За пиърсинга, татуто и още нещо - 20

• 99 591
  • 755
  •   1
Отговори
# 510
  • Street of Dreams
Изглежда много да ти отива, браво Hug Hug Остави я, както е.  Peace

# 511
  • Варна
Изглежда много да ти отива, браво Hug Hug Остави я, както е.  Peace

Напълно подкрепям,страхотна е и я остави така Peace

# 512
  • Бургас
Страхотна е!
Хайде,момичета,показвайте татусите си,че да има какво да гледаме  Hug

# 513
Татуистката ми показа един вид цветя от капки вода, толкова ми харесаха, че мислих с тях да опитам. Стои чудесно и се връзва с колибрито. Не мога да покажа, какво имам в предвид, защото никъде не намирам подобно нещо.
Може пък и да ви послушам и да я оставя така, но времето ще покаже... Heart Eyes
Хайде и друг да покаже нещо новичко..

# 514
Момичета, моята е на седмица и е готова най-сетне! Едвам го дочаках....все още ме наболява леко, но минава. Не очаквах първите два дена да съм толкова зле, хахаха, трай бабо за хубост Simple Smile

Колибрито е страхотно! И аз много се чудих на watercolor, но в крайна сметка останах на леко цветно, ако успея да го покажа Simple Smile https://imageshack.us/i/pldBXxxEj

Исках и орнаментите да са цветни, но Людмил ме убеди, че ще е по-добре така, за да изпъква повече Wink

Последна редакция: вт, 21 юни 2016, 22:38 от SunnyL

# 515
  • София
Момичета, моята е на седмица и е готова най-сетне! Едвам го дочаках....все още ме наболява леко, но минава. Не очаквах първите два дена да съм толкова зле, хахаха, трай бабо за хубост Simple Smile

Колибрито е страхотно! И аз много се чудих на watercolor, но в крайна сметка останах на леко цветно, ако успея да го покажа Simple Smile https://imageshack.us/i/pldBXxxEj

Исках и орнаментите да са цветни, но Людмил ме убеди, че ще е по-добре така, за да изпъква повече Wink
Страхотна е. Много ми харесва и орнаментиката. Василев за хиляден път се доказва като най-добрия за мен татуист Simple Smile

# 516
  • София
...
Част от моите.
Този на гърба не е довършен, заради болката. Но след като ми казаха, за обезболяващото кремче, а което изобщо не боли.
Мисля да стане цял гръб.
Много хубави татуси

Последна редакция: ср, 22 юни 2016, 12:48 от Wind .

# 517
  • През девет планини в десета...
Здравейте, за прясно направена татуировка какво слънцезащитно кремче ще е добре, купих едно лосионче на нивеа детско 50 фактор, но като се намаже местото и направо стои като варосана кожата /татуса почти не се вижда/. Препоръчайте ми нещо което попива и е прозрачно и да е 50 фактор. Благодаря ви и прекрасно лято ви желая.

# 518
  • София
Здравейте, за прясно направена татуировка какво слънцезащитно кремче ще е добре, купих едно лосионче на нивеа детско 50 фактор, но като се намаже местото и направо стои като варосана кожата /татуса почти не се вижда/. Препоръчайте ми нещо което попива и е прозрачно и да е 50 фактор. Благодаря ви и прекрасно лято ви желая.
Има  слънцезащитни олио, но задължително 50-ти фактор.

# 519
  • София

Част от моите.
Този на гърба не е довършен, заради болката. Но след като ми казаха, за обезболяващото кремче, а което изобщо не боли.
Мисля да стане цял гръб.
Много хубави татуси
[/quote]
Явно наистина прагът на болка при всеки е различен. Аз мога с часове да издържа. Не казвам , че не боли, но за мен е по-неболезнено от депилация например Simple Smile А за кой крем са ти казали?

Последна редакция: ср, 22 юни 2016, 13:09 от aria_82

# 520

Аз лично си взех на Tattoomed слънцезащитен, 50-и фактор. Не съм го пробвала още да кажа как попива, но предполагам, че ще е ок...Иначе татуистът ми каза задължително да е някоя хубава медицинска марка. В аптеките има добри мазила на Bioderma, Avene, Vichy и т.н. Някоя малка разфасовка, с която да мажеш само конкретното място, си заслужава Simple Smile

Благодаря на Aria  Heart Eyes не съм се й съмнявала в него, хихихи Simple Smile със сигурност и следващата ще е пак при него Simple Smile Казаха, че до ноември са фул Grinning

# 521
  • През девет планини в десета...
Благодаря за отговорите
намерих нещо, което ме заинтригува, но не намирам мнения из нета за тази марка. Ще поръчам все пак ето това на сляпо: https://www.procare.bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%8 … tattoo-goo-renew/
п.п. Ако ви изглежда като реклама, моля модератора да изтрие линка

# 522
  • Варна
Въх,аз понеже съм си матова и не използвам висок фактор и се чудя що ми пареше на татутата оня ден на басейна Shocked

Ще се поправя Hug

# 523
  • София
Aria 82, може ли да те помоля да се редактираш и да изтриеш снимката ми?

# 524
  • София
Aria 82, може ли да те помоля да се редактираш и да изтриеш снимката ми?
Готово Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт