Баба Марта мартеничка връзва, Априлче да излиза (не) бърза - тема 16

• 32 186
  • 780
  •   1
Отговори
# 465
Някой ползвал ли е/мисли ли да ползва цикабио лосион за пъпчето вместо спирт?

Аз бях питала по-назад, но никой не каза да го ползва  newsm78.

# 466
  • София
kalitarka,радвам се,че бебо ще постои още в квартирката Simple Smile А относно антибиотика-metlichina,той няма да навреди на бебо,но виж бактериите са по-голямото зло.Така че пий си го,но си вземи пробиотик някакъв,ако не са ти изписали,да не се обзаведеш с гъби и други екстри.

Cicabio според мен лично няма абсолютно никакъв смисъл за пъпче да се ползва.Там спирта върши идеална работа.Вече,ако примерно сте секцио,за белега може да го ползвате.Отделно това е най-малко продаваният продукт на Биодерма,така че хубаво му гледайте срока на годност,ако все пак решите да го взимате.

# 467
Добро утро! Hug
Аз имам въпрос към момичетата от Пловдив - Някоя смята ли да ражда в Хирургиите на Пещерско?
Като чета оставам с впечатлението, че май предпочитате повече Окръжна болница?
Аз предният път раждах в Хирургиите и сега смятам пак там да се озова, но вие май не сте на това мнение.Интересно ми е защо предпочитате Окръжна?

... Аз май само от пловдивчанки съм се ориентирала към Хирургиите, а то е защото се следя при Амалиев, на клексан съм, ще ми бъде трето секцио, бебето ще се извади в първия възможен момент от деветия месец...... Следя се и в Торакс, но заради третото рязане ме е страх май за в частна клиника, въпреки че започват да нахлуват мисли и колебания в главата ми.....  

# 468
Swampi, благодаря за напомнянето за пробиотика. Док ми даде и Полижинакс превантивно, но за пробиотик нямаше да се сетя. Въпреки че с майка ми напоследък точно темата за антибиотик/пробиотик коментираме доста често.  Ама то бременен мозък...!  Laughing

Май само на мен ми е удобно от тел да пиша тук. От лаптопа ме боли зверски гърбът, дори за 10мин да седна..И преминах на тел, за съжаление с цената на доста печатни грешки, които ме мързи да оправям после.  Embarassed

# 469
  • София
Metlichina - и аз съм от тел(ако не си личи, хаха). Напоследък все по-рядко пускам лаптопа.

Маце - само да ти кажа, моята док потвърди съмненията ми, че много често тия неразположения ниско долу, нямащи нищо общо с болката от контракции и без стягане на целия корем, са от червата. Да си имаш едно наум:)

# 470
Момичета, благодаря за отзивите по моя душевен срив относно родителството  Simple Smile. Той се дължи не само на болестите, а и на трудностите, които срещам при възпитанието на детето. Нооо...сега е рано още и съвсем ще е офтопик, защото след година ще стане актуална при нас. Няма да ви занимавам.

kalitarka  Hug

cvety83, много ще се радвам, ако имаме шанс да се запознаем наживо в ТК. Моя официален термин е на 3-ти април, макар интернет да ми го изчислява на 2-ри. Така че сме през 2 дни.

Имам въпросче относно ИКЕА. Пак съм офтопик. Може би грешно съм запомнила, че ако си поръчаш доставка в петък, е безплатна. Вярно ли е? Не знам защо си мисля, че някой го спомена в нашата тема?! newsm78 Имате ли впечатление от матраците им? Чудя се дали оттам, или примерно TED?

# 471
  • София
Привет!

Ро3и браво за хубавите новини, и хубаво че си избрала лекарката ти, по спокойно ще ти е. Ми май болките наистина са от червото, вчера не ходих до тоалетната и веднага болки, пих парацетомол и заспах.

Снощи на ММ му викам май ще раждам скорооо, леле тоя човек като се панира, ти багаж не си оправила, аз не съм готов не съм изпрал всичко  hahaha викам спокойно бе човек в болницата ме искат само с лична карта, аз съм си взела някои неща ама не са драма.

За 25ти аз я исках ама от друга страна това означава пълна болница, претрупване, няма самостоятелни стаи. Хм ще видим.

А дано туй нещо да се осъзнае като пише тук ама едва ли? То не става с ядене само трябва и акъл.

С моя болничен никакви новини, ще видим прогнозата...

Че хубаво в нашата темичка лекарки, фармацевти.  Hug

Гиада каква доставка от Икеа? Те нямат онлайн магазин?

Иначе в сайта за памперси дето пуснах нямат Памперс 1 , и чакам днес да ми кажат дали ще заредят  Sad

# 472
kalitarka ще ми споделиш ли защо не би раждала там, наистина е ценно всяко мнение за мен  Hug

# 473
Маце, нямат онлайн магазин. Но в бременния ми мозък се върти информация, че ако отидеш на място в петък, и си поръчаш доставка, е безплатна. Но може и да съм в пълна грешка де...

# 474
  • София
Като споменахте болнични,аз да питам нещо,пък дано някой е наясно.На 14 ми започва 45 дневния,обаче за дупката от 20 дни преди него още не ми е минала ТЕЛК комисията.Та въпросът е: дали от НОИ ще започнат изплащане на 45 дневния,преди да ми е издаден тоя от ТЕЛК?  ooooh!

# 475
 И аз да се отчета от днешния преглед- тежим около 2кг. - 2.200кг. Движим се с около семица -две напред,а плацентата ми се е вдигнала и е втора степен Simple Smile Бебо се е обърнал с главата надолу.

# 476
  • София
Cicabio според мен лично няма абсолютно никакъв смисъл за пъпче да се ползва.Там спирта върши идеална работа.Вече,ако примерно сте секцио,за белега може да го ползвате.Отделно това е най-малко продаваният продукт на Биодерма,така че хубаво му гледайте срока на годност,ако все пак решите да го взимате.
Благодаря за изразеното мнение. Акушерка от Токуда каза, че те не ползват спирт за пъпа, а този лосион и бил мн. хубав и по този повод се зачудих. Но то при тях ползваните продукти са и с рекламна цел.

# 477
  • София
Маце, нямат онлайн магазин. Но в бременния ми мозък се върти информация, че ако отидеш на място в петък, и си поръчаш доставка, е безплатна. Но може и да съм в пълна грешка де...

Звънни им на контакт центъра ще ти кажат. Wink

Swampi не виждам защо да не ти го плащат, то на теб осигуровките не са ти прекъснати?

# 478
  • София

Звънни им на контакт центъра ще ти кажат. Wink

Swampi не виждам защо да не ти го плащат, то на теб осигуровките не са ти прекъснати?

Де да ги знам вече? Ти като спомена самостоятелни стаи,питала ли си колко са? Преди ремонта беше само 1 и трябваше доста от по-рано да си я заявиш.

# 479
  • София
Уф, явно с наближаването на края и неволите стават все повечеь
Аз от два дни съм супер безжизнена и отпаднала, не мога да се позная. Загубила съм мускулен тонус, мога да припадна от умора на улицата:(
И кръвното почнах да вдигам - не достатъчно, че да е притеснително, но стига за да е високо за мен :/ и пулса ми е висок, направо си чувам сърцето как бие понякога, сякаш съм притеснена от нещо, а не съм.

Така че, да се възползвам от вашите знания - дайте малко акъл с какви храни да обогатя менюто си? Напоследък се храня много зле, според апетита и ми е уморено, отпаднало.

Общи условия

Активация на акаунт