Отговори
Прочетох тази статия и съм крайно озадачена, как е възможно четирима!! АГ да са сгрешили:

http://petel.bg/Misteriya-vav-Varna--Bremenna-chaka-bliznatsi--p … e--Video-__102804

и това

http://petel.bg/Svetilo-v-akusher-ginekologiyata-za-misteriyata- … o-martvo-__102855

Как е възможно да се случи подобно нещо?

# 1
  • Ямбол
За какво е темата? Никой не е бил свидетел и не може да каже какво точно се е случило. Ако се дадат мнения, то те ще са единствено предположения.
Целта е да се дадат такива, който да изкажат съмнение за криминално деяние ли?
Някак не ти подхожда темата на аватара.

# 2
За какво е темата? Никой не е бил свидетел и не може да каже какво точно се е случило. Ако се дадат мнения, то те ще са единствено предположения.
Целта е да се дадат такива, който да изкажат съмнение за криминално деяние ли?
Някак не ти подхожда темата на аватара.

Някои като отварят Клюкарника явно очакват да четат за теорията на относителността.

За да не съм и аз далече, далече от темата като предишната потребителка, ще кажа, че изключително добре е, че вече родителите ще имат право да погребват мъртвородените си деца, т.е. да разполагат с тялото на детето си и да могат да направят където преценят всички необходими експертизи в случай на съмнение. Това ще позатвори широко зейналата врата, която приканва към злоупотреби многото криминални елементи в българската здравна система. 

# 3
  • София
Нали бебето е в патоанатомията, ще се вземе ДНК, не е изчезнало!
Ако бях на мястото на родителите, и аз щях да си мисля като тях. Така поне за известно време има надежда.

# 4
Andariel, случаят е от октомври м.г. Сега сме 1 март. Оплакване е подадено веднага, а ДНК експертиза няма. На мен ми звучи като да е съвсем, съвсем изчезнало. А и лекарите не дават нито логично, нито разумно, нито медицинско обяснение на случилото се. Аз също бих мислила като родителите, и то не само защото искам да избягам от истината. Не е нормално, ако няма престъпение, бебето е налично и е толкова лесно да се направи ДНК експертиза и да се приключи въпросът, до момента да няма яснота.

# 5
  • София
Каквото и обяснение да дават лекарите, е важното да се знае къде е тялото. То не може просто така да изчезне, ако веднъж са го "заприходили" в патоанатомията. Ако просто е отишло в кофата за боклук, тогава наистина не се знае.

# 6
Затова казвам, че е много важно децата да не отиват "директно на боклука", както беше уникалният бг закон досега. И очевидно не става дума само за емоционални съображения.

# 7
  • София
Абсолютно съм съгласна! Родителите имат нужда да погребат детето си, за да могат да изживеят мъката си. 

# 8
Възможно е, докато журналистите могат да си измислят всякакви истории и да не носят никаква отговорност. Къде е истината, не се знае.

# 9
  • Варна
На противоречива информация по случая попадам. Веднъж-двуяйчни близнаци, после-еднояйчни. Според майката, мумифицираното бебе е на момиче, а те са чакали еднояйчни бебета-момчета.
До последно били здрави и се чували тонове от двамата.
Да излиза истината наяве!

# 10
Редно е да има експертиза и изследвания на починалото бебе. Винаги се прави такава, особено при патологична бременност, каквото УЖ имало случая. Отделен е въпросът какво един човек без медицинско образование ще разбере от резултатите, написани на някакъв шифрован език.
 А след като при тези хора тази бременност е била рискова, интересно, защо никой не е предупредил родителите? Има нещо гнило в този случай.

# 11
Случаи на кражба на бебета има и това е обществена тайна в АГ средите. Дали този е такъв не мога да твърдя. Бяло бебе от майка българка е ценност. Пък от тази не са очаквали да вдигне шум, логично погледнато е била добра цел. Пусто не са познали.

# 12
Аз се чудя журналистите кога ще направят разследване по темата? Това е порочна практика от десетилетия! И всеки, който е живял и/или живее във Варна го знае.
Толкова ли е трудно да се на прави извадка за бременните с близнаци, къде са раждали и в коя болница има такива случаи? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт