди 2 месеца 

Ние направихме една голяма разходка днес
Взехме и каката от училищече я боляло гърлото.Гери все още си пуска сополи и утре ще ходим на лекар..оффф.Днес беше голямо тичане след гълъбите и резултата и разбита и подута устна.Ново няма... Освен че си бяхме на търново за почивните дни и много се радваха да тичат в двора на къщата
Айдв усмихнат ден и болните бързо да оздравяват.Инъче някой ако ми каже някои ефикасни капки за нос ще съм благодарна....капах виброцил но няма ефект... Препоръчани теми