Баба Марта мартеничка връзва, Априлче да излиза (не) бърза - тема 16

• 32 127
  • 780
  •   1
Отговори
# 705
  • Бургас
Бях на лекар да си взема 45-дневния. Бебето е все още момиче,2300. Вика ме другия понеделник пак.  От другата седмица ще започвам и тоновете. Имам ориентировъчна дата за секциото.  Whistling

# 706
  • София
За всички шашнати предлагам ви да изгледате Такъв е животът Шейново, ей така ми домиля естественото раждане от там чд просто не е истина.
Предния път го бях гледала, много се вълнувах. Сега може пак да си го пусна, че съм го забравила...Нали и там раждах предния път и сега и ми е позната обстановката, някои лекари..

Ами Маце то си е време вече, нали си в 9-ти, бебчо е развит...всичко е нормално. Колко е голям? Моята госпожица миналия четвъртък беше 2500 (колкото се роди каката) и си викам как ще го раждам това голямо бебе  Laughing
Заформя се среща за сряда 11.03 , 12ч. в ресторанта на Capella Play w The mall

Нали много сладурско това предаване, какви са слади като изревават за първи път, майкооо  ooooh! Heart Eyes

2640 го измериха бебчо, искаше ми се до 3кг да стигнем ама то радост е че и до тук я докарахме.Като ме приеха първия път беше 800 грама, до къде стигнахме. ММ се е родил 2500, аз 3200 ще видим на кой ще прилича Simple Smile

# 707
До CARRY i SHANTEL: на каква марка професионални фотоапарати сте заложили и доволни ли сте?

Те тези филмчета не бяха ли само за естественото раждане? newsm78

Последна редакция: пн, 09 мар 2015, 15:17 от 11ALIS99

# 708
О, Маце, какво казваш, ще се обебваш вече? Heart Eyes Как ми се иска и моя док да ме зарадва, че ще е скоро ама тц, според него няма да е. А като видя и лентичката на Шльоки - то 12 дни нищо не е, свива ми се под лъжичката.

Определено ме заинтригувахте с поредицата за Шейново и ще я изгледам. Когато родих малката ме бяха позабравили в родилна зала и стоях там вместо 2ч близо 4ч. Да ви кажа ако не бях току-що родила щях да умра от страх - все едно бях във филм на ужасите и навсякъде около мен колеха и бесеха хора, точно това се чуваше Crazy. Предполагам в тази поредица са отрязали такъв тип моменти Mr. Green

# 709
Ей, значи не съм само аз тази дето се чуди води ли е, течение ли е  Simple Smile Защо ми се струва, че повечето бързате да раждате, няма ли да си чакаме термин  Rolling Eyes Изключвам мацето естествено с нейната шийка. Маце, ти нали секцио щеше да раждаш да си пазиш шийката за следващата бременност  Wink Сега гледам, че за нормално се точиш  Simple Smile

# 710
И аз изгледах всички серии на Такъв е животът, една от безсънните ми нощи Simple Smile Много хубаво и положително е направен, със сигурност някой неща са изрязани, но по-добре и да не ги знае човек Wink Много е важна положителната нагласа Peace

11Alis99    Фотоапарата ми е Канон, но и Никок са много добри. То за начало не му трябва на човек много висок клас, защото така или иначе няма да може да работи с него. Ние взехме Eos 600, но в магазина ни казаха, че и 1100 ( което е по-стар модел, с по-малко възможности) е достатъчен за начинаещ. Качеството не може по нищо да се сравни с обикновен фотоапарат, да не говорим за телефон. И аз и мъжът ми сме с последни модели телефони, е беше ми писнало една сминка на детето как се смее или прави нещо да няма. Единствения недостатък на фотоапарата е, че е много обемен и тежи да го носиш, но няма как всичко да е перфектно:)

# 711
  • София
Ей, значи не съм само аз тази дето се чуди води ли е, течение ли е  Simple Smile Защо ми се струва, че повечето бързате да раждате, няма ли да си чакаме термин  Rolling Eyes Изключвам мацето естествено с нейната шийка. Маце, ти нали секцио щеше да раждаш да си пазиш шийката за следващата бременност  Wink Сега гледам, че за нормално се точиш  Simple Smile

Ооо аз две три седмици се чудех води ли е или не, вече не се чудя. Абе то и да искам секцио не можем да го планираме, тъй като е рано сега секцио да го вадим, за това се гласим за нормално. Говорих с една позната днес която ей така от никъде в 38 седмица примерно и казаха секцио, калциране на плацента, намалели води, бебе не слиза в таза.Там в Щерев и го планираха за след 3 дни! Така че нищо за никой не се знае. Не се пренастройвайте.

Аз честно едвам вече издържам та ще се радвам следващата седмица да се обебим. Wink хем вече да си го гушкам хем да ми олекне  Simple Smile

# 712
Шльоки, при всички случаи ще ги разпознаеш контракциите, не могат да се объркат. Предният път моите започнаха докато вечеряхме - болка ниско долу /може и да не е била само ниско долу  newsm78/, която продължава известно време и спира, коремът се втвърдява. След около половин час примерно пак така и постепенно стават по-на често. Първите не са много болезнени и дори можеш да ги скриеш, аз така си траех около час и половина преди да кажа на ММ, за да съм сигурна.  Rolling Eyes Peace

Последна редакция: пн, 09 мар 2015, 16:05 от Vaseto29

# 713
  • София
Ей, момичета, жалко, че за пак The Мall се уговаряте... Ако решите за нещо по-централно, бих дошла с удоволствие, но чак до там едва ли ще се вдигна.

Че кое му е ясното със секциото? Влезеш ли в деветия, си чакаш всеки ден. Crazy

# 714
  • Sofia
Маце, браво за добрите новини! Ами пожелавам ти да се обебите скоро, щом вече силно го желаеш Simple Smile

lina_bs, браво и на вас за добрите мерки Simple Smile

11ALIS99 , нашият апарат е Nikon D3200. Взехме го, когато бяхме в Америка и сме много доволни. Тук цените са малко по-високи, но наистина си е добра инвестиция. Единственият недостатък, както каза Carry е че са обемни и тежат. Хубаво да го носиш в подходяща чанта.

Аз трябваше да ходя до Еконт да си взема пратка от Ейми  Hug Много са хубави нещата, още веднъж благодаря! Е хора казвам ви бях като пингвин. Толкова много ме боли тазът, че се влачих като народна песен  hahaha Сега от дивана не мога да стана, а едвам си събух ботушите  ooooh!

# 715
  • Варна
Да ви кажа и аз искам вече да раждам. Знам, че после ще е тегаво с недоспиване и ще си имам постоянен ангажимент, няма да мога да си легна когато и колкото поискам и т. н., но вече ми омръзна това тътрене като костенурка, тва охкане и пъшкане, киселини, контракции, дрехите ме стягат и въобще цялата тежест  Tired 

Това все едно съм го писала аз Simple Smile , ама точно.

За секциото - отпуснете малко каиша  Grinning , исках да успокоя момичетата, че няма за какво да се страхуват, но в никакъв случай не съм искала да кажа, че е нищо, напротив, коремна операция си е, но в общия случай минава леко и безболезнено и за майката и за бебето.

Да питам още нещо - в последните 4 дни с голям зор ходя до тоалетната, знам че много пъти вече говорихте за запека, но може ли някой да ми напише (може и на лични), какво освен сини сливи, и круши, сутрин например чаша топла вода ли, голям зор виждам.....а като лекарства - там имаше някакви дуфалаци и други, моля за инфо...

# 716
На мен пиенето на желязо ми е най-голямото разхлабително  Embarassed и движение все пак.

# 717
Ей, значи не съм само аз тази дето се чуди води ли е, течение ли е  Simple Smile Защо ми се струва, че повечето бързате да раждате, няма ли да си чакаме термин  Rolling Eyes
Аз не бързам да раждам, баткото го родих с планово секцио 3100кг в 39 г.с. И сега очаквам бебе с такива килограми ( не знам колко е голямо бебето, тук няма видеозон всеки месец), но надали ще е много различно, та ако се роди по-рано ще е по-мъничко. Предпочитам да си порасне хубаво, то не че ще ме пита де, ако си реши да излиза, ще си излезе Wink От друга страна, ако родя по-рано ще се гушкаме по-скоро и няма да има филми дали всичко е наред. И все пак предпочитам бебето да е по-голямо, но природата си знае работата, когато тръгнат, тогава, колкото тежът, толкова, само всичко да е наред Peace

# 718
paKris , в началото (или по-скоро около 4-5 месец) ми помагаше, чаша топло мляко сутрин. Но сега вече нищо не помага, последните седмици на мен ми е голямо мъчение, то не стига че корема голям...

На тези, които искат вече да раждат (като Мацето), пожелавам ви скоро да гушката здрави и усмихнати бебчета.   newsm32
На мен този месец не ми харесва да раждам, така че бебка да си седи и да чака април месец или поне да изчака баща си.  Praynig

И аз съм "за" инвестицията в хубав апарат. Не е сложно да се научиш да снимаш, а и можеш да си го правиш когато искаш или бебето иска.  hahaha Аз сега само търся подходящи дрехи и аксесоари за фотосесията, но много трудно се оказа намирането на ленти с големи цветя. по магазините е мисията невъзможна или за мен поне.

# 719
Monicaaa аз пък като чакам момче и имам чувството, че навсякъде ги виждам тези ленти с цветята( по магазините в плд и сайтовете) .
Тоалетната и на мен вече ми е голям зор..Фрутилакса сигурно вече притръпнах към него Grinning Аз за сега спасявам положението с топла вода на гладно и после киви на гладно, непрекъснато ядене на сини сливи и круши. Сега ми казаха и нектар от кайсии да пия!
Изобщо не съм вярвала, че ак*нето ще се превърне в събитие за радост вкъщи! Сега моето, а после сигурно това на бебето  Joy Още до свещички не ми се прибягва..

Общи условия

Активация на акаунт