Баба Марта бързала, на ЮНЧЕТАТА мартенички вързала - 10

• 38 723
  • 725
  •   1
Отговори
# 510
Водата в София е различна в различните квартали. Има места където наистина не е гот.
Да се похваля   Crazy  Елена трябваше да стане на 10 месеца за да избие първото зъбче   Laughing  Много му се радвам. Май през нощта е станало. С нетърпение чакам следващите, че венците приличат на нещо не човешко в момента.
Иначе на мене днеска ми направиха една манипулация на вена, разширена след раждането и ми е много терсене в момента. Но един месец ще си ходя с ластичен бинт.... пффф досада.

# 511
  • София
chillimura,
Честито зьбче! Доста се поизмьчи Елена, дано сега лесно да излизат и бьрзо да ги нареди.
Бьрзо вьзстановяване на теб!

Мики,
Кьде бяхте на почивка?

# 512
Честито зъбче на Елена!
Славян извади първите два едновременно преди 3 месеца и сега за последната седмица пръкна още 4 навън + два, които се белеят  Crazy лудницЪ

# 513
Гуен във Велинград бяхме за 3 дни, малко да разпуснем.Хотелът беше св.Спас  Peace

# 514
  • София
Супер, все му се каня на този Св.Спас.  Mr. Green
Накрая пак в Камена се изтьрсваме. Дай отзиви как беше и доволна ли си?

# 515
Ами не съм очарована  Rolling Eyes Уж 5 звезди, но има какво да се желае, персонала беше откровено казано противен, хладилникът не работеше, падна стойката за кърпите....детския кът беше постен и с изпочупени и парцаливи играчки.Чак като се върнахме разбрах, че тя собственичката била починала и хотела е пуснат на търг, явно това е причината за недоразуменията.Иначе храната беше чудесна, басейните също, аз посетих и Спа центъра и също останах доволна.  Peace
Общо взето за парите, които платихме е ок, но ние бяхме с ваучери на -50%, редовната им цена не бих платила.
Били сме в четири хотела във Велинград, включително Камена, но най - много ми допадна Аура  Peace

# 516
Здравейте!
Честити зъбчета, честити проходили бебоци.  Hug
Само хубави новини...  Party
При нас нищо ново...  Rolling Eyes
Пожелавам ви приятни празници - и ние малко ще изчезнем от нас и не знам дали ще имам време да ви следя и коментирам.  Peace

# 517
Ех благородно ви завидях  Flutter аз още не смея да тръгна с бебето на почивка... някак ми се струва, че няма да е почивка, а по-зле защото ще сме в една стая, тук поне има три  Laughing Какво правите, как изкарвате на почивките с децата? Сигурно защото ми е първо детенце и още не мога да свикна съвсем, че и за почивките вече сме трима  Blush
Имам питане - колко каша давате за следобедното хранене? Искам вече да го заместя, но не мога да се ориентирам колко каша-вода-плод да дам  newsm78  Само знам, че общо грамажът не трябва да надвишава 200г, че се просираме  Laughing

# 518
  • София
Мики, ще имам предвид Аура. Благодаря.  Hug В петьк пак ще наминем кьм Камена. Те май поддьржат най-ниски цени за нощувка, а и кухнята им ми харесва.

Гаги,
Относно почивката с деца- вьпрос на нагласа е. Когато големият се роди и вече бяхме трима, аз сьщо почивка с дете не я броях за почивка. Все си ходихме сами и зарязвах малкия при майка. После нещата някак се промениха и усещанията ми са други. Не искам да ходя без тях. Някак се справяме с хотелските условия.

За кашата да кажа. Имам купи, които са точно 200гр. Правя кашата на око. Crazy Слагам вода малко повече от половината, добавям кашата. След това прибавям плод или пюре, докато достигна 200гр. Всеки пьт изяжда различно количество. Но забелязах, че не я харесва, когато е много гьста консистенцията.

# 519
Gwen, да и аз предполагам, че с времето се регулират усещанията  Blush
А по колко лъжици каша  Thinking аз се опитвам да следвам предписанията на кутията но те са супер неясни.
Ще купувам нова каша и се чудя след като съм давала един месец овес и един спелта, каква да взема? А мога ли да предложа попара с нормален сухар? За сега сутрин черпя гаржето от моя сандвич с масло и сирене  Laughing

Ммм и да се поФаля - снощи, тъй предпразнично, ми дойде разгеле цикълът  Crazy чак му се радвам, че вече един месец се бях хванала за главата от какво са ми неразположенията в тази зона...

# 520
Ние много не се задържаме в стаята, всъщност само спим там. Повечето време се киснем в басейна и после до като се изкъпем и оправи е станало време за ядене и от там се прибираме за да спим,така беше и с баткото на същата възраст.Упражнението се случва 3 пъти на ден, колкото пъти спи госпожицата.  Whistling
Общо взето за мен не е много почивка, защото ежедневието си върви, но аз не обичам да се разделям с децата....
Сега сме се навили за едно по различно приключение, че хотелите установихме ни дразнят  Laughing , ще пробваме тази година на морето в каравана  Crazy

# 521
  • София
Е, Мики, това с караваната си е чиста проба приключение.  Mr. Green
Маги натопи ли я вьв велинградската вода? Аз още се ослушвам. Струва ми се гореща за бебе. newsm78 За пьрви пьт водихме Мими вьв Велинград като беше на месец и половина, момчетата се плацикаха вьв вьншния басеин, а ММ беше готов да я пльосне и нея. Направо ме втрещи този човек.  Shocked

Гаги,
На око я правя кашата, т.е. слагам няколко льжици- бьркам, ако не е достатьчно гьста - слагам още няколко и така докато я нагодя.

# 522
Miki, какви колани за прохождане имаш? Гледах едни в ДМ може би са същите, чудя се дали да вземем малко по-натам. Ще разгледам ибаз този хотел Аура  Wink а за каравани на морето къде мислите?
И аз на око правя кашата. Вече е установено на 100%, че харесва нощните каши, а другите не яде.

# 523
Топих я и още как, топла е водата наистина, но те са големи вече  Mr. Green
За каравана проверявам още , но за сега клоня към Арапя. Много ми хвалят Каламици, ама хич не ми се пътува извън страната с малко дете  Rolling Eyes
Ние с ММ си падаме по такива неща, нямаме компания и за това все отлагаме, но тая година решихме, че компания ще си намерим на място. А всичките ни приятели са едни глезльовци не искат и да чуят за нещо различно от хотел  Joy Ние пък искаме да се мотаем по къси гащи и джапанки по цял ден и да вечеряме на плажа  Heart Eyes

Коланите за прохождане са ми някакви от баткото, нищо особено, тип презрамки са и  минават през раменете.За момента и ги слагам у дома, когато щъка м/у мебелите, навън се държим за ръчичка , че нещо ме е срам да я водя вързана  hahaha

# 524
  • Пловдив
Добро утро,мами!

Тази сутрин бебка за първи път не яде АМ, пи само малко сок. До сега между 6,30 -7 ме будеше за мляко, днес не и упорито отказва. Мъчат я зъбките и може би е затова. По цял ден е с биберон в устата, когато го остави за малко  така се олигавя цялата, че я преобличам. Лигавника само по време на хранене го ползвам. Mr. Green

Вече не иска и в проходилката да стои, иска да я придържам да ходи, ама още е много нестабилна, краката ги огъва не стои стабилно. Отскоро лази партизанската и сега обикаля цялата стая. Mr. Green Освен това постоянно иска да я взема на ръце, ей така да я гушкам, после почва да ме рита че иска долу и след това мрънкаме пак да я взема.  И така по цял ден.Grinning

Общи условия

Активация на акаунт