За пиърсинга, татуто и още нещо - 20

• 99 610
  • 755
  •   1
Отговори
# 465
  • Street of Dreams
Нормално е, мен ме сърбя доста повече от десет дни.  Peace

# 466
karzz, честито скорпионче! Пристрастяването е огромно!
Аз да ви кажа вече нямам търпение да родя, за да ходя и да се набоцкам! Дали ако кажа, че ми мирише на татуировка, ще е правдоподобно  Whistling  Laughing
Но на всичкото от горе нещо около последната година започна да ме сърби и за една обичка на езика! Всъщност аз винаги исках да си имам една там, но ме наплашиха много, че има огромна вероятност организма да не ми го приеме и после да имам усложнения или пък да се разхождам със змийски език! И сега пак същите доводи ми изкарват ... а имам една обеца на веждата вече 13 години! Пъпа и други места не ме теглят, но езика... ами това ми е неизпълнена мечта и не мисля, че ще се кротна докато не го направя  newsm78

# 467
Мушинка, как седи въпроса с татуировките и бременноста?  Mr. Green

# 468
До колкото съм чела не са забранени, но е препоръчително да не са по торса!  Mr. Green Но след като трябва да събираме доста нули, за раждането и бебешки неща- ще изчакам до декември и ще си направя подарък ... или два-три  Whistling  Laughing

# 469
Mushmoranka пожелавам всичко да мине леко и прекрасно, пък после да си направиш всички идеи  Hug

Колкото за обецата, не мисля, че чак такива огромни странични ефекти са възможни, конкретно за змийския език. Ползват се стоманени или титаниеви обеци най-често, такива които се използват и при операции и т.н. Ако все пак нещо не ти понесе, махаш я, езикът е едно от най-бързо зарастващите места и се затваря много бързо дупката, особено акко е нова.

Аз когато си пробих носа, имах немалко проблеми, и заради пиърсъра и заради мен, но в крайна сметка с повечко грижи сега всичко е наред.

# 470
  • София
Аз се татуирах като бях бременна няма проблеми. Mr. Green

# 471
голяма мания си е татусите който иска може да  го водя в пловдив  при добър татуист

# 472
  • Бургас
Благодаря ви,момичета  Hug
Да,Уинд,скорпион съм.
Дори до скоро имах и домашен любимец скорпион,но умря миличкият... Sad

Момичета,хайде качвайте снимки на татусите си,че да гледам мат'рял  Hug

# 473
До колкото съм чела не са забранени, но е препоръчително да не са по торса!  Mr. Green

Идеално, аз бедрото планирам да ''боядисам'' зимата Laughing
Ама, Муши, знаеш - при мен всичко на планове и евентуални ситуации лежи  Whistling

midnightStar, ти си моят човек Joy В кой месец беше?

# 474
Sunny__, плановете не са лошо нещо! Важото е все по някое време да се осъществят Wink Какво мислиш да правиш на бедрото? Аз лично не бих тръгнала да се боцкам там, че не е приятна гледка ако/като се дебелее  Rolling Eyes
Ivana*, и аз това казвам и затова все повече се навивам да си продупча езика! Тъкмо моите няма да ме случай няколко дни!  Laughing

# 475
  • София
Имам обица на езика. Свалих 4-5кила ,докато зарастне Joy
Но я правих преди 10-15г./леле толкова ли съм стара Joy/
Поду се езика много,  самото пробиване не боля. После имаше дидкомфорт. Сега на тия години по трудно бих се навила.
Има прекалено много информация в нета,която плаши -тогава нямаше.

Karzz любима зодия: )))

# 476
  • Бургас
 bouquet Уинд!

# 477
  • София
Мисля четяърти или пети не помня вече беше преди 6 години. Laughing

# 478
gambino, я кажи за татуиста в Пловдив  Mr. Green

Mushmoranka, няма страшно змийски език не става така лесно   Peace Вярно, че всеки реагира различно, но моя опит с обицата мина много леко. Поду се, но само при изговаряне на "с" и "з" леко фъфлех, хранех се нормално с всякакви храни не съм минавала само на кашички и сокчета, болеше естествено, но не беше непоносимо  Peace

# 479
Аааааа, аз нямам проблеми със загубата на тегло, дори е желателна! А ако може след обецата да фъфля, ще ми е сбъдната мечта!  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт