За пиърсинга, татуто и още нещо - 20

• 99 517
  • 755
  •   1
Отговори
# 675
  • Пловдив
Aria, страхотна е, много ми харесва.  Аз една пеперуда съм решила да си сложа на гърба между плешките, но твоята е страхотна. Аз съм много доволна от начина по който ми прави татуировките, не съм доволна, че като отида в студиото и имам час за 2, започваме работа в 3 и половина. Но пък работи добре.

# 676
  • София
Aria, страхотна е, много ми харесва.  Аз една пеперуда съм решила да си сложа на гърба между плешките, но твоята е страхотна. Аз съм много доволна от начина по който ми прави татуировките, не съм доволна, че като отида в студиото и имам час за 2, започваме работа в 3 и половина. Но пък работи добре.
Благодаря и аз си ги харесвам и някой ден ще дорисувам. Пеперудата мми е прави в Пловдив едно момче Жоро, което работеше в едно студио на малката главна до подлеза на Аптека Марица.. Но това беше преди 8 години. А розите и сърцето ми ги е правил Василев.

# 677
  • Street of Dreams
Прекрасно красива! Василев е голям. Бялото предполагам вече е изчезнало? Колко сеанса ви трябваха ? Болката как е?

При мен трябва формата да е друга, заради започнатата роза на плешката. Но сега като видях това наистина се навих за цял гръб  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 678
Момичета давайте идеи за цял гръб.  Heart Eyes

# 679
  • София
Прекрасно красива! Василев е голям. Бялото предполагам вече е изчезнало? Колко сеанса ви трябваха ? Болката как е?

При мен трябва формата да е друга, заради започнатата роза на плешката. Но сега като видях това наистина се навих за цял гръб  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Вече е шеста година татуса и бялото си стои Simple Smile За розите и детайлите ми трябваше един сеанс, който беше от 5 часа. За добавяне на бялото още един. За сърцето 3 години по-късно още един сеанс. Мен татуси като ми правят не ме боли. По скоро умалявам да стоя наведена Simple Smile Аз отидох с коренно различна идея, а той си ми направи проект, както той ги виждаше нещата . За мен за тези 6 години той стана още по-добър.

# 680
  • Street of Dreams
Моята идея, когато отидох при него, не беше кристално изяснена, но пък неговата нямаше нищо общо с моята Laughing Отидох в уречения час, беше подготвил няколко неща, които аз категорично отхвърлих. Crazy Така че почнахме горе-долу от нулата и мислихме всичко в движение. Аз му казах, че искам часовник, като си представях нещо дребно, че нямах много място. Той дойде от задната стаичка и ми лепна огромен, изключително красив каменен часовник под розите, които вече имам - това ми е любимата част от татуировката и е на място, което най-добре се вижда. Изобщо като цяло мои идеи, но местата, които избра са страхотни и неочаквани, за изпълнението вече знаете. Flutter

И аз чакам още идеи за цял гръб

# 681
Aria, би ли показала? Със сигурност ще е нещо с този (понеже имам и по ръката) , но искам и някакъв акцент. Вокторианска рамка ли да е, харесвам и елени, харесвам контраст. Или да отида в стила sailor Jerry, но там Людмил каза,  че е вън  Mr. Green 
За sailor Jerry или traditional. old/new school заповядай в нашето студио, ММ е майстор на този стил. казвам го не защото ми е мъж, просто това му е специалността и е много добър. Ето ти да разгледаш https://www.facebook.com/pg/The-Lucky-Cat-Tattoo-Piercing-715592 … d=716100208470062

# 682
  • Street of Dreams
Мацка, страницата на мъжа ти съм я лайкнала още когато ти постна Котьо и шевната машина  Peace Simple Smile Харесвам работата му, един от малкото в бг, които правят Old-school. За съжаление няма много снимки във фейсбук.
Мисля си, че гърба трябва да е в стила на ръкава, но за горната част на бедрата може да ви посетя. Даже имам конкретни идеи.  Peace Sunglasses В София ли е студиото?

# 683
Аз също обмислям нов татус, на външната страна на ръката кючекчийка, в традиционен стил, след майката с бебето и сърцето с надписа, ми се иска да си направя и нещо, което символизира чисто женственост, еротика, чувственост, тъй де не съм само майка. Скоро ще е, само ММ да успее да ме вмести в програмата си. Всичките ми татуси са много лични и премислени. на бедрото имам една огромна шевна машина, това е свързано с професията ми, имам и котарака ни под машината, но мисля че съм ги показвала.

# 684
Като говорим за татуси по гърба. Харесвам новата на Гага  Heart Eyes

# 685
Здравейте интерсува ме  някой ходил ли е при Николай Колев Beez Tattoo Burgas и ако може да сподели мнение Simple Smile Имам да правя един cover up следя му страницата във Фейсбук има хубави неща! И съм се спряла за сега на него

# 686
  • Бургас
Здравейте интерсува ме  някой ходил ли е при Николай Колев Beez Tattoo Burgas и ако може да сподели мнение Simple Smile Имам да правя един cover up следя му страницата във Фейсбук има хубави неща! И съм се спряла за сега на него
ВЧЕРА СИ НАПРАВИХ ТАТУС ПРИ НЕГО:)  отидох с една идея и той я превърна в нещо страхотно.. Даже не съм си я представяла, че може дс стане така. В студиото му е много чисто, отваря всичко пред теб... През час сменя и ръкавиците си,  пита ме дали ме боли, дали всичко е ок периодично. Като почнахме запълването на татуса с цветове ме пръсна и с едно спрейче за облегчаванена болката и стана страхотно. Със сигурност бих отишла пак при него. Simple Smile

# 687
ВЧЕРА СИ НАПРАВИХ ТАТУС ПРИ НЕГО:)  отидох с една идея и той я превърна в нещо страхотно.. Даже не съм си я представяла, че може дс стане така. В студиото му е много чисто, отваря всичко пред теб... През час сменя и ръкавиците си,  пита ме дали ме боли, дали всичко е ок периодично. Като почнахме запълването на татуса с цветове ме пръсна и с едно спрейче за облегчаванена болката и стана страхотно. Със сигурност бих отишла пак при него. Simple Smile

Моля те сподели снимка да видя че вече запазих час Simple Smile Бързо ли работи или? Всяка информация ми е важна Simple Smile

# 688
  • Бургас

Моля те сподели снимка да видя че вече запазих час Simple Smile Бързо ли работи или? Всяка информация ми е важна Simple Smile
Не знам как се качват снимки тук:) може да видиш фейсбук страницата му, моят татус е от 16.02:) какво искаш да кажеш с това бързо ли работи:)

# 689
Здравейте интерсува ме  някой ходил ли е при Николай Колев Beez Tattoo Burgas и ако може да сподели мнение Simple Smile Имам да правя един cover up следя му страницата във Фейсбук има хубави неща! И съм се спряла за сега на него
ВЧЕРА СИ НАПРАВИХ ТАТУС ПРИ НЕГО:)  отидох с една идея и той я превърна в нещо страхотно.. Даже не съм си я представяла, че може дс стане така. В студиото му е много чисто, отваря всичко пред теб... През час сменя и ръкавиците си,  пита ме дали ме боли, дали всичко е ок периодично. Като почнахме запълването на татуса с цветове ме пръсна и с едно спрейче за облегчаванена болката и стана страхотно. Със сигурност бих отишла пак при него. Simple Smile

Не знам как се качват снимки тук:) може да видиш фейсбук страницата му, моят татус е от 16.02:) какво искаш да кажеш с това бързо ли работи:)

в смисъл да не ми прави някакъв малък татус примерно 4 часа! Имам на гърба фениск трайбъл който ми го направи Наката за 3.30ч някъде Simple Smile сега ще правя един cover up при това момче,хареса ми как работи от снимките във фб.. само Simple Smile Наката го няма в Бг иначе при него щях да запазя час Simple Smile   

Този с корабчето ли е на ръката?? Ако е много добрее Simple Smile Хареса ми Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт