В момента чета... 37

• 48 837
  • 750
  •   1
Отговори
# 600
Прочетох "Да изгубиш Хоуп" на Колийн Хувър. Много ми хареса! Мислих, че тя е първата книга, а след това е продължението "Без Хоуп", но сега разбрах че е обратното. Много ме е яд, и въпреки това ще се опитам да намеря в библиотеката първата книга за да я прочета. Препоръчвам я.

Цялата поредица е качена в интернет, можеш да свалиш книгите от един торент тракер.

Момичета, да ви питам, някой чел ли е тази книга и дали я има преведена на бг?

http://www.goodreads.com/book/show/17448960-falling-into-you

Има я преведена на руски.

# 601
Снощи завърших:

Хареса ми. История за човешките отношения, за културните различия, за живота и обичаите в Индия. Интересна и хубаво разказана, но за мен лично не беше от книгите, които те поглъщат и не можеш да оставиш. Въпреки това ми беше много приятно да я прочета.

Започнах:

Прочела съм само няколко страници, но започва обещаващо. Допада ми чувството за хумор на Кох  Wink

# 602
  • Belgium
Имам спомен, че в темата имаше фенове на "Сага за Долангенгър".

Филмът по първата част "Цветя на тавана" ще го дават утре вечер по HBO - http://www.imdb.com/title/tt3074694/. Има го и по торентите.

# 603
  • Дъблин
Чета "Ключът на Сара" и като конструкция страшно ми напомня за "Момичето, което бях" на Дж. Мойс. Интересна е дотук, без да е нещо изключително, на 1/3 съм.
Преди това се запознах с Амели Нотомб и "Кралска воля". Започна обещаващо, но след като я прочетох ми се стори доста наивна книжка. Ако има фенове на Нотомб тук, препоръчайте някоя друга нейна, мисля да й дам още един шанс Simple Smile

# 604
  • Belgium
С мъка прочетох Dark Rooms - издирих я, защото я представяха като "Тайната история" среща "Мрак". Две книги, които много харесвам. Не знам как ги пишат тези резюмета, пределно ми е ясно, че искат да продават, но книгата няма нищо общо нито с Дона Тарт, нито с Джилиан Флин.

Мрачна, но досадна, с адски дразнеща малоумна главна героиня и дори разкриването на убийството ми беше леко скучно. До средата почти нищо не се случва, няколкото по-интересни момента са след 200-та страница. Стилът не е нищо особено, а на всичкото отгоре  всъщност романът си е класически young adult, жанр, който не обичам особено. Добре че я четох електронно.

Ще започна "Невероятното пътешествие на факира, който се заклещи в гардероб на ИКЕА" за разтуха.

Последна редакция: чт, 02 апр 2015, 09:35 от Лу

# 605
Имам спомен, че в темата имаше фенове на "Сага за Долангенгър".

Филмът по първата част "Цветя на тавана" ще го дават утре вечер по HBO - http://www.imdb.com/title/tt3074694/. Има го и по торентите.
Лу има и филм втора част по книгата в замунда - 'Разпилени от вятъра".   bouquet

Прочетох "Десет малки негърчета" на Агата Кристи - 4 звезди от мен в goodreads.

Сега чета " Разум и чуства" на Джейн Остин.

Как качвате снимки в постовете си  newsm78

# 606
Queen B. обяснено е в първия пост как се качват картинки  Peace

В момента чета "Неприлично предложение" на Керстин Гир. Доста лека книжка  Mr. Green

# 607
Queen B. обяснено е в първия пост как се качват картинки  Peace

В момента чета "Неприлично предложение" на Керстин Гир. Доста лека книжка  Mr. Green

В ел. вариант ли я четеш?  Не съм я срещала по книжарниците.

# 608
Снощи завърших "Седем писма от Париж" (С.Веран) - абсолютна загуба на време за мен. Не бях чела по-слаба книга. Изключително беден изказ, по никакъв начин не можа да ме впечатли, на моменти дори ми беше и досадна. По едно време бях на крачка да я оставя, но се насилих да я довърша, че и предишната книга оставих и вече щеше да стане много.

Преди нея прочетох "Изплъзване от времето" (К.Мортън). Прекрасна книга! Много ми хареса стилът на авторката, изказът й, начинът, по който върви историята. Но първата нейна книга, която прочетох - "Забравената градина" - беше невероятно преживяване за мен и по-добрата от двете. Все още не съм чела "Отминали времена."

Прочетох и "Последното писмо от любимия" (Дж.Мойс). Също добра книга с интересен сюжет.

В момента все още умувам какво да започна.

# 609

Тази ли имаш предвид Лу?

# 610
Аз завърших "Хамелеонът се завръща" на К.Картър  отново ме държа в напрежение през цялото време , а убиецът ме изненада.Определено К.Картър стана едни от любимците ми и за тази година съм запланувала да прочета и другите му книги.
А вчера започнах четвъртата книга от Реликвите на смъртните -Град на паднали ангели на К.Клеър
историята не  е нещо невиждано до сега -вампири , върколаци, ловци на сенки...любовни трепети  Simple Smile но ми е интересно какво ще стане затова планирам да завърша и тази поредица Simple Smile

# 611
Майкъл Конъли - "Горящата стая"

# 612
Снощи завърших "Седем писма от Париж" (С.Веран) - абсолютна загуба на време за мен. Не бях чела по-слаба книга. Изключително беден изказ, по никакъв начин не можа да ме впечатли, на моменти дори ми беше и досадна. По едно време бях на крачка да я оставя, но се насилих да я довърша, че и предишната книга оставих и вече щеше да стане много.
Същите отзиви имам от леля ми. Peace И аз смятах да е чета, но май няма смисъл да си губя времето.

# 613
Queen B., трябва да сложиш снимката:

Тази ли имаш предвид Лу?
Да, има я в електронен вид. Peace

# 614
  • Belgium

Тази ли имаш предвид Лу?

Ааа, Queen B, бъркаш ме с LofYou  Laughing

Аз такива книги не чета  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт