За пиърсинга, татуто и още нещо - 20

• 99 583
  • 755
  •   1
Отговори
# 60
ахахахахахааах ти защо не го затапи... такива идиоти има на всякъде.... не се ядосвай.

# 61
  • Street of Dreams
 hahaha
Много си го оставила този да говори. Аз щях да го резна още на първата реплика.
Мен току-що ме попитаха дали са татуировки това  Shocked, казах, че са правени с единг и темата пприключи. Mr. Green

# 62
Тъй като е един вид кандидат за гадже,  му казах,  ако не ме харесва да каже приятно ми беше и кой от къде е. Ама видиш ли,  че ме харесвал и затова не ми го казвал. Ако ми беше казал "харесвам кожата ти,  не искам да в цапаш повече" то ок. И въобще,  ако един мъж ме обича,  подкрепя, цени и се грижи за мен и ме мотивира да показвам най-доброто от себе си,  то бих била мотивирана в един момент,  като не се чувствам вече така да махна някои. Но това в етап,  в който нещата са сериозни и имат перспектива.

# 63
Agressiva, от къде го намери тоя?! ooooh! Още след първата реплика щях да го пратя да ходи на едно определено място. Що за наглост!? Crossing Arms

# 64
Все те  мен ме намират.  Stop

# 65
  • Street of Dreams
Аз не бих махнала нито една татуировка заради мъж, не бих променила нищо по себе си. Това съм аз, така изглеждам и ако някой има проблем с това, то той не е подходящият кандидат за мен. Камо ли да се оставям да ме съди така. Щом не те разбира, а си мисли куп глупости за теб, няма да излезе нищо между вас.

# 66
Ми аз му го казах. Ако не ме харесваш,  то кажи до тук бяхме и така. Ама той,  защото нали ме харесвал и затова не го казвал,  но като видял ръкава и лошо му станало.

# 67
Ами, значи не те харесва. Ако наистина те харесваше нямаше да има значение дали имаш татуси, ако ще да си се нарисувала от глава до пети. Има хора, които си имат някакъв калъп, в който държат да вкарат всички в живота си. И като не се вписваш в калъпа...

# 68
Като не ме харесва да ходи да си търси нЕкое булче, неопетнено. И да си я вкарва в каквито иска калъпи.  Mr. Green

# 69
  • Street of Dreams
ММ казва, че и без тях съм си била красива, но с тях съм още по-красива и хващам окото.  Flutter Аз мисля същото, хихи. А той не е тату фен като мен. Пожелавам на Агресива същото.   bouquet

# 70
Pəˈtrɪʃə, много съм съгласна с теб, без компромиси не става... моя мъж много дълго време не искаше да си правят татус, след като оревах всичко и казах, че отивам сама, ми беше записал час и беше уредил всичко  Mr. Green

# 71
Здравейте! Искам да си направя надпис, не по-дълъг от 20 см. Бихте ли ми препоръчали студио в София и ако е възможно ориентировъчни цени Simple Smile

# 72
С 2 прясни татуировки съм - на ръката и на глезена. На ръката изобщо не болеше, но на глезена си беше болка. Искам да похваля Павел от София Татто Инк - адски търпелив и внимателен. Сам ми предложи и ми избра татуировките.

Последна редакция: пн, 30 мар 2015, 11:48 от djudje78

# 73
Суупер, чакаме снимки  Heart Eyes

# 74
Привет на всички тату-дами!  Hug
От 2 месеца съм с първата си татуировка, много съм доволна и смятам, че се запалих, имам още идеи, дано не всички оцелят, докато им дойде времето  Laughing .

Направих я във Враца, при татуист, който работеше дълго време с всеизвестния Людмил Василев (та нали и той е от там...), който е уникален и много бих искала, за следващ по-голям проект, да се консултирам с него. Имате ли представа как се случват нещата, в актуална информация. Знам, че вече не работи във Враца, а само в София. Предполагах, че за неземните неща, които прави, взима доста солено, но четох в тази тема - работел за 50лв на час. Това все още ли е така, знаете ли? Защото ако важи, не е толкова много.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт