KARADAYI С КЕНАН И БЕРГЮЗАР - сериалът и новините извън него - Тема 42

• 21 833
  • 735
  •   1
Отговори
# 45
# 46
Косенце, благодаря за всички снимки.     bouquet

Много държа да разбера какво са питали Кенан.
 Joy Joy

# 47

Много държа да разбера какво са питали Кенан.
 Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy

# 48
Берг казва, че са празнували целият екип. Много е щастлива, защото не на всеки се случва да направи сто серии. Това е първият й такъв сериал. "1001 нощ" е бил 90 серии.

После започват да я питат за успеха на "1001 нощ" в Южна Америка. Тя казва, че чувството е прекрасно. Като сън. Това показва, че сериалът е много добър, щом се приема толкова радушно по целия свят. Имат покани за гостуване в Латинска Америка, но в момента няма да стане , защото тя е много заета покрай КД. Може би през лятото.

..............

Чакам с голямо любопитство видео с Кенанчик.  Laughing

# 49
# 50
Неслито

Какво ли не преживяхме за тези 100 епизода? Пред камерата, зад камерата...Като всеки друг проект и този ще се забрави, но от него ще ни останат истински приятелства. Благодаря на всички за усилията и добрите сърца. Малко ми е тъжно...

# 51

Джиджито

Какво ли не преживяхме и ние гледайки тези 100 епизода? Извън форума, във форума... Като всеки филм и този ще се забрави, но споменът за изминалото време прекарано с вас ще си остане. Благодаря на всички хулигани за споделените мнения, снимки и коментари!
На мен, не ми е тъжно...  Grinning Ще изпратим тези герои, но ще посрещнем следващите...  Wink
Молбите и надеждите ми са за много здраве, късмет и любов!
  Hug Hug Hug

# 52

Джиджито

Какво ли не преживяхме и ние гледайки тези 100 епизода? Извън форума, във форума... Като всеки филм и този ще се забрави, но споменът за изминалото време прекарано с вас ще си остане. Благодаря на всички хулигани за споделените мнения, снимки и коментари!
На мен, не ми е тъжно...  Grinning Ще изпратим тези герои, но ще посрещнем следващите...  Wink
Молбите и надеждите ми са за много здраве, късмет и любов!
 Hug Hug Hug

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Сладурка!

Аз пък си искам Кенан и Бергюша. Наистина ще ми бъде мъчно за тях.  Трудно си харесвам някоя двойка на екрана. Едва ли скоро ще прехвърля интереса си към някой друг.
Ако Керем Чатай е умен ще запази целия екип на КД. Разбира се няма как същите актьори да участват. Но останалият екип трябва да бъде запазен. Кенан вероятно наистина няма да снима сериали, но ако Берг започне нов проект следващия или по-следващия сезон, бих искала да е със същия екип.

А ако някой се сети пък да предложи добър сценарий за игрален филм с Кенан и Берг ще бъде супер.

Последна редакция: сб, 28 фев 2015, 15:51 от varna_2

# 53
Носталгично им е на екипа и нас също защото
края наближава. Не ми казвайте, че ще се разделим
след като приключи КД  newsm45.
Да измислим тема, в която пак да сме заедно, разбира се,
ако и вие искате.
И аз като Varna_2 ще тъгувам за Кенан и Берги и ще
си мечтая за игрален филм с тях. Grinning

# 54
ХулиганитИ!  Crossing Arms Какви са тежи тъжно носталгични настроения заради болюм 100, джанджаазъми?  newsm78 Да се направя и аз на сосиете  Wink - ce est la vie!  Wink Grinning Hug

# 55
ХулиганитИ!  Crossing Arms Какви са тежи тъжно носталгични настроения заради болюм 100, джанджаазъми?  newsm78 Да се направя и аз на сосиете  Wink - ce est la vie!  Wink Grinning Hug

Така е, Селфи.  Hug

Всичко тече, всичко се променя...

Просто свикнах да ги виждам всеки понеделник. Надявам се като свърши сериалът да не изчезнат съвсем от хоризонта. Да ги щракват от време на време папараците.   Simple Smile

# 56
# 57
# 58
# 59

Общи условия

Активация на акаунт