За пиърсинга, татуто и още нещо - 20

• 99 522
  • 755
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив
Тъй като и аз се интересувам от татуист в Пловдив и се поразрових.... Стигнах до името на Нейчо Нейчев. Има фб (на латиница). Видях в профила му красиви неща. И пак от там видях мои познати (чийто татуировки съм виждала), че са си правили при него.
Лично мнения нямам. За сега.

# 661
  • Варна

Ето ми я пеперудката:-)

# 662
Уникална е esstela.
Много смело решение.

# 663
  • Варна
Уникална е esstela.
Много смело решение.

Благодаря:-)

# 664
Тъй като и аз се интересувам от татуист в Пловдив и се поразрових.... Стигнах до името на Нейчо Нейчев. Има фб (на латиница). Видях в профила му красиви неща. И пак от там видях мои познати (чийто татуировки съм виждала), че са си правили при него.
Лично мнения нямам. За сега.
Гледала съм му профила. Някой неща ми харесват, други не  Blush Доста време търсих добър татуист в Пловдив. От тоя и оня разбрах за Жоро Матора. За съжаление нямам профил във фб, за да му разгледам работата. В крайна сметка се разбра, че в София са най-най и може би ще се ориентирам натам.

# 665
  • Пловдив
Аз първата татуировка си я правих при Нейчо. Доволна съм, но за втората нещо не си напуснахме графиците. Два пъти ходя, все се забавя, пък аз съм заета, не мога да изоставам с 1 час. В крайна сметка днес пак при него си запазих.

# 666
  • София
Аз лично не бих правила компромис с това кой да е татуиста  ако ще и да трябва да пътувам 120 км. Първата си я правих в Пловдив , а другите в София при Василев. Ами разликата е от земята до небето.

# 667
  • Street of Dreams
Точно така. Аз също си бях взела хотел в София и пътуването беше специално, за да посетя Василев. Бих предприела пак такова пътуване, стига да знам кога си е там. Peace

# 668
  • София
Точно така. Аз също си бях взела хотел в София и пътуването беше специално, за да посетя Василев. Бих предприела пак такова пътуване, стига да знам кога си е там. Peace
Сега си е тук Simple Smile Но в повечето време е в Германия. Но аз ако трябва бих чакала и година , но да знам, че ще нося нещо красиво върху мен.

# 669
  • Street of Dreams
Сега си е тук Simple Smile Но в повечето време е в Германия. Но аз ако трябва бих чакала и година , но да знам, че ще нося нещо красиво върху мен.

To и аз съм в Германия, но тук предполагам половината пари отиват за студиото, на което е гост. В БГ цените са по-ниски, но поне са си само за него. Peace
Трябва да се размърдам и да намеря време за ново тату. Даже няма да откажа на нещо по-голямо на гърба, стига да е красиво. Някой да е виждал нещо стойностно из нета?

# 670
И аз отдавна се каня да си направя нещо голямо на гърба, но се чудя още какво да е. Имам за закриване една на кръста от тийн годините хахах която еее просто недоразумение...  Joy

# 671
  • София

To и аз съм в Германия, но тук предполагам половината пари отиват за студиото, на което е гост. В БГ цените са по-ниски, но поне са си само за него. Peace
Трябва да се размърдам и да намеря време за ново тату. Даже няма да откажа на нещо по-голямо на гърба, стига да е красиво. Някой да е виждал нещо стойностно из нета?
Със сигурност там цените са други, но за тук сигурно няма часове за година напред. А иначе аз съм по розите и гърбът ми е с много рози, които той ми е измислил като проект . Аз лично бих му казала каква ми е идеята и да го оставя той да я развие.

Последна редакция: ср, 08 фев 2017, 09:49 от aria_82

# 672
И аз отдавна се каня да си направя нещо голямо на гърба, но се чудя още какво да е. Имам за закриване една на кръста от тийн годините хахах която еее просто недоразумение...  Joy
Съчувсвам ти  Laughing И аз имам една от тийн годините, която не мога да гледам, но моята е на плешката. Идея нямам с какво да я скрия  ooooh!

# 673
  • Street of Dreams
Aria, би ли показала? Със сигурност ще е нещо с този (понеже имам и по ръката) , но искам и някакъв акцент. Вокторианска рамка ли да е, харесвам и елени, харесвам контраст. Или да отида в стила sailor Jerry, но там Людмил каза,  че е вън  Mr. Green 

# 674
  • София
Aria, би ли показала? Със сигурност ще е нещо с този (понеже имам и по ръката) , но искам и някакъв акцент. Вокторианска рамка ли да е, харесвам и елени, харесвам контраст. Или да отида в стила sailor Jerry, но там Людмил каза,  че е вън  Mr. Green  
http://alfa.kachi-snimka.info/vij.php?id=rgh1486624591f.jpg
и след това ми добави и едно свещено сърце Simple Smile
http://alfa.kachi-snimka.info/vij.php?id=jdv1486624646m.jpg
Пеперудата е правена в Пловдив.

Общи условия

Активация на акаунт