За пиърсинга, татуто и още нещо - 20

• 99 561
  • 755
  •   1
Отговори
# 555
  • Street of Dreams
 Shocked #Crazy Joy
Какви работи има...

# 556
Здравейте, можете ли да ме ориентирате колко долу горе ви излиза като цена една средно голяма татоировка, да кажем заемаща плешката на рамото примерно. Знам,че има значение големемина, сеанси, мастило и т.н, но все пак би трябвало да се движат в някакъв диапазон от цени. В нета няма много инфо по въпроса за това реших да попитам тук.

# 557
  • Street of Dreams
Добрите татуисти взимат около 60 лв на час. Един такъв татус според мен отнема между 2 и 4 часа - зависи от сложността, но и от големината на плешката, разбира се  Laughing

# 558
  • На брега на реката
Толкова беше и при мен, не е особено голяма, но доста по- спрямо моите очаквания. 3 часа отне, по 60 на час. Като му загубих още 1 в подготовка и доизглаждане на идеята, но не ми го таксува.

# 559
  • Русе
Последната ми татуировка е точно на плешката. 3 часа, по 60 лв. на час. Както и при Fervor, + 1 допълнителен час за уточняване на детайлите, които не ми таксува. С нея говорим/пишем/ за различни татуисти в различни градове. Peace

# 560
  • София, Лагера
Момичета, имате ли идея къде има интересни обеци за език? Да не са топчета или топчета с кристал, нещо по-веселко Simple Smile
Благодаря!  Hug

# 561
Здравейте интерсува ме за добър татуист в  Бургас.Аз съм си правила при Наката но до колкото знам вече го няма в Бс в момента.Необходимо ми е за cover up на 2 татуса (не много големи)

# 562
  • София
Няма ли някой да се похвали с нова красота?

# 563
  • София, Лагера
Ако обецата на езика е красота - да Simple Smile
А сега смятам да си правя и татуировка, мъничка, и съм в процес на търсене на малки котета  Crazy

# 564
  • Street of Dreams
Те малките котета бяха хита на годината Laughing hahaha

# 565
  • София, Лагера
Shocked Лошо  Mr. Green не съм наясно... ще трябва да сменям концепцията.. Мерси! Hug

# 566
  • Street of Dreams
Shocked Лошо  Mr. Green не съм наясно... ще трябва да сменям концепцията.. Мерси! Hug

Напиши в гугъл "малко коте" на български, ако не си разбрала още за какво се говори в пресата цяло лято Rolling Eyes Laughing Laughing

# 567
  • София, Лагера
Да, зацепих. Чух за тази дивотия, но не чета такава преса и съответно не ми и дойде на ума  Laughing А в гугъл обикновено търся на английски и не ми е излизал такъв резултат.

# 568
Здравейте!И аз съм голяма фенка на татусите,имам само 2.Едва ли ще си направя други,че ММ мн ми мрънка.Но реших да споделя една мн яка с вас.http://prikachi.com/images.php?images/58/8929058p.jpg
Ако някога ми появи възможност мога да си я направя,въпреки,че ми се вижда твърде голямка и доста смелост ще ми трябва...

# 569
  • Варна
Понеже не намерих мнения по темата, пиша нова. Ако админите сметнат за нужно, нека я изтрият. Искам да питам хората във форума, които имат татуировка/и и съответно от кои студиа са доволни, тъй като смятам да си правя,  но нямам никаква идея къде да отида.

Общи условия

Активация на акаунт