За пиърсинга, татуто и още нещо - 20

• 99 586
  • 755
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте, влизам да се похваля с пиърсинг на пъпчето  Party Процедурата ми беше преди 2 часа, с локална упойка. Никаква болки при поставянето на упойката, при самото пробиване, както и сега. Обичката е с малка пеперудка с камъчета, стои много сладурско  Heart Eyes

Къде го направи?

Аз преди емсец питах за препоръка за студия, но никой не отговори. Аз мога да чета и студия бол, но ми се иска да е с много висока хигиена.

# 541
До колкото си спомням ти питаше за нещо конкретно, а не изобщо за студио с добра хигиена  newsm78 Аз лесно мога да ти отговоря, че и 3-те пъти се дупчих при Емил ... Славов ли беше.. не се сещам.. от бившото Inky Dragon и сега в неговото си студио Sofia Ink! Хигиената е супер! Но в това отношение е лесно да разбереш кое студио си заслужава четейки коментарите на клиентите- ако е имало инфекции и тем подобни след процедурата или пък се вижда, че нещо не е като хората, то си се казва! Пък и аз лично смятам, че в днешно време хигиената е на ниво във всички студиа (въпреки, че не съм посещавала много), но въпросът не е толкова в колко е чисто, колкото колко е добър този, който ще те дупчи!

# 542
До колкото си спомням ти питаше за нещо конкретно, а не изобщо за студио с добра хигиена  newsm78 Аз лесно мога да ти отговоря, че и 3-те пъти се дупчих при Емил ... Славов ли беше.. не се сещам.. от бившото Inky Dragon и сега в неговото си студио Sofia Ink! Хигиената е супер! Но в това отношение е лесно да разбереш кое студио си заслужава четейки коментарите на клиентите- ако е имало инфекции и тем подобни след процедурата или пък се вижда, че нещо не е като хората, то си се казва! Пък и аз лично смятам, че в днешно време хигиената е на ниво във всички студиа (въпреки, че не съм посещавала много), но въпросът не е толкова в колко е чисто, колкото колко е добър този, който ще те дупчи!

Благодаря  bouquet

Не е лесно. Аз четох доста, но няма информация точно за това Simple Smile
Но пък за сметка на това прочетох как Риокоз почти не прави проверки, и всъщност читавите студия се броят на пръсти Simple Smile И освен да е добър, въпросът е и да спазват хигиена, защото да ти направят инфекция ти е най-малкия проблем Simple Smile
Въпрос на изискване и на критерии.
Имам си татуист, но той не се заниамва с пиърсинг. Иначе въобще нямаше да питам.

П.С. разгледах страницата им, наистина си заслужава да се пробвам там Simple Smile) Интуицията ми казва Да за това студио  Laughing Wink

Последна редакция: сб, 16 юли 2016, 19:41 от Самсара

# 543
Не знам за проверки и т.н., но за мен хигиената е най-лесното, което може да се спазва в едно студио- нова игла независимо дали говориме за тату или пиърсинг, спирт и ръкавици... надали някой би седнал да му правят каквото и да е без тези 3-те да са налични! Но както казах- не съм обикаляла студиата в БГ! Успех!  Peace

# 544
Самсара, аз съм от Шумен, незнам дали ще ти свърша работа Simple Smile Иначе беше много хигиенично всичко. Беше като лекарски кабинет, чисто, жената беше приготвила нови игли, спринцовки всичко запечатано, пред мен ги отвори. За сега всичко е 6 с обичката. Ще пусна снимки след морето  bouquet

# 545
Благодаря, но за София питам. Аз също не съм ги обикаляла в БГ, имам си татуист само тук Simple Smile
Но в града, в който сме в Норге не е голям и затвориха единственото студио за пиърсинг, там явно има някакви нови правила и татуистите вече трябва да имат специални разрешения за пиърсинг и никъде не правят. Има примерно 5-6 места за татуировки и на нито едно място не предлагат пиърсинг  Crazy

Аз искам на ушето на хрущяла Simple Smile

# 546
Оф... много неприятно... аз умишлено направени дупки имам единствено по една на всяко ухо (без да ги помня) и тази на веждата! За жалост кожата ми е много еластична и тези дупки на ушите могат да ми поберат и до 10 обеци (поне толкова съм пробвала), но пък ме е пубе да си направя други на ушите, че една мацка така отишла и после нанай центъра за секс  ooooh!

# 547
Някой да препоръча студио,в което правят watercolour татуировки? За Кюстендил, Дупница, Благоевград- по-конкетно?

# 548
Здравейте!
Четох доста от коментарите, но темата е доста дълга, за да я прехвърля цялата за това реших направо да попитам за помощ.

Търся надеждно студио за пиърсинг в София, става въпрос за обеца на носа и ако някой има такава ще се радвам да ми поизясни целия въпрос 😀
Ако знаете и как варират цените горе долу също би ми било от помощ.
Много ще ви бъда благодарна!!!

# 549
  • София
, но пък ме е пубе да си направя други на ушите, че една мацка така отишла и после нанай центъра за секс  ooooh!
Какво за дупките на ушите и секса? Shocked

# 550
Здравейте пак, да попитам хората с по-големи татуировки, безплатен ли е ретуша 2 седмици след татуиране не ми е запълнен добре и мисля да ходя до студиото обаче не знам колко пари ми трябват?

# 551
  • Sofia
Имам няколко татуировки, но никога не ми се е налагало да правя ретуш. Явно татуиста ми е добър.  Mr. Green Но на един познат му правиха и беше безплатно, защото е един вид рекламация. Но предполагам, че зависи от студиото и политиката му.

# 552
, но пък ме е пубе да си направя други на ушите, че една мацка така отишла и после нанай центъра за секс  ooooh!

И аз за пръв път чувам... имам по няколко на всяко ухо и нямам проблем със секса  Embarassed Laughing Heart Eyes

# 553
Мерси Савина аз имам две с 1вата като теб нямах проблем,но ето на 13 я направих паднаха всички корички и гледам бели незапълнени черти и е сивааа все едно е на 3 години  #Crazy #Crazy #Crazy Побеснях... Мерси

# 554
Laughing АМи по ушите има много центрове, затова и често се използват в акопунктурата! Ако ти уцелят някой център по невнимание/незнание няма връщане назад! Една позната така отиде за помощ за отказ от тютюнопушенето и се оказа пред развод все още пушейки, защото вместо желаният център й уцелили този за секса! Върви после обяснявай, че си искала просто да спреш цигарите  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт