За пиърсинга, татуто и още нещо - 20

• 99 554
  • 755
  •   1
Отговори
# 585
  • Бургас
Може ли адрес на Пешо от Бургас?Предварително благодаря.

# 586
Sweetpie - супер, супер, супер, супер!!! Особено сърцето - страхотно е! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

По случайност открих нов татуист - приятел в Германия постна новия си татус и го беше тагнал - ми момчето бургазлийче като мен. Mr. Green Постоянно е гост-артист някъде по немско и има защо - на тези млади години смятам, че е гениален. Казва се Наката. За съжаление като му писах някак половнчато ми отказа с думите - "ми трудно се влиза в графика - пълен е..." Питах го дали това е отказ - никакъв отговор Crossing Arms

Правилно си се насочила!Моят татус на гърба е от него!Имам феникс (трайбъл) по гръбнака!Направии го уникално!Това беше преди 3-4 години Simple Smile И тогава чаках месец( някакъв луд късмет) Но и все още не беше чаак толкова натоварен!Много е добър!Рисува уникално повярвай ми! С две ръце съм за него!
Другите ми два са от Петър от Бургас 100000 пъти съжалявам,че при него ги направих!Сега търся някой добър татуист да ми ги оправи 😀!

# 587
Sweetpie - супер, супер, супер, супер!!! Особено сърцето - страхотно е! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

По случайност открих нов татуист - приятел в Германия постна новия си татус и го беше тагнал - ми момчето бургазлийче като мен. Mr. Green Постоянно е гост-артист някъде по немско и има защо - на тези млади години смятам, че е гениален. Казва се Наката. За съжаление като му писах някак половнчато ми отказа с думите - "ми трудно се влиза в графика - пълен е..." Питах го дали това е отказ - никакъв отговор Crossing Arms

Правилно си се насочила!Моят татус на гърба е от него!Имам феникс (трайбъл) по гръбнака!Направии го уникално!Това беше преди 3-4 години Simple Smile И тогава чаках месец( някакъв луд късмет) Но и все още не беше чаак толкова натоварен!Много е добър!Рисува уникално повярвай ми! С две ръце съм за него!
Другите ми два са от Петър от Бургас 100000 пъти съжалявам,че при него ги направих!Сега търся някой добър татуист да ми ги оправи 😀!

Пусни снимка на феникса   Praynig

# 588
  • Русе
Да избутам малко темата напред. Simple Smile След НГ имам записан час за нов татус. Подарък за рождения ми ден от моя мъж.

# 589
Здравейте момичета! Имате ли идея дали някъде в Пловдив се пробива пъп с упойка?

# 590
  • На брега на реката
Ооо Маги, не си се хвалила. При кого и какво  Mr. Green
Аз пак за 8ми март ще си правя, но 100% няма да е при Денис, а не ми се ходи извън града.

# 591
  • Русе
Не съм, защото вчера си записах час. Аз при Денис реших. Водно конче ще е.
Иначе знаеш моето лично мнение за татуистите в нашия град. Все пак всичко е субективно. Simple Smile Peace

# 592
  • София
При мен мина и 2-рата сесия от ръкавчето(доста ме боли ръчичката)ще трябва още два пъти да се ходи.. Peace

# 593
При мен мина и 2-рата сесия от ръкавчето(доста ме боли ръчичката)ще трябва още два пъти да се ходи.. Peace

E, няма ли да се похвалиш със някоя снимчица  Wink Wink

# 594

Пусни снимка на феникса   Praynig

Ок когато седна на лаптопа,че не мога нещо през телефона Simple Smile Ще ти пусна модела Simple Smile

# 595
  • София

E, няма ли да се похвалиш със някоя снимчица  Wink Wink

Заповядай  Hug

# 596
  • Русе
 k@li, много е готина!  Heart Eyes

# 597
  • София

Благодаря тии Hug

# 598
Уникална е. Поздравления !!!

Дело е на Петя Евлогиева нали ?  Simple Smile Simple Smile

# 599