Баба Марта мартеничка връзва, Априлче да излиза (не) бърза - тема 16

• 32 135
  • 780
  •   1
Отговори
# 765
  • Бургас

Абе,момичета, има ли някоя, която още пие фолиева киселина?

Аз,но аз съм особен случай Simple Smile

# 766
  • Варна
Здравейте момичета, имам най-хубавата новина:

Vaseto29 ми писа смс, че е родила тази сутрин своето бебче, в 5.25ч. , нормално раждане, без упойка, бебе Антон - 3850г 53 см. И двамата са добре.

Много съм щастлива, ето че започнахме да раждаме, и бебевалежа тръгна Simple Smile Да им пожелаем само щастливи мигове заедно оттук нататък и успешно кърмене. Живи и здрави!  Hug

# 767
  • Бургас
Ехе,честит син на Васето! Да е много здрав и щастилв! Да е достоен партньор на батко си в игрите

# 768
  • София
Страхотна новина! Да са живи и здрави мама и Антон! Бързо възстановяване на Васето!

# 769
Ревнах от вълнение! Честито на Васето  Hug

# 770
  • София
Страхотна новина, честито бебче на Весито!  Лелее наистина бебевалежа почна Simple Smile
Направо побеснявам с този сняг вече.. Всеки ден си викам, че ще спре и като стана сутрин и като видя какво е.. Водя каката на градината, рина колата, изобщо дразнеща работа. Добре, че поне е топло и не замръзва Sad утре поне вечерта ще се връща ММ и нямам търпение

# 771
Ехе честито на мама Vaseto,голям младеж е родила,да и е жив и здрав и бързо възстановяване  smile3501

# 772
Много хубава новина, живо и здраво да е бебчето, на Васето бързо възстановяване и прибиране у дома!

# 773
С какви хубави новини започна денят!  newsm44 newsm44 newsm44
Честит син на мама Васето! Какъв малък голям мъж! Да е жив и здрав, да расте щастлив и да радва мама и тати! Бързо възстановяване на мама   bouquet

# 774
Честито Vase!Да ти е здрав и усмихнат бебокът!Тъкмо четях старите постове и гледам -а, хубава новина.Дано лесно да го е родила,че не е малък младежът.
Аз пък съм в стрес - тази сутрин в 5 часа се събудих с мокри бикини и сега се чудя води ли е било,напишкано ли е или течение някакво. Чувала съм,че е възможно бебо като ти натисне мехура и да се изпускаш неволно. Дано не са води,че още съм в 8-мия.Докито каза да слагам памук или лигнин и да се следя,ако има пак такова мокрене данида до болницата да направят пробата с лакмусчето! Шашкам се...

# 775
Ех, колко хубава новина в тоя снежен ден  Joy
Честито на щастливата мама, да й е жив и здрав големия мъж и да се прибират бързо на топличко вкъщи   bouquet

# 776
  • София
Страхотна новина, честито бебче на Весито!  Лелее наистина бебевалежа почна Simple Smile
Направо побеснявам с този сняг вече.. Всеки ден си викам, че ще спре и като стана сутрин и като видя какво е.. Водя каката на градината, рина колата, изобщо дразнеща работа. Добре, че поне е топло и не замръзва Sad утре поне вечерта ще се връща ММ и нямам търпение

# 777
Честито бебче на Vaseto,  да са здравички и щастливи и двамата  Hug

# 778
  ylinfant newsm44 smile3525

Лелеее  честит юнак на Васето, да е жив и здрав.....
Обичам като вляза във форума и едни такива хубави новини да ме посрещат  bouquet

# 779
Рози, и аз пия фолиева киселина от вчера, като съставна част от Ферофолгамата. Доколкото знам, увеличава усвояването на желязо, който при мен драстично падна, и трябва спешно да го кача преди раждането. Само дето не знам по колко хапчета на ден трябва да приемам  newsm78, че ми го диктуваха по телефона, и нямам рецепта...

Много, много поздрави за Vaseto29 и младежа!!!!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт