За пиърсинга, татуто и още нещо - 20

• 99 552
  • 755
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Уникална е. Поздравления !!!

Дело е на Петя Евлогиева нали ?  Simple Smile Simple Smile
Петето,даа Simple Smile
уникално момиче💚

# 601
Стилът и не може да се сбърка  Simple Smile Simple Smile

# 602
Може ли и аз при вас ?!
4-тия татус е в "разработка"  Laughing Направихме контура и чакам да зарасне, за да приключим и с него. Толкова съм развълнувана, този татус го мечтая вече 6-7 години и вече е почти факт. Опитвам се да се убедя, че ще е последният, но.. Няма гаранция!
Поздрави от мен.

# 603
  • Варна
И аз съм с нов,на врата,обаче още не става за снимка,иначе ми е мечта от една година,щастлива съм:-)))

# 604
  • София
"Не става за снимка", за да не те разпознаят ли?

# 605
  • Варна
"Не става за снимка", за да не те разпознаят ли?

Не,просто е на един ден и като се обели тогава Grinning

# 606
  • София
В такъв случай, чакам с нетърпение.  Peace

# 607
  • Варна
В такъв случай, чакам с нетърпение.  Peace

Не е нищо особенно,пеперуда в профил,от тея "напръсканите татуси е,само да се обели Peace

# 608
Момичета, дано не ми се разсърдите, но реших да ви споделя нещо смешно свързано с последния татус. Прибирам си се аз вкъщи, развълнувана, доволна събличам се по потник да не ми дразни блузата на рамото и малкия (1,10г) ококорвам ей такива очи  Shocked и с най-пискливия си глас започва да вика "Пиьеее (пилее)". Баща му се спука от смях. Детето решило, че моя великолепен феникс е просто някакво пораснало пиле Grinning
Съжалявам за спама, дано да се посмеете и вие като нас.

# 609
  • София, Лагера
 hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 610
  • Street of Dreams
Ах, пийе...

Моето беше на 4 и чух УАУ, колко си красива! Heart Eyes С погалване на малка ръчичка отгоре с най-голямо възхищение Heart Eyes Гордост. Sunglasses

# 611
  • Русе
Хахахах, сладурчета.  Heart Eyes Моят син беше на 3 г., когато си направих 2-та татуировка, която е надпис, я вижда и казва "Мамо, удаска се!"  Joy Heart Eyes
Утре ми е е денят за новия татус. Вече нямам търпение.  Simple Smile

# 612
  • Street of Dreams
Бая удаскване е.
Купувам нови рокли тези дни, с тънки презрамки. Видях си забравената недовършена роза на гърба - трябва спешно да взема мерки до лятото, не може така! Първо въобще не знам къде,  защото не се задържам на едно място, а и съм в нов град, където има милиони татуисти, но не познавам никого. Второ, нямам много идеи, защото напоследък нито гледам татуси, нито се сещам. Чудя се дали да не я направя като тези на рамото (за тези, които се сещат), или да измисля нещо по-сложно. Какво отива на плешка?

# 613
  • Русе
Върнах се назад с надеждата да намеря снимки на розите ти, но не открих. За съжаление аз не помня каква ти е татуировката на рамото. Аз си падам по по-реалистичните татуси по принцип.
Скрит текст:
Напоследък много се заглеждам по геометричните татуси. Не знам колко добре би стояла на плешката нещо такова:
Скрит текст:

# 614
  • Street of Dreams
О, това с черната коса, което е почти само линии, много ми хареса! Проблемът е, че моите са почти черни. Качвам една снимка, която нарочно е направена с лошо качество, но ми е по ръка - колкото да добиете представа. Зад тази роза има още една такава и пъпката към врата се вижда. Ако искате, довечера ще издиря снимка, където да се виждат по-добре. Разположени са почти точно като горните две на снимката, а тази на плешката е там, където е последната при модела.
Започнатата роза е съвсем отделно от тези, но не пречи да се свържат. Тя представлява съвсем тънки контури, така че всичко може да се направи от нея. Peace

Общи условия

Активация на акаунт