Баба Марта мартеничка връзва, Априлче да излиза (не) бърза - тема 16

• 32 123
  • 780
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Маце, изплаках си плакалото с тоя "Такъв е животът". Два епизода изгледах и направо така се разчувствах:)

Радвам се за добрите новини покрай теб! Айде, не остана!

Pakris - мен напоследък една купа топло прясно мляко с мюсли, мед и настъргана ябълка директно ме иЗстрелва в 00:)

Малко минутки за реклама, като сте заговорили за фотоапарати: в шкафа има един olympus e300, който си търси нов собственик:)

# 721
Бях на лекар да си взема 45-дневния. Бебето е все още момиче,2300. Вика ме другия понеделник пак.  От другата седмица ще започвам и тоновете. Имам ориентировъчна дата за секциото.  Whistling

Брей, упорито бебе ще излезе  Joy

# 722
Е просто ме предизвикахте с това "Такъв е животът" - ще взема и аз да го изгледам, само да си довърша латиноамериканския сериал от детството  Grinning

На мен магнерота ми действа разхлабващо, досега да чукам на дърво , проблеми с ходенето до тоалетна съм имала 2-3 пъти. Надявам се така да продължи.

Иначе аз искам да родя възможно най-близо до термин.Бременноста не ми тежи и корема ми не е много голям.  Не ми се гледа много далеч термина честно казано. Докато се усетя ще мине, но и аз постоянно съм във филма дали всичко е наред. И съм сигурна, че и когато се роди това няма да се промени.

Относно теглото на бебето, за мен най-важното е да е здраво, да си има всичко и да е доносено. Мисля, че останалото няма толкова голямо значение. Имам позната родила бебе 1600кг в 9 месец (не можах да повярвам като ми каза), но пък като всички органи са развити и бебчето е било доносено - всичко е наред с него  Praynig

Утре може да изляза напук на снега и лошото време, че ми писна вкъщи да стоя обездвижена и да се чудя накъде да я хващам  Grinning

# 723
  • София
Аз съм от тези, които не бързат да раждат, искам поне още две седмици да "устискам", ама кой ме пита. Днес бях на преглед и имам такива контракции, че док реши, че ще раждам, имам си и скъсена шийка и разкритие от 2 см, но никакви болки и водите ми не тека,т и бебето е добре. Лекарят ми каза, че по принцип няма как да започна да раждам и да не разбера, но знаел ли, може да съм някакво изключение, каза при най-малката болка да тичам на преглед. А аз съм странно спокойна, решила  съм, че преди 23 март няма да раждам и това:)

# 724
  • Под кленовите дървета
Значи...с това темпо, новата тема трябва да се казва:

Априлски мами бъбриви чакат бебета щастливи Simple Smile

Аз искам вече даа раждам, но мъжо си купи билет за мач и сега...нъцки, дори за секс не мога да го излъжа, сакън да не изпусне полуфинала #2gunfire Заплаших го, че на 19.03 секс ще правя, той дали ще присъства си е негов проблем hahaha Присъствал е на зачеването, така че...да няма претенции сега, а да ми помага Simple Smile

Мисля, че Паркрис ме беше питала за някаква храна, но май не съм аз адресата, а беше Рози, която беше споделила за киселини Sad

Да ви кажа, с тоя запек, добре, че са оризови галета. Тя и диетоложката ми каза, ама аз после направих връзката. Тези, най-обикновените оризонки, поръсени с парена сол. Три-четири на ден ям и ходя два-четири пъти до 00.

И аз съм със засилено течение, на моменти чак имам усещането, че са води, но не са. Явно скоро ще се ражда.

Да се похваля - успявам даа се свия и да си направя лака на краката bowuu

# 725
  • София
Значи...с това темпо, новата тема трябва да се казва:

Априлски мами бъбриви чакат бебета щастливи Simple Smile
Simple Smile чудесно предложение.

Аз да ви се оплача продължавам да съм без телевизия и нет вкъщи  Twisted Evil
От мтел ми звъняха днес, че щели утре чак да дойдат.

Аз с 00 нямам големи проблеми, ако хапвам по-течна храна и кафенце всичко е ок. Това с крушите и сините сливи знам, че на гладно трябва да се хапват и за кисело мляко също съм чувала, че помага.

# 726
  • София
При мен нощо не действа за запека и спрях всичко да правя. Ако стане много тегаво подбутвам със свещички те са безвредни понеже са глицерин ( easy lax)

Jasmin и моя мм не ще секс. Сега казвам на снахата че ще раждам скоро,и тя се стресна и вика аааа неее чакай аз не съм готова психически, абе викам вие никой готов само аз. Wink

Ро3и недей плачка  Hug

Заглавието ме кефи!

# 727
С това течение е страшно, по принцип си го имам, но днес така текна, че както казвате имах чувството, че някой ми изля чаша вода на превръзката.За миг се шашнах, буквално, но после се успокоих и даже не отидох да се проверя  Joy
Улавям се вече че изперквам и взех да си подготвям нещата за болницата, луда работа, но аз искам всичко отрано да ми е готово и като вляза в 9-ия месец само да стоя и да чакам момента да грабна чантите.
Днес си взех 45 дневния болничен, трябваше утре, но ЛЛ направи компромис и сега ми е едно хем приповдигнато, хем ме налазва страхът хахаха.Толкова съм нетърпелива вече да гушкам бебкаааа  Hug
Гледам, че сте коментирали "Такъв е животът", е аз 1 епизод изгледам и толкова се разчувствах, че после 1 час ревах, за това не знам дали ще повторя  Laughing
За запека-аз не съм имала сериозни проблеми, с изключение на 1-2 пъти за цялата бременност, но с ядене на малко по-големи количества киви и портокали нещата се нормализират.Но сега от 2-3 дни съм на Магнерот и явно от него си ходя на ден по 2-3 пъти, доволна съм  hahaha

# 728
  • Перник
И аз преди около месец изгледах всички епизоди на "Такъв е животът" и хем много ревах, хем ми беше много мило.  Heart Eyes
На мен ми се струва, че имам толкова много време до термин (утре ще ходя за 45-дневния), а вие тръгнахте да раждате  Crazy
kalitarka, честито за болничния. Simple Smile
Mace, дано ти се сбъдне желанието и да се обебиш другата седмица, за да се успокоите най-накрая. Wink
jasmin, много хубаво предложение за заглавие.
Аз пък имам чувството, че коремът ми се е смъкнал, но сигурно си внушавам...луда работа  Crazy

# 729
  • София
Момичета,ето ви малко да се посмеете http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=823863.0;topicrefid=20

# 730
  • София
И аз го имам това течение като водичка - явно е нещо нормално.

Ех, как ми се идва на срещата в сряда, обаче на 11 ще има ден на отвроени врати в 2 от болнициите, които обмислям - Тина Киркова и Втора градска и тамън се чудя на кое да се запиша, ама в ТК ще е най-вероятно, та то е баш на обед от 13ч. И в Токуда ми се ходеше, ама чак на 25март, а дотогава на 100% трябва да съм решила къде да раждам, че трябва да съм секцио и вече да се ориентирам. Голямо чудене пада, ей. Simple Smile
А пък сега съм на вълна обзавеждане и по цял ден по магазини за мебели и декорация щъкам и нищо още не съм взела. А ММ впрегнат да боядисва по цял ден от 3 дни вече. Дано успеем да се нанесем в новото жилище преди да родя все пак.  Praynig

Колко мами има в 9-ти месец вече, ще почва скоро бебевалежа май Simple Smile

# 731
  • София
Jasmin, това заглавие е върха!
И аз предупредих мм, че колкото и да ме беше шубе сега (то не беше страх, после гъбички, после шавливо бебе), мине ли 25 март, айде, 1 април, ще го разкъртя просто, кат циганин млада джанка:) Не мога да ви опиша блясъка в очите му:)

Между другото, аз писах за храната и беше към теб, но май се оправих:) Тоест, оправих си диетата.

Доволна съм, всичко е подготвено при нас, дори багажа за болницата. Е, само леглото още не е сглобено, че и свекър ми трябва да дойде да помага (трябва малкп разместване), но вече се примирих .... Ще си чакам, поне всичко е изпрано и подредено.

Много ми пречи корема обаче, всяка вечер се удрям на един ръб, на едно и също място:) Не мога да си изчисля траекторията нещо, после бебка ще има да ми го връща тъпкано, усещам...

Сладоледче - на токуда няма смисъл да ходиш, според мен. Отворените им врати са лекция в една голяма конферентна зала. Ако искаш мога да ти разкажа за условията там.

# 732
То и аз бях решила да нападам ММ след 37 седмица, ама него така го е страх, че не смее да ме докосне горкия. Особено след последния път , когато по случайност точно след като го направихме ме боля корема няколко часа. Ще видим до тогава как ще е.

Оф , преди малко си похапвах бейкролс (напоследък ги обичам много) и си разклатушках едно парченце , което ми е останало от счупен зъб, ама то е е много малко та се чудя дали ще падне. Сега не мога да ям от тази страна - при натиск боли. Ако е с голям корен сигурно няма да падне лесно нали? Дърпах го , бутах го - не иска и това е.

# 733
  • софия
Момичета, знам ,че не е по  темата, но съм много притеснена.ММ се оплака ,че го боли ухо и като погледнах лимфния възел е леко подут и болезнен.Дали е нещо страшно , ще се побъркам докато отиде утре на лекар.Миналата седмица му вадиха мъдрец, обаче той беше от другата страна, възможно ли е да има връзка.Ще откача какви мисли са ми в главата. Praynig

# 734
  • София
Момичета, знам ,че не е по  темата, но съм много притеснена.ММ се оплака ,че го боли ухо и като погледнах лимфния възел е леко подут и болезнен.Дали е нещо страшно , ще се побъркам докато отиде утре на лекар.Миналата седмица му вадиха мъдрец, обаче той беше от другата страна, възможно ли е да има връзка.Ще откача какви мисли са ми в главата. Praynig

По-скоро,ако нещо го е надухало или му се е възпалило ухото,оттам е подут и лимфният възел.Ако беше от мъдреца,си мисля,че щеше да е от неговата страна(тук kalitarka,ако чете ще каже със сигурност).

Общи условия

Активация на акаунт