Баба Марта бързала, на ЮНЧЕТАТА мартенички вързала - 10

• 38 714
  • 725
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Топих я и още как, топла е водата наистина, но те са големи вече  Mr. Green
За каравана проверявам още , но за сега клоня към Арапя. Много ми хвалят Каламици, ама хич не ми се пътува извън страната с малко дете  Rolling Eyes
точно за Каламици щях да ти кажа, че има много хубави подвижни къщи с климатик. Освен това условията в Гърция са много по-добри.
На Арапя е доста зле, няма топла вода почти изобщо през пиковия сезон. Общи тоалетни и т.н.
Да не говориме, че няма избор на заведения за хранене. Преди имаше само едно на плажа и то е бар с доста силна музика, не става за бебета.
Гърция е на същото разстояние, ако не и по-близо. Peace

# 526
Мерси за инфото Ванче  Peace Ще се почудим още малко.... Mr. Green

# 527
На Арапя има места със собствен сан.възел. Поне така четох, не съм ходила. Но на нас ни е близо и може да направим един два-дни (като за проба) в слаб сезон.
Мики, мерси за идеята! Simple Smile
Ако не е ок за бебе, ще идем някъде на по-цивилизовано Grinning

# 528
Здравейте, момичета!
Честит Великден!
Ние се прибрахме...  Rolling Eyes Изкарахме се добре - Надя се държа чудесно. На връщане малко ми стана кофти - имаше ужасна катастрофа със запалени коли и жертви, голямо задръстване - поне 20 минути се изнизвахме и момата се беше поизнервила, но на мен по-гадно ми беше за пострадалите хора - и те са се връщали от някъде... Защо не спазват правилата за движение тия хора, не им ли е мил животът?  newsm78 Но, да не ви занимавам с моите чувства...  Rolling Eyes
Установихме, че на Надя много и харесва да се бори с яйце. Толкова е щастлива, чак го пуска (даже хвърля) и започва да си пляска - без значение от резултата.  ooooh! А козунак - едва я спрях след като изяде едно голямо парче...  #Crazy
Вашите мъници харесаха ли Великден?

# 529
Толкова е щастлива, чак го пуска (даже хвърля) и започва да си пляска - без значение от резултата.  ooooh! А козунак - едва я спрях след като изяде едно голямо парче...  #Crazy
Вашите мъници харесаха ли Великден?

Хахахах, представих си как се е радвала и си пляска Grinning
Нашият опита една хапка козунах и я рязмотаваше в устата си доста време. Не знам защо не я глътна, а си игра Grinning

# 530
Божидара си игра с яйцата все едно са топки Simple Smile Козунака и на нея и се услади. Иначе празника си изкарахме вкъщи, но по цял ден в парка. Баткото се надивя на воля Simple Smile

# 531
Била съм на Арапя преди години на хотел - не съм очарована - едно заведение за хапване и заливът беше целият с водорасли, имало буря преди да пристигнем.

Не посмях да дам на Ники козунак, но пък си хапна жълтък. И ние попътувахме по празниците. Добре се отразява на четирима ни, само стоенето в колата тормози дребния - иска постоянно забавления.

И да се похваля, днес Ники изкачи първото си стъпало пълзешком. Много бързо се случва всичко, само като си помисля, че преди месец не пълзеше въобще.

# 532
Хелоу лейдис!
Маги пробва козунака и го одобри  Mr. Green
Иначе последната седмица дръпна много в интелектуалното развитие...прави нови номера, повтаря и подръжава.Рисува с кака и играе на гоненица с бате...онзи ден ме видя с един Усб кабел и на следващия го помъкна и се помъчи да го включи в лаптопа  Mr. Green
Прави по няколко крачки сама, но не е достатъчно стабилна и презпочита да ме държи за ръка!

# 533
  • Варна
Пет дни не бях влизала във форума и си казвах - ще има да чета, а то само 6 поста  Sad Много празнувате, мили мами.

На голяма патерица да честитя първия рожден ден на малкия Петърчо. Жив и здрав, силен, весел, игрив да расте, Белисима Simple Smile

Да питам има ли юнчета, които до скоро са спели по два пъти на ден, а вече по веднъж. Моето момче май вече ще спи по веднъж на ден. Вече три дни го прави...

# 534
  • София
Дали празнуваме не знам, но май хубавото време ни примамва навьн и темата ни пустее.
Да се оплача - така се изморявам, че в 9 часа сьм каталясала и до 9.30 сьм в леглото. Юнаците се оправят с баща си и кьм 10 и те лягат. Явно пролетната умора си казва думата.
Днес Мими за пьрви пьт е на Дьржавна млечна кухня, дано да й хареса.

# 535
Да, определено е от хубавото време...  Peace
Цял ден мерим улиците и накрая и аз "припадам" (както се бъзика с мен ММ) още преди малката да е заспала.  Rolling Eyes
Да се похвалим - днес сложихме обички. Малко се разхленчи, защото и държаха главата здраво и понеже не виждаше какво става.  Rolling Eyes

# 536
  • София
Честити красоти по ушенцата, Деси!

# 537
Привет!
Малко съм изостанала с четенето, после ще си наваксам, но имам спешно молба за съвет - памперсите, коита пропускаха - какво се оказа? Малки ли са били?
С 4-ка пуфис сме и от седмица две всяка вечер все повече! Снощи още в 2ч беше вир вода, а водичка само веднъж беше пил. Та искам съвет по-големи ли да взема или да сменям марката  newsm78

# 538
Gaggi, и при нас 4 пропускаха. От почти месец сме на 4+ и нямам проблем. Слагам го към 9-10 часа и до 7.

# 539
Dari   bouquet
Ще пробвам.

Общи условия

Активация на акаунт