За пиърсинга, татуто и още нещо - 20

• 99 623
  • 755
  •   1
Отговори
# 450
завид, завид, завид

# 451
  • София
Кали, да чакаме ли снимки
 Crazy
И аз не бях, но пък бях при татуиста да обсъдим моята татуитовка. Ох освен, че рисува хубаво, е страшен пич.  Много ми хареса.  Аз се разболях де и не успях да се татуирам.

# 452
  • София
Не,нямам снимки!Във фейса им са качени страшно много Simple Smile

# 453
Ето тук са снимките.
Наистина има мнооого добри работи...  smile3521

# 454
  • София
Кали, да чакаме ли снимки
 Crazy
И аз не бях, но пък бях при татуиста да обсъдим моята татуитовка. Ох освен, че рисува хубаво, е страшен пич.  Много ми хареса.  Аз се разболях де и не успях да се татуирам.
При кой ще се правиш?

# 455
  • София
Хайде момичета, някоя няма ли да се отчете с нова красота по себе си Simple Smile?

# 456
  • София
Аз чинно си чакам часа(който е в края на  май)вече ми се изчака чакането Whistling А вчера разбрах,че Петя няма повече свободни часове за 2016-та и сега много ме е яд,че като ходих не си записах 2 часа ooooh!

# 457
Здравейте, момичета тук съм за съвет/идеи.
Имам татус, който изобщо, ама изобщо не ми харесва. Има толкова много светлосенки, че детайлите направо се сливат  Sick Искам да го покрия, но хем не искам да е нещо тъмно, хем не искам да е много цветно. Най-лошото, е че е на плешката, а за момента нищо не мога да харесам за това място. Повечето ми идеи са с акцент в средата и допълващи елементи към плешките. Първо си мислех да е женско лице, но пък него си го пазя за ръкав (далече в бъдещето  Mr. Green) След това обмислях да я премахна, но не мога да се навия за лазер. Не съм съвсем сигурна, че ще се заличи напълно. Ако направя лицето на рамото, а към плешката да вървят допълващи елементи, ама вече изобщо не знам какви да са и как да стане.  #Crazy ooooh!
По-опитните имат ли съвети да предложат  Blush

# 458
Препоръчвам ти да проучиш възможностите и да говориш с татуист, който би се заел с покриване. Наскоро ходих с приятел, който се интересуваше от кавър и най-често се предлагат точно по-тъмни/по-цветни татуировки, няма как.

Вариант е да направиш няколко сесии с лазер за изсветляване и след това да направиш нещо, което ти харесва, но всичко зависи и от изходната ти позиция.

# 459
Благодаря ти   bouquet
И този вариант го обмислях  Laughing Peace

# 460
  • София
В студиото.съм  Crazy
И въпреки, че имам 3 татуса супер много се притеснявам от болката охххххх. На гърба ще е.

# 461
  • София
Wind,разкажи как мина?

# 462
  • София
Беше много внимателен  Blush
Почти не боля.
Харесва ми,  но ще се довършва.
Чавдар Деков от custom tattoo studio.

Последна редакция: нд, 01 май 2016, 17:56 от Wind .

# 463
  • Бургас
Радвам се,че открих тази тема.
Здравейте,татуси  bouquet
Аз от скоро си имам татус,който съм искала от дъъъъълги години.
Е,най-накрая е на мен  Mr. Green
Много си я харесвам. Изобщо не болеше.
Искам и още две да си направя,да видим кога.
Вярно е това,че се пристрастява човек  #Crazy
А и имам още от крема за татуси,който трябва да се изразходи  hahaha

# 464
  • София
Може ли мнение?
Направих си татуса преди 2седмици вече.
На гърба.
Мазах го 10дни с Бепантен. Обели се падна коричката вече.
Но,  сега като че ли ме сърби на моменти , не изглежда зачервен, няма пъпчици по него. Но изпитвам малък дискомфорт.
Забравила съм, това нормално ли е, или да ходя на дерматолог?
Karzz,  честит татус bouquet
Харесва ми и мястото!
Скорпион ли си? 

Общи условия

Активация на акаунт