В момента чета... 37

• 48 780
  • 750
  •   1
Отговори

Старите теми:

Блогове, в които пишат и форумки:
Bubbly . . . - http://plantabook.in/author/mai4etu/
mijjjka - http://inmyreadingspace.blogspot.com/

Важно!!!
Желателно е когато споделяте впечатление от дадена книга да внимавате как го правите. Това предупреждение не цели въобще да ви откаже от споделяне или питания, напротив! Но често, все още под въздействието на емоцията от прочетена книга се прибързва в споделянето. Нека коментирането на ключови моменти, развръзка, убиец и въобще всичко, свързано със съдържанието, което би разкрило важна информация, да бъде поставяно в скрит текст! За целта, вмъкнете текста, който искате да скриете между скобите [спойлер][/спойлер], на латиница - spoiler. Уважавайте правото на непрочелите все още книгата да й се насладят максимално, когато решат!

Как да поставите картинка в мнение - когато желаете да покажете корица на книга, която четете, е необходимо да копирате, сложите адреса на картинката между отварящ и затварящ таг за изображение, т.е. между img и /img, поставени в скоби - [имг] [/имг]. За намаляване на изображението, ползвайте img height=250 или img height=300, след това адреса и накрая /img, съответно пак със скоби, ето и пример:
[имг хеигхт=250]http://....................jpg[/имг]

В момента чета ...

Последна редакция: сб, 28 фев 2015, 21:39 от Сиси ♥♥

# 1
  • Belgium
Сиси, благодаря за темата, анкетата и идеята за книгоразделител мартеничка   bouquet

Прехвърлям си разговора с Kosty от предната тема:

Лу как хубаво си се изразила за "Гръцко кафе", мнението ми е подобно.
Като минус отчитам и липсата на разказ за гръцките роднини. Авторката има претенциите да представи историята си, корените си, но и тези на сина си. За гръцката рода, обаче няма нищо. И малкото писано е с отрицателни окраски и леко заядливо. И донякъде недостоверно Peace Повярвайте ми, в днешно време никой не живее в такава съборетина - къщата на свекърите, а най-малкото в Неа Ставрос Rolling Eyes
Загадка си остава за мен - обичала ли е изобщо мъжа си newsm78

Според мен няма подробности за историите на гръцките роднини, защото авторката просто не ги е узнала. Дали не ги е разпитала или е искала да центрира действието върху българската рода, нямам идея.
А може да пази историите на гръцката рода за втората книга  Laughing

За мъжа и -
Скрит текст:
то след неговите простотии на "Големо шефе" не знам кой ще продължи да го обича  Laughing Все пак описваше втория грък доста благосклонно, макар и съвсем пестеливо.

# 2
  bouquet за темата.
В момента чета "Хляб по водите".

# 3
Все още Мураками с 1Q84. Завладяваща!

# 4
  • София
Сиси ♥♥ , благодаря за темата! И разделителят е чудесен  Simple Smile

Чета "Пазителка на тайните" на Кейт Мортън, време ми беше за по-лека книга.

# 5
  • Варна
Местя се в новата тема заедно със "Степфордските съпруги".

# 6
  • Варна
в момента чета това:

# 7
  • на североизток от Рая
 Записвам се и аз в новата тема. Все още не съм дочела "Момиченцето с всички дарби" ,но смятам тази вечер да я довърша. Харесва ми много.

Такива книгоразделители правих миналата година с учениците си, правих и тази година, но само аз,
Скрит текст:
сегашните са малки, не ги пробвах ще се справят ли.
Стават красиви, могат да се правят с различен цвят хартия, много свежо изглеждат.

Само като видях преди малко колко мои книги имам непрочетени, стана ми съвестно. А все вземам от библиотеката. Просто като вляза там, не мога да изляза празна. Смятам да не купувам книги известно време, за да обърна внимание на своите.

"Гръцко кафе" ми предстои. И усещам, че на мен ще ми допадне.

# 8
  • Пловдив
Благодаря за новата тема   bouquet

В момента чета

Нели, два рафта книги ме чакат...и все взимам от библиотеката или от добри другарчета като теб  Hug специално тази си е моя, та намалям бройката с 1  Mr. Green

# 9
  • София
И аз тук с Фантомна болка   Simple Smile

# 10
Благодаря за темата   bouquet
Аз съм накрая на Хищникът и много ми харесва. Изключително динамичен трилър, стилът на автора също много ми допада, брутален е на моменти, както и коментирахме в миналата тема, но пък историята е много увлекателна. Определено ще търся и други книги на Картър.

# 11
  • София
Мерси за темата, Сиси   bouquet!

Тъкмо затворих последните страници на "Съпругът" от Дийн Кунц. Прочетох я за ден, но тя върви бързичко и е мой тип крими-трилър. Плюс това е чужда собственост, което автоматично я прави по-интересна, от личните ми книги, които чакат ред Mr. Green.

# 12

Тъкмо в предишната тема споделих, че ми върви тегаво и в главата, която последно прочетох нещата взеха, че се пораздвижиха.
Скрит текст:
Много харесвам книги за замъци, обвити в тайни ...  Shocked

# 13
Сиси благодарности за темата  bouquet

Лу Боже опази от продължение. Не мисля, че има какво да се каже още по историята им, дори и да подхване гръцката нишка.
Скрит текст:
Относно Големото шефе, ако аз исках да запозная сина ми с баща му, едва ли щях да изложа на показ кирливите му ризи, дори и да е най-големият задник Peace
Цялата книга сякаш крещеше Вижте колко велики сме ние, пък другите, чуждите ...
Общо взето това беше, което ми бъркаше в очите. Като цяло обаче съм приятно изненадана.

Нели и аз си мисля, че би ти допаднала, разбира се без да те кара да въздъхваш УАУ! Grinning

"Отминали времена" е следващата ми замислена покупка и скоро ще се чете. Много харесвам Кейт Мортън и не мисля, че би ме разочаровала.

# 14
  • София
Деним, мисля да започна "Пазителка на тайните", обаче в този роман на Мортън май няма замък, та ще разчитам на тайната  Laughing.

Миж, как е "Фантомна болка" или си в началото и е рано да питам за отзив?

FSS, динамичността е присъща за Картър. Прочетох всичките му шест книги и някак успява винаги да държи интереса до последно. Определено е попадение в жанра.

Общи условия

Активация на акаунт