Снощи с 300 зора набутах Фенистила, ама после заспа. Малко тежко дишаше, и ми похъркваше, ама поносимо. И ново 20 - вчера пак Т!
По-ниска от обикновеното, ама цял ден не спадна. Все се въртя м-у 37,9-38,3. Нищо не му давах, понеже не е толкова висока. Вечерта чак дадох малко Нурофен, за да не я вдигне като легне и се затопли. От сутринта май няма, ама то и как да му я измереиш, то на едно място не стои...
А тъкмо се зарадвах, че го изкарахме грипа, ама явно е било фалшива тревога. Още си го караме. 

Ама уж чакам малко да се затопли времето и паля машинката 

Не се смятам за такава. Просто съм най-обикновена майка
Всяка майка на мое място ще извади всичко налично от себе си, за да се справи с дадена ситуация 
Цък тук!
Не е същото, но изглежда интересно. Който се интересува цъка тука. Изобщо тоя сайт е много интересен. Аз поне почерпих много идеи, само дето времето за реализацията им ми е кът. 
не се сещам. Ааааааааааааааааа, Бизи, и Бобо се сцепва от рев като го извадя от коритото.
)
Тази нощ уж спахме, но от 2ч като седна на спалнята и взе да ме мамосва, целува, прегръща, да ме гали и ми вика Оооо!ООо!
Отдавна не се беше случвало.
наистина на сцепване отива работата, то бива да му харесва да е риба, ама едва ли ще спи в коритото.
обаче като му подвикна "чакай да те хвана" или го пощипна повечето пъти започва играта и веселбата. Ама понакога е сериозен и непреклонен

Но поне купихме настилката тип "пъзел"-4 парчета по 60см с шарени подвижни картинки-готини са,и на малката и харесаха.Купих и един дървен пъзел на Fisher price-хм,уж хубава марка,ама като го разопаковах у дома парчетата бяха доста грапави,а все пак не е желателно някое малко чепче да се забие в бебешкото пръстче
Та се наложи да ги позаглаждам по ръбовете ръчно малко. За сега не може да ги нарежда както трябва,но пък ги блъска във всичко и се кефи на тракането.От известно време си удря и главата в стената като се изправи на дивана,не мога да разбера дали проверява колко и е здрава главата или дали от съседите някой няма да и отговори 
днес отидохме след мол-а до Sport depot/спортния магазин в комплекс Палах до ХЕИто/ Исках да си взема някакъв спортен екип и евентуално маратонки за пролетта -за разходки с количката.Само че се въртяхме половин час с колата и нямаше места,портиера на паркинга явно почиваше и цареше някакъв хаос.Накрая си тръгнахме ,ама много се ядосах
Не че не мога да си ги поръчам онлайн,но исках за всеки случай да пробвам,все пак са по-скъпи и не ми се занимаваше със смяна и т.н Дали ще доживея да има маааалко повече паркинги в града 
Дори видях много детски неща и от лятото почвам и за Вили оттам да взимам. 

Дет се вика иху иху и после тихУ 
, че политиката си е мръсна работа (поне така казват). Пък и съм пристрастна. Ние днес се каним да направим прощапулник на Теди, да видим дали ще се обадят спортните гени

Ако си намеря от тук ще направя, просто малко друг тип релакс 

Май при нас няма да е с мир и любов.
Използвам,че малката спи и да хапна и да напиша нещо 
Всъщност забравих,защото в началото като го откриха беше зареден само със по-евтини стоки,за по-широк кръг потребители,което си е нормално.
Като знам как обича пазаруването по магазини за дрехи,а пък за спортните е направо ЛУД 

От тогава голям страх имам. Тук още повече ми го засилиха.
Това е свят между два континента - Европа и Африка и съм сигурна, че във всяко отношение носи по малко и от двата. 

Стискам палци Теди да се насочи към спорта. 
Тъкмо се канех да те питам за тези марки,защото на мен са ми непознати,а по подразбиране се насочвам към найк,пума и адидас.
А иначе знаем какви мегаполиси са Истамбул,Анкара,почти всички са ходили на почивка в Анталия и знаят колко луксозни са хотелите и всичко наоколо.Сега не знам дали има промяна,но както каза Тели преди-там не е Европа.