В момента чета... 37

• 48 791
  • 750
  •   1
Отговори
# 15
Радвам се, че ви хареса идеята за книгоразделителите. Hug Наистина са много лесни и оригинални за подаряване вместо или заедно с класическа мартеничка. neli mar4, и аз с децата ги правих и миналата година, и сега. Hug

Сетих се, че се искаше да има на 1 стр. обяснение как се намаляват изображенията, сложих! Peace Писах смесено и на латиница и на кирилица, но иначе нямаше как да публикувам, надявам се, че се разбира, но най-просто казано при първото img се добавя height=250 или height=300. Peace

И аз още съм с Кейт Мортън - "Забравената градина", за съжаление нямах достатъчно време да й се отдам както трябва след като я започнах, но се надявам да я довърша тези дни подобаващо.

# 16
"Отминали времена" е следващата ми замислена покупка и скоро ще се чете. Много харесвам Кейт Мортън и не мисля, че би ме разочаровала.

На мен това ми е 1ва нейна книга. Като дете бях чела една книга от румънски автор за някакво момиче, което живееше в някакъв замък. Винаги се сещам за нея, когато чета за замъци Simple Smile За съжаление имам твърде бледи спомени за тази книга Sad

Сетих се, че се искаше да има на 1 стр. обяснение как се намаляват изображенията, сложих! Peace Писах смесено и на латиница и на кирилица, но иначе нямаше как да публикувам, надявам се, че се разбира, но най-просто казано при първото img се добавя height=250 или height=300. Peace

Разбира се. Благодаря ти, на мен ми беше полезно, защото не го знаех как става. Даже тествах с картинката в предишния си пост и даже ми се получи Simple Smile  Hug

# 17
  • София, България
Записвам се в темата.
За да не спамя в момента чета 'Огненият факултет',  но съм в началото и не мога да дам каквото и да било конкретно и ясно мнение.  Peace

# 18
  • Belgium
Kosty, съгласна съм напълно, обаче имам чувството, че тя пишеше повече за себе си, отколкото за сина си.

Това за продължението беше шега и аз не очаквам да има такова  Wink

Нели, мисля си, че някои истории в "Гръцко кафе" много ще ти допаднат, а други ще ти се сторят направо излишни кръпки  Laughing

denim123 става си по-интересна и загадъчна "Отминали времена" не се безпокой. Обикновено въведението е малко по-мудничко при Кейт Мортън, после почва постепенно да надгражда напрежението и да надипля мрачни тайни по ъглите детайл по детайл  Laughing

# 19
  • София
Миж, как е "Фантомна болка" или си в началото и е рано да питам за отзив?

Идеална е  Mr. Green точно както Мнимата смърт  Peace

# 20
  • София
Значи няма да те мисля, в добра книжна компания си, Миж  Laughing.

Лу, вярно е това, което казваш за началото на романите на Мортън. До момента съм чела два, този ми е трети, наистина е така.

# 21
Kosty, съгласна съм напълно, обаче имам чувството, че тя пишеше повече за себе си, отколкото за сина си.
Като се замисля ... права си.

Деним аз съм чела само две на Мортън, но много ми харесва стила и на писане, изказа, историите, които разказва ... с две думи фен съм и Grinning
Вени "Пазителка на тайните" ми хареса страшно много, повече от "Забравената градина". И тук има преплитане на минало с настояще, вярно няма замъци, но пък определено можеш да заложиш на тайните Laughing

# 22
  • София
Кости, мислех да повися тук, но след тази реклама, която направи на "Пазителката... " грабвам романчето и се настанявам на дивана  Sunglasses Hug.

# 23
Сиси, благодаря за темата, отново си се справила страхотно   bouquet
Чудесна идея за мартеница-книгоразделител и анкетата е добра идея също Peace

Аз почти приключвам Проповедникът на Камила Легберг и мога да кажа че ми харесва, не повече от Ледената принцеса, но и тази е приятна кримка, с чуство  Grinning. Авторката набляга повече на героите, на техните чуства, има драма, има любовни отношения и т.н., не е просто сухо криминале, в което става въпрос само за разследването. Това ми допада в стила на тази авторка, а и няма толкова брутализми, които да ти дойдат в повече в даден момент.
Определено ще търся да прочета и Каменоделецът.

# 24
  • София
Благодаря, Сиси, за новата тема   bouquet
И аз не знаех как се намалява картинка и ми беше полезна тази информация.

Преди минути приключих "Хищникът" на Картър.
Нямам разочарование от този автор. Чете се на един дъх.
Поредният страхотен трилър!

Гледам за Мортън си говорите и тъй като ми трябва рязка смяна на жанра сега,
започвам и аз "Отминали времена"  Peace

# 25
Благодаря за темата, една от любимите ми   bouquet
Чета "Вчера" на Владо Даверов, но детето рязко намали дневния си сън, което ми се отразява и на четенето  Mr. Green

# 26
Благодаря за новата тема Сиси  bouquet
За да не ми е празен "записа" ще споделя, че вече изчетох "Довършителката" (Балдачи) и накрая дори още повече ми хареса. Страхотна книга, ще се хареса на феновете на фентазито.
Определено ще следя автора.
Сега мисля да започна "Среднощния дворец" от Карлос Сафон, но мисля, че ще е утре.

# 27
  • Benelux / Varna
Записвам се в новата темичка със " Самуил" на Талев, засега ми е интересна и постоянно ми се чете, та си крада всяка свободна минутка за нея.

Леле Кали, ти какво ги метна една след друга книжките на Мортън , май те завладяха, а? И аз я харесвам, досега съм чела само Тайната градина и Пазителката на тайните и от двете съм очарована! Имам си коледен подарък от Мария - Отминалите времена, така че и тя ме чака. Остава да си набавя и Изплъзването на времето.

# 28
  • Den Haag
И аз да се запиша в новата темичка, за което благодаря на Сиси   bouquet
Прочетох " На запад от рая" Изабела Шопова. В началото до към средата, се забавлявах доста и четох с голямо удоволствие, но след това нещо се затлачи. Чесно казано първата и книга ми хареса много повече, многооооо Simple Smile
След нея прочетох "Трима мъже в снега" Ерих Кестнер. Тук вече удоволствието ми от четенето беше от начало до край, много забавна, на места се смях с глас. Края на книгата много ми хареса. Затворих книгата с усмивка и се замислих, че много хора все още преценят хората по външния вид, а това е голяма грешка. Подейства ми разтоварващо и ободряващо тази книга.

# 29
Благодаря за новата тема, Сиси  Peace  bouquet

Аз се записвам в нея с "Тортила Флет" на Джон Стайнбек.  Heart Eyes

С тази Кейт Мортън и нейните "Отминали времена" ме заинтригувахте, тъй както и с Крис Картър .. ужасно сте виновни, че ми добавяте още и още книги към и без това огромния избор, в който плува моята библиотека  ooooh! 
Та по тази тема Нели, със собствените книги, просто не мога да те разбирам по-добре. Не помня откога не съм чела моя си книга, освен когато чета на четец(тогава също ги смятам за мои). От едно известно време чета на четец, но беше предимно за училище, а книгите не ми харесваха, сега последната, която прочетох на Линдквист и сега Стайнбек са си "мои" по това определение. Хартиена моя книга не съм чела от .. когато четох "Закуска в Тифани"(преди 5 книги е било това, водя си списък), а преди това е било миналата година ...  ooooh!  А толкоз много накупих на панаира, "Момиченцето с всички дарби" и мен чака, искам да я прочета ама пусто като искам да се потопя максимално във всяка една от своите книги ... не ми дава сърце да ги започна като ми е натоварено  Rolling Eyes

Лу, много хубав отзив за "Гръцко кафе", да ти кажа изненадана съм, че ти е допаднала толкова много. И се радвам за което.  Peace
Тя и на мен предстои ама да видим кога ще се вреди в напечената програма, за която и вие допринасяте  ooooh! Mr. Green

Последна редакция: нд, 01 мар 2015, 01:50 от Bubbly . . .

Общи условия

Активация на акаунт