За пиърсинга, татуто и още нещо - 20

• 99 508
  • 755
  •   1
Отговори
# 690
Привет, момичета!  Grinning Преди време пишех в тази тема... скоро не съм, наблягам на другите теми, но ви чета и  имам една питанка.  Rolling Eyes
Имам татуировка на близо 10 години, която си е в отлично състояние и никога не ми е създавала проблеми. От няколко дни забелязвам обаче нещо странно. Едната част всъщност представлява пеперуда, която се намира точно отстрани на кръста, където минава ластика на бельо, дрехи и прочее. Включително и коланите се падат там. Започна да ме сърби и реших, че е заради изсушена кожа. Моята по принцип е такава през зимата и задължително мажа цялото тяло с всевъзможни неща. Огледах мястото и по самата пеперуда има съвсем ситни пъпчици. Леко се усещат на допир, разположени са само по контура, където има рисувано. Отстрани няма нищо. Изключвам варианта за алергия, защото миналата година си правих друга татуировка и нямам никакъв проблем.
Разбира се, че ако не изчезнат тези неща, вероятно ще се посъветвам с дерматолог или най-малкото ще се допитам до татуиста ми, но ми се искаше да чуя дали някой се е сблъсквал с нещо подобно?  newsm78

# 691
  • Русе
AraBesqUe, имах същия проблем до преди 2 седмици. Появи се на част от татуировка на 3-4 години, на врата ми. Не знам каква е причината. Щях да ходя на лекар, но покрай малката не успях. Моето мина както и се появи, една сутрин се събудих и го нямаше.  Най-добре да идеш на дерматолог. Peace

# 692
Ето я и моята след дълго колебание дали да правя и каква да бъде.

http://prikachi.com/images.php?images/67/9056067x.jpg

# 693
Честита, пролетно цвете. Много е деликатна и женствена.  Grinning

# 694
Здравейте, аз съм новичка тук. Дойдох да се запиша и за кураж. Пиша във форума, но за първи път посещавам тази тема. От години мечтая за татуировка. Голяма борба със себе си провеждам. В различни периоди се отказвах, заради различни неща. Основно заради хорското мнение, но сега реших, че трябва да се боря с това. Притеснявало ме е също, дали би ми попречило на бъдеща работа.
В началото мислех да я скрия, но какъв ще е смисъла да си правя нещо, а да го крия.
Не знам, защо ви го разказвам това. Решила съм какво искам и вече съм на 98 % решена. Просто дойдох за кураж!  Crazy

# 695
  • Street of Dreams
И няма да кажеш какво е?

# 696
Предварително не обичам, щото ще взема да се откажа и така олеквам.
Отказвах се за 19839473 път и този път съм най-близо, но все се намира критикари които да ме откажат. Пък тук сте хора със собствено мнение и затова влязох за подкрепа. Когато/Ако го направя ще ви го снимам, обещавам! Wink

# 697
  • София
Татуировката е въпрос на желание Peace
Хич не ми дреме,какво смятат околните,тя си е моя,върху мен Mr. Green

Последна редакция: пт, 19 май 2017, 10:10 от k@li

# 698
 Е, как ще те отказват  Naughty Аз си имам 3 броя и изобщо не ме интересува кой- какво  Stop Всяка от тях съм правила в момент, в който съм преживяла нещо, така съм си помогнала да го преживея.
 Първата ми е най- голяма, на място без мускул- само кокал  Twisted Evil че като ме рисуваха, си мислех, как с болката от ударите на машинката върху кокала( не боляха иглите толкова), всъщност изпращам лошия спомен и си изкъпвам вината, която си бях насадила  Peace
 Може и откачено да ви прозвучи, но за мен е безценно, пък и това е кожа- прежалила съм я.

# 699
  • София
Много ясно,и при мен всяки татус е свързан с нещо преживяно,къде хубаво,къде лошо,обичам си ги всичките Peace

# 700
Аз също го обмислям от две гледни точки - първо да приключа важен за мене период и да започна нов и второ да си припомням нещо, което ми е важно, а често го забравям. Затова и искам да го виждам и ще го правя на много видимо място.
А ме отказват, защото бях много нерешителен човек и се водех по чуждите мисли и думи, но сега искам да се водя по себе си и татуса като акт ще покаже това, а и като изображение също. Мислено е много.
Дълго време си мислех за друг татус, но нещо ме притесняваше, сега намерих точния, според мен. Пък и както го мисля е красиво и нежно. Определено не правя нещата необмислено, а може би проблема е че много мисля.
Решила съм да ходя при Павел от Sofia Tattoo INK, че имам добри отзиви от приятелки.
Вие наблюдения имате ли?

# 701
  • София
Аз не,успех Peace

# 702
  • Street of Dreams
Е, как ще те отказват  Naughty Аз си имам 3 броя и изобщо не ме интересува кой- какво  Stop Всяка от тях съм правила в момент, в който съм преживяла нещо, така съм си помогнала да го преживея.
 Първата ми е най- голяма, на място без мускул- само кокал  Twisted Evil че като ме рисуваха, си мислех, как с болката от ударите на машинката върху кокала( не боляха иглите толкова), всъщност изпращам лошия спомен и си изкъпвам вината, която си бях насадила  Peace
 Може и откачено да ви прозвучи, но за мен е безценно, пък и това е кожа- прежалила съм я.
Peace

Успех на Малко Сланце, най-вече в това да не се влияе от другите и в новия начин на живот.

# 703
Благодаря ви, прекрасни момичета. От няколко дни ви чета и ме изпълвате с увереност.
Страхотни сте! Като го направя ще дойда да се похваля! Прегръщам ви!  Hug Hug

Само един стандартен въпрос, повече ли боли от взимане на кръв горе-долу, за да преценя. Аз с кръвта нямам проблем, нито с иглите. Мисля да го правя на китката отвътре, а там е доста тънка кожата и сондирам мнение. Знам, че е индивидуално, но все пак да съм подготвена!

# 704
Момичета аз преправих една моя,  но от тел не мога да кача. Ако някоя успее да ми влезе профила имам едно мнение със скрит текст и там има снимки. Много искам да се похваля

Общи условия

Активация на акаунт