За пиърсинга, татуто и още нещо - 20

• 99 576
  • 755
  •   1
Отговори
# 75
Защо направо не му пишеш? Страницата му във фб се казва Liudmil Vasilev-Magic Needle Tattoo Wink

Привет на всички тату-дами!  Hug
От 2 месеца съм с първата си татуировка, много съм доволна и смятам, че се запалих, имам още идеи, дано не всички оцелят, докато им дойде времето  Laughing .

Направих я във Враца, при татуист, който работеше дълго време с всеизвестния Людмил Василев (та нали и той е от там...), който е уникален и много бих искала, за следващ по-голям проект, да се консултирам с него. Имате ли представа как се случват нещата, в актуална информация. Знам, че вече не работи във Враца, а само в София. Предполагах, че за неземните неща, които прави, взима доста солено, но четох в тази тема - работел за 50лв на час. Това все още ли е така, знаете ли? Защото ако важи, не е толкова много.  newsm78

# 76
Замислям нова татуировка на гърба но ниско долу. Една приятелка ме бъзика, че ще съм като кифлите, че те си правили татуировки там Simple Smile

# 77
И аз си направих мечтаната тауировка вчера-ято пеперуди...офф мн им се радвам,само дето не мога мн мн да ги виждам без огледало.На всяка цена ще ги снимам и ще ви ги покажа.
Самсара, сега видях поста ти...и аз тогава съм от кифлите  Joy

# 78
Ето я:
http://prikachi.com/images.php?images/585/8088585A.jpg
Но...нещо ми се обърна снимката!

# 79

Честитоо, много е хубава Simple Smile
Аз съм много доволна от таз годишния тату фест.... много хора, много хубави неща  Heart Eyes

# 80
  • София
Да ти е честито рояка пеперуди.  bouquet

# 81
  • на последния етаж
Привет момичета!  Grinning
От няколко дни съм с нова татуировка - всъщност преправих най-после нещо много старо (на 17 години), но се получи добре - доволна съм. В момента зараства.
Много е странно, но и двете татуировки, които имам (втората е на 19 години), с годините са се променили. Линиите са се 'разлели' в кожата ако мога така да се изразя. Там, където е имало малка светла част, тя се е изгубила, а мастилото вече е започнало да синее. Каква може да бъде причината за това?
Татуировките на мъжа ми са на същата възраст - прекрасни линии и цветове, почти непокътнати са. 

# 82
Здравей Simple Smile
Честит нов татус... според мен това е от туша с който са те правили едно време.

# 83
това,във връзка с последните мнения Simple Smile  3D 
Скрит текст:

# 84
Много са красиви.... аз имам перо на гърба.. и искам по някое време да го направим така

# 85
Agressiva, разбира се, просто исках да проверя ако някой случайно знае да сподели Simple Smile

Лита, това е нормално имайки предвид годините на татуировката. Всичко е индивидуално и до кожата, за съжаление това са рисковете...

# 86
Напоследък се закачих по идеята да си направа тату, но искам едновременно да е нещто което означава много за мен и изглежда секси. От приятелки знам, че ако твърде често виждаш татуто си, то омръзва и дори след вереме може да съжалиш, че си го направил. Според вас коя е най- подходящата област от тялото за секси и смислен татус, който винаги да те зарежда положително и да допринася за красива визия?

# 87
Напоследък се закачих по идеята да си направа тату, но искам едновременно да е нещто което означава много за мен и изглежда секси. От приятелки знам, че ако твърде често виждаш татуто си, то омръзва и дори след вереме може да съжалиш, че си го направил. Според вас коя е най- подходящата област от тялото за секси и смислен татус, който винаги да те зарежда положително и да допринася за красива визия?

Ще  то "анализирам 2-те место, на които аз имам  татус"
При тази конфигурация, да е смислен и да изглежда секси определено разграничавам само два варианта - надпис или рисунка....

И двата подхождат на ходилото....
Аз конкретно на времето много исках там, но го имаше факторът и страх, най-вече заради работата, която работя.
Така, че много съжалявам, че си направих нещо доста постно и малко точно там.....
А и това според мен е един от най-големите проблеми с татуиривките, правиш си нещо, а след 2 години вече са минали 200 по-добри варианта от твоят избор... но няма как, а и рано или късно трябваше да се татуирам  Laughing Laughing
Един път съм го освежавала, и един път уголямявала, от първоначално от пръстите до глезена, а вече е до коляното. Сериозно мисля да го удължа до ханша.
В ежедневието почти не го забелязвам, взирам с е в него и му се радвам, единствено когато се епилирам или когато прокарвам краката си в пясъка на плажа.....
Налагало ми се е и да го крия, но за това място не е проблем....
Другият ми татус е много по-смел, на ръката е  от върха на пръста до китката, и е невъзможно да го скрия, така че това място не то го препоръчвам.

Гласувам за стъпалото

# 88
Някой има ли отзиви за Вадим Славов от Стара Загора?

# 89

Според мен най-подходящото място е това, което ти усещаш като най-подходящо. Ако си напълно убедена, че татуса ти е страхотен и е точно това, което искаш ще има мноооого вода да изтече, докато ти омръзне Simple Smile Иначе е безмислено изобщо да го правиш.
Имам татус в основата на врата - виждам го само ако специално реша да го гледам Simple Smile Имам и друг от вътрешната страна на предмишницата. Него си го виждам по-често. Странното е, че си мислех, че другите ще го забелязват много, а се оказа, че не е така. Искам и един на крака - горната част на ходилото и глезена, ноще трябва да изчакам няколко месеца Simple Smile Той ще се вижда по-скоро през лятото

Общи условия

Активация на акаунт