Баба Марта мартеничка връзва, Априлче да излиза (не) бърза - тема 16

• 32 132
  • 780
  •   1
Отговори
# 690
Shantel добре съм,благодаря. Ям и пак ям  Laughing
 Мацето ми се губи... Тя днес ли беше на преглед?
 Аз не мога да приема, че секциото е нищо работа. Това си е коремна операция. Като времетраене може и да е 40 мин, но е операция.
Giada хахахаах хем се посмях, хем разбирам, че не ви е било забавно. Горката ти..Горкия ти мъж, колко ли му е било неудобно  Laughing

# 691
За фотосесия: Аз лично реших да инвестирам в професионален фотоапарат, пред това да давам постоянно пари за фотосесии. После ще ни се иска и бебчетата да снимаме,та аз така си реших проблема и стават найстина невероятни сминки. Охарчихме се доста, но е инвестиция която си заслужава на 100%  Препоръчвам с две ръце, ако някой има възможност за такава покупка, да не се чуди Peace 

# 692
От друга страна как да преценя кога ще е последния момент за да тръгна тогава? Нали казват, че при второ раждане нещата могат да се случат по бързо - а дано Praynig, само да не е по пътя към болницата Laughing.
Дали ще е нормално или секцио, смятам че всички почваме по малко да се шашкаме, особено тези от нас дето са в началото на април. Наистина не остана Party
И аз това си мисля ... Първото както го родих за 4 часа, сега докато усетя контракция сигурно и трябва да летим към болницата ... Иначе самият процес никак не ме плаши ако се движи нормално. newsm78 Само дано на това му се излиза по-бързо, че батко му се реши чак три дни след термин. Ама от сряда развявам бялото знаме.  ooooh! Ще засичаме контракции и така ...  Peace
Чудесна, едва ли те е питала за края на цикъла, това тях не ги интересува.  Peace

# 693
  • Sofia
Kalitarka, радвам се  Hug

И ние имаме професионален фотоапарат. Carry е права, много добра инвестиция е.

Аз точно вчера търсих в интернет, но за град Пловдив - професионална фотосесия. Ами цените варират между 50-100 лева, а кадрите са между 10 и 20 и фотосесията трае минимум час, час и половина. И честно казано разглеждайки галериите, не видях нищо, което вкъщи не може да се направи. Единствено може би светлината и ефектите, но нали затова има и фотошоп Simple Smile

# 694
  • София
Привет момичета Simple Smile Отдавна не съм писала, но нещо нямах много настроение. ММ замина за малко в чужбина (за 6 дни) и аз само лежа, че да не предизвикам раждане, все пак съм от седмица в 9м. вече. На всичко отгоре пак съм хремава, гърлобола мина сега малко кашлям..идеално точно сега Sad Събота и неделя не сме мърдали с каката от вкъщи, побърках се. Този сняг толкова ме дразни..вчера слязох за 2 мин да съборя 30 см сняг и снощи пак почна да вали и сутринта имаше нови 15 сигувно  #2gunfire Добре, че поне лесно пада и не е замръзнало.
За раждането гледам да не мисля. И аз се притеснявам дали ще нацеля момента кога да тръгна (ако получа болки), защото предния път нямах такива докато не ми сложиха някакви хапчета и родих за 2 часа. Притеснява ме малко неизвестността и да не пренося. Също и че бебето сега зе по-големичко от каката (която се роди 2550) и да не се запъне нещо Simple Smile Каката излезе с 2 напъна  Laughing Предния път родих 7 дни преди термин и беше неочаквано и беше по-добре.
В петък ходих в Шейново да се срещна с акушерката при която ще раждам. Сега се чувствам по-спокойна и дано всичко мине бързо и леко. Там вече оставят бебетата от 13 до 20ч. при майките, както и новото за мен е, че можеш да откажеш да се дава на бебето АМ и да ходиш нощем да го кърмиш. Аз надали ще го правя де...Аз съм твърдо за кърменето и то изключително кърмене до 6м (както практикувах и преди след като ни изписаха), но не знам дали ще ставам да се разхождам по етажите..и то пак ще е в определен от тях час, в който бебето може и да спи.
Jenchi
Скрит текст:
ние правихме фотосесия при Надя Събева - Nadya Sabeva Photography. Като напишеш това ще ти излезе страничка във фейсбук, даже има и 3 мои снимки Simple Smile Цените са много добри - 50 лв за 10 кадъра и после ако искаш още по 4 лв на кадър. Ние с ММ си харесахме 16 снимки от галерията, която тя ни изпрати. Тя е много мила и аз съм много доволна от снимките. Имам и много добри отзиви от познати, които са ги виждали. Студиото и е в Панчарево, работи и събота и неделя
Утре съм на тържество по повод 8-ми март в градината, много се вълнувам. Моята госпожица има и стихче даже Simple Smile

# 695
И аз утре съм на тържество в детската градина и този път смятам да заема позиция отрано,че все пак и най-после да мога и аз да видя нещо. Все бягам от работа и хващам таксита, а накрая от баби, лели и братовчеди буквално нищо не виждам и детето като не ме види се върти неспокойно. Sad

# 696
kalitarka, сега и на мен ми е забавно, когато всичко свърши благополучно  Simple Smile

И аз се чудя къде е Мацето, но нали вече и отпадна забраната за ставане, най-вероятно се възползва от нововъзвърнатата си свобода  Mr. Green

# 697
  • София
Мацето е ок.Днес се запознахме Simple Smile Сигурно по-късно ще пише.

# 698
  • София
Giada, твоя мъж да не са го ударили бременните ти хормони, милия:)

Swampi, мерси:)
Аз запомних, че днес е на преглед и доктора ще й каже дали може да хуква по улиците:)

# 699
А Шльоки ? Нещо ми се губи днес  newsm78.
Шантел, аз също съм в търсене на педиатър, интересно ми е, защо никой не приема бебета... То е ясно, че ще се ходи на частен прием - имам за това два варианта, ама ми трябва и по ЗК.

# 700
  • София
Тук съм! Да със swampi вече се запознахме!  Grinning

Аз да днес бях на лекар, общо взето док каза ще раждаш, и то скорооо  Laughing Шийката си заминава лека полека, станала е 19 мм. Засега се готвим за нормално. Да ви кажа вълнувам се. Надявам се да изчака и тази седмица, но каквото такова, нямам търпение. Утре съм на консултация с анестезиолог, и след това ще тръпнем. Wink. Свалих си разни приложения за следене на контракции, като честно надявам се да изтекът едни води и да не го мисля да тръгвам или не. Че по ясно от това няма.

ММ изпадна в ужас, вика ама как аз ще мога ли да стигна на време  hahaha док му вика спокойно имаш поне 8-9 часа .

За течението и аз го имам постоянно, водите не са мръднали. Имайте на предвид че е и малко урина също, от ритници. И от влагалището имах едно течно почти прозрачно. Днес ми взеха микробиология, мале как ме заболя не знам бебе как ще излиза от там или как ще ме гледат за разкритие...

За болки аз открих друга схема, преди лягане ако много ме боли всичко един парацетомол и две но шпа и спа като къпана.

За всички шашнати предлагам ви да изгледате Такъв е животът Шейново, ей така ми домиля естественото раждане от там чд просто не е истина.

# 701
  • София

Калитарка завиждам ти за болничния. Моите в сайта все още се обработват.. И с НОИ не мога да се свържа..  Close

Да ви кажа и аз искам вече да раждам. Знам, че после ще е тегаво с недоспиване и ще си имам постоянен ангажимент, няма да мога да си легна когато и колкото поискам и т. н., но вече ми омръзна това тътрене като костенурка, тва охкане и пъшкане, киселини, контракции, дрехите ме стягат и въобще цялата тежест  Tired 

Онзи ден си купих един обиколник от Джъмбо. По принцип не купувам дрехи оттам, но ми се видя свеж и го взех. С едни слончета е, лилав. Да, ама като се прибрах и го отворих и видях, че единият слон е с главата надолу..  Close  Грешно зашиване ли и аз не знам. Сега мисля да отида до Джъмбо да видя дали ще ми го сменят, или само ще си се разхождам напразно.

# 702
  • София
При мен също се засили течението, като на моменти е точно като вода. Когато се разхождам се засилва и дори се чувствам подмокрена на моменти. Като цяло се вижда секрет и около него си е като чиста вода ( това върху бельо, махнах превръзката за да мога да видя какво е). Вчера ме прдгледаха, няма изтичане на види, въпреки че бях на път да се вкарам във филм. Нормално било за края на бременността.

И аз съм по същия начин с течението от няколко дни и тъкмо започнах да св филмирам да не са води и викам чакай да прочета на ММ за тази свдмица какво пише (имаме си такава традиция, всяка седмица, като ми започва вечер в леглото четем от един сайт) та точно тогава за 34та пишеше че мпже да започне по-обилно и воднисто течение и си е нормално.
Е пак не съм супер спокойна, но пък утре съм на преглед и док ще каже.

Аз сега се вкарвам пък в друг филм, започнах да се чудя дали нямам подготвителни контракции. Преди си мислех, че бебо се дупи или намества, ама сега не съм сихурна вече. Лягах да провврявам дали омеква корема, ама не мога да преценя. Пфу, знам че са малко глупави тези притеснения, ама кво да правя.
А пък вчера съм седнала на стола преди вечеря и малчо си се наместваше лекичко и внимателно без да ми причинява неприятности този път и се замислих колко ще ми липсва после това усещане...

# 703
  • Пловдив
Пупи, тук съм си все още.  Hug
Днес реших цял ден да се търкалям в леглото, да ама от одеве не ме свърта вече..достегнах си бягажа, че само на бебето нещата бях приготвила... нямам голяма чанта, та в 2 по малки... малко с 300 зора натъпках нещата...
Довечера ще ходя да взимам памперси, че според таткото все има време, ама ми писна вече хаха.
Малчо си дивее вътре, корема е паднал...
Чудесна, аз съм така и мисля, че даже преди време го писах - болничния се издава според датата на последния цикъл, а не според ехото. На всичкото отгоре, на мен в документите ми е с 5 дни по късно написан /объркан/ Tired но доки каза, че няма проблем.
За секциото... честно да си кажа, единственото нещо, което ми харесва в него, е че знаеш КОГА. За такива припряни и вечно искащи да знаят с точност, неяснотата на нормалното е ...  Crossing Arms Но то не зависи от нас, както дойде... сега ако бях за секцио, щеше да е на дата, която много ми харесва, но... тц хахахаа
Днес мислих да ходя на лекар, но се отложи за сряда...а бях надула на всички главите, че днес сме на среща със ситния Rolling Eyes
Болки ... от време на време имам напрежение, като преди цикъл, на моменти не знам къде да си дяна краката, ьщцялото ми напрежение се събира надолу в глезените хахха мъжо казва, че съм луда /с това за краката/.
Сега съм в чуденка... как се усещат контракции и как да разбера като имам ха, не съм имала никакви болки до сега и на всяка новаекстра почвам да се чудя.

# 704
  • София
За всички шашнати предлагам ви да изгледате Такъв е животът Шейново, ей така ми домиля естественото раждане от там чд просто не е истина.
Предния път го бях гледала, много се вълнувах. Сега може пак да си го пусна, че съм го забравила...Нали и там раждах предния път и сега и ми е позната обстановката, някои лекари..

Ами Маце то си е време вече, нали си в 9-ти, бебчо е развит...всичко е нормално. Колко е голям? Моята госпожица миналия четвъртък беше 2500 (колкото се роди каката) и си викам как ще го раждам това голямо бебе  Laughing
Заформя се среща за сряда 11.03 , 12ч. в ресторанта на Capella Play w The mall

Общи условия

Активация на акаунт